reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam :-)

a ja 2 tygodnie jeszcze popracuję i urlop :-) jedziemy do Ustki :-) mam nadzieje tylko że pogoda się poprawi :tak:

a dzisiaj już w pracy :-( ranyyy jak mi się wstać nie chciało!!!! :baffled:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko! :tak::-) i życzę miłego dnia! :tak:

Witam :-)

a ja 2 tygodnie jeszcze popracuję i urlop :-) jedziemy do Ustki :-) mam nadzieje tylko że pogoda się poprawi :tak:

a dzisiaj już w pracy :-( ranyyy jak mi się wstać nie chciało!!!! :baffled:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko! :tak::-) i życzę miłego dnia! :tak:

oj Paula znam ten bol z wstawaniem rano:-(...a do ustki to maCIE pokoj czy domek wynajety??jakie sa teraz ceny jak mozna wiedziec??

hej dziewczynki,
nie będę orginalna , że tez cięzko mi było zebrac sie dzisiaj do pracy... te dni wolne minęły , że sie człowiek nie obejrzał ....jak to jest że tydzień w pracy tak nie mija .....

my na urlop jedziemy 11 lipca i tez sie martwie o pogodę....zwłaszcza , że dostalismy zaproszenie do kuzyna do Nicei....no tam pogoda pewna , tylko że koszt wiekszy nawet jesli nie liczyc noclegu, no i tu w drodzepowortnej mielismy jechac na mazury na wesele kuzynki , wszystko juz zaplanowane , nie wiem czy powinnismy zmieniac ...mam dylematy...
u kuzyna miesiąc temuy urodziły sie blixniaczki ....maja juz starsza córcie , więc tez tak sie zwalac na łeb....
kurcze nie wiem , jak myslicie????

Dziendoberek!
U nas jak narazie ladna pogoda. Moze niezbyt cieplo, ale slonecznie :)
Ja juz po sniadanku, zupke mam juz prawie ugotowana, ziemniaczki na drugie obrane, miesko sie odmraza, pranko sie pierze, wiec jeszcze troszke i bede miala caly dzionek dla synka.
Dobrego dnia kobietki!

my na urlop jedziemy 11 lipca i tez sie martwie o pogodę....zwłaszcza , że dostalismy zaproszenie do kuzyna do Nicei....no tam pogoda pewna , tylko że koszt wiekszy nawet jesli nie liczyc noclegu, no i tu w drodzepowortnej mielismy jechac na mazury na wesele kuzynki , wszystko juz zaplanowane , nie wiem czy powinnismy zmieniac ...mam dylematy...
u kuzyna miesiąc temuy urodziły sie blixniaczki ....maja juz starsza córcie , więc tez tak sie zwalac na łeb....
kurcze nie wiem , jak myslicie????

Jesli kuzyn zapraszal, to raczej robil to szczerze. A moze wlasnie oni potrzebuja takich odwiedzin? Moze dla nich tez bylaby to jakas odskocznia od codziennosci? Najgorzej jak sie juz cos zaplanuje, pouklada, ale czasem warto zmienic plany:tak:

Anufifi myślę że jeżeli kuzyn zaprasza to znaczy że to dla nich żaden problem a nawet bardzo chętnie by się z Wami zobaczyli :tak:
a gdzie macie zaplanowane wakacje? na Mazurach?

reklama
Do góry