anufifi
tęsknię...
Aga mnie sie wydaje ze ty jeszcze owu nie miałaś bo koku nie było ....więc nmie obijaj sie z serduchami....nadrabiaj dzisiaj koniecznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Aga mnie sie wydaje ze ty jeszcze owu nie miałaś bo koku nie było ....więc nmie obijaj sie z serduchami....nadrabiaj dzisiaj koniecznie
Będę nadrabiac dziś

musi byc skok powyżej tempek pierwszej fazy....koniecznie działaja ja zaciskam kciuki

.. Caluje mocno :*
BUZIAKI :-)No już biegnę z wiadomosciami....wygląda to tak :
dziecko nadal ma powiększone jelitko i to już się nie zmieni do końca ciąży. Dobre wiadomosci to takie, że nie robi się zwapnienie jelitka, nie ma potrzeby wcześniejszego porodu i ze jelitko nie rośnie większe. Będe rodzić jednak w Katowicach Ligocie najlepszym specjalistycznym szpitalu na śląsku. Na usg w Rudzie byłam w szoku ! Dziewczyny! już wiem dlaczego tam wysyłają pacjentki aż tak daleko na takie badanie. Widziałam na usg maluszka jak na zdjęciuJuż wiem jaką będzie miał buźke i nawet widziałam bujną czuprynkę! ma pełno włosków !!
ale jest śłiczny, ma taką kształtną buźke ! poza tym widziałam jak zamykał i otwierał oczy
:-)
Co do tego jelitka to będa go od razu po porodzie udrażniać albo przez lewatywke a jak nie pomoze to chirurgicznie.... to chyba tyle
jestem po tej wizycie bardziej spokojna. Mówiła, ze mam o tym juz nie myśleć bo takie przypadki sie zdarzają jak smółka sie pojawia. Ech...muszę być silna
Nie było mnie długo, jestem w PL i spotykam się z Rodzinkś i znajomymi, także mam mało czasu na BBhej
Kiki nie udzielam się tutaj bo nie mam dobrych wieści i nie chce, zebyście się martwily niepotrzebnie, szczególnie te w ciazy
we wtorek byłam na usg i jelitko bez zmian a nawet chyba ciut większe
w poniedziałek jade do kliniki na usg i tam powiedzą mi co dalej....
chcą, żebym dotrwała do tego 35 tygodnia ale jak nie będzie wyjscia i jelitko będzie się powiększać to nie będą czekać nawet do tego 35 tygodnia :-(
teściowa mi dzisiaj powiedziała, ze to przez to, ze chrzciłam dziecko będąc w ciązy :--
-(
cięzko mi nawet o tym pisać
pomyślcie czasem o nas :-(
buzia
Tak sobie czytam i jest mi smutno że u Bersheki takie wieści z tym jelitkiem
Cieszę się natomiast że po wizycie w szpitalu i usg jest lepiej, ze nie robi się zwapnienie jelitka
Trzymam mocno kciukasy żeby nic sie nie pogarszało, żeby było dobrze
:-)Bądź dzielna kochana;-)
i nie wiem czy to jest pradą
Gabriel domyślam się dlaczego
;-)Równie pięknie:-)Buziaczki i trzymajcie sie kochaniczarodziejko a ty kiedy staranka o bobaska?

Ja sie jeszcze na tym wątku pochwale ze dzis rano teścik pokazał mi 2 kreseczki)
Baaardzo sie ciesze i aż mi trudno w to uwierzyć bo to był pierwszy cykl starań..![]()
mały sie wyszalał na powietrzu wiec jest OK
a ciekawe gdzie jest LATO ?????