reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bershka...Kochana trzymam kciuki za Gabrielka.. masz w brzuszku dzielnego chlopczyka:tak:.. Caluje mocno :*
Madzia.. MOJE GRATULACJE.. SPOKOJNYCH 9 MIESIECY :)))))
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYNEK :sorry: BUZIAKI :-)
I TRZYMAM KCIUKI ZA STARAJACO-TESTUJACE ;)
POWODZENIA :))))))))

No już biegnę z wiadomosciami....wygląda to tak :

dziecko nadal ma powiększone jelitko i to już się nie zmieni do końca ciąży. Dobre wiadomosci to takie, że nie robi się zwapnienie jelitka, nie ma potrzeby wcześniejszego porodu i ze jelitko nie rośnie większe. Będe rodzić jednak w Katowicach Ligocie najlepszym specjalistycznym szpitalu na śląsku. Na usg w Rudzie byłam w szoku ! Dziewczyny! już wiem dlaczego tam wysyłają pacjentki aż tak daleko na takie badanie. Widziałam na usg maluszka jak na zdjęciu :szok: Już wiem jaką będzie miał buźke i nawet widziałam bujną czuprynkę! ma pełno włosków !! :szok: ale jest śłiczny, ma taką kształtną buźke ! poza tym widziałam jak zamykał i otwierał oczy :tak::-D:-)
Co do tego jelitka to będa go od razu po porodzie udrażniać albo przez lewatywke a jak nie pomoze to chirurgicznie.... to chyba tyle

jestem po tej wizycie bardziej spokojna. Mówiła, ze mam o tym juz nie myśleć bo takie przypadki sie zdarzają jak smółka sie pojawia. Ech...muszę być silna

hej

Kiki nie udzielam się tutaj bo nie mam dobrych wieści i nie chce, zebyście się martwily niepotrzebnie, szczególnie te w ciazy

we wtorek byłam na usg i jelitko bez zmian a nawet chyba ciut większe
w poniedziałek jade do kliniki na usg i tam powiedzą mi co dalej....
chcą, żebym dotrwała do tego 35 tygodnia ale jak nie będzie wyjscia i jelitko będzie się powiększać to nie będą czekać nawet do tego 35 tygodnia :-(

teściowa mi dzisiaj powiedziała, ze to przez to, ze chrzciłam dziecko będąc w ciązy :-:)-:)-(

cięzko mi nawet o tym pisać

pomyślcie czasem o nas :-(

buzia
Nie było mnie długo, jestem w PL i spotykam się z Rodzinkś i znajomymi, także mam mało czasu na BB:-pTak sobie czytam i jest mi smutno że u Bersheki takie wieści z tym jelitkiem:wściekła/y:Cieszę się natomiast że po wizycie w szpitalu i usg jest lepiej, ze nie robi się zwapnienie jelitka:tak:Trzymam mocno kciukasy żeby nic sie nie pogarszało, żeby było dobrze:tak::-)Bądź dzielna kochana;-)

Jeśli chodzi o chrzczenie dziecka bedąc w ciaży, to ja też tak słyszałam że sie tego nie robi, ale nie wiedziałam dlaczego :sorry:i nie wiem czy to jest pradą:sorry:

Widzę równiez że imię synka zmienione, już nie Kubuś:no:Gabriel domyślam się dlaczego:tak:;-)Równie pięknie:-)Buziaczki i trzymajcie sie kochani

Madzia gratulacje

czarodziejko a ty kiedy staranka o bobaska?

też mi takie pytanie przez myśl przeleciało, bo to juz chyba wiosna czy jakos tak miało sie zacząć ????? :tak::-D:tak:

Ja sie jeszcze na tym wątku pochwale ze dzis rano teścik pokazał mi 2 kreseczki :))
Baaardzo sie ciesze i aż mi trudno w to uwierzyć bo to był pierwszy cykl starań..:tak:

wielkie gratulacje ... i kolejna za chwilkę będzie się chwaliła pierwszym USG, polówkowym i terminem porodu .... gratki wielkie

a ja po weekendzie wsi u rodziców, więc sobie wypoczęłam :tak: mały sie wyszalał na powietrzu wiec jest OK :tak: a ciekawe gdzie jest LATO ?????

Dziękuje Oli, będzie wszystko dobrze :tak:

Witam się pracowicie bo z pracy :-):cool2: popracuję sobie 2 tyg. i uciekam już na wolne do rozwiązania :cool2:

reklama
witam i dziękuje za życzenia dla synia.
a moje usta są czerwone jak maliny i jakby spuchnięte i słabo mi.:shocked2:
MADZIU-co u ciebie .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry