reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziołchy wstawac!!!:-D:-D

BB czeka;-):biggrin2:

Witajcie Kochane:)
Agniesiak- bedzie dobrze bedzie....trzymam mocno kciuki zacisniete:)))
Dziś mierzyłam tempkę i było 36,1. Według mojego programu "Karta" do mierzenia temperatury, 11. 6 miałam owulkę..:eek: dobrze, że było przytulańsko.. no ale według testów owu to jeszcze jej nie było bo słabe krechy wychodziły..:eek:I weź tu zrozum..:-D No nic..przytulańska były, leżenie na brzuchu, nogi w górze, więc powinno się udac:-D
u mnie to nijako bo może i słońce wyszło ale ten wiatr:baffled:no i takie chmury krążą że też i popada od czasu do czasu:baffled:
ale wam fajnie kurcze ja tez bym chciała się w2ybrac na taki szał zakupów ciuchy ja to uwielbiam ale u mnie to tez zawsze problem zanim ja coś znajde:eek:hehe:-Dszybciej z netu się zgadzam niz jak zaczynam szukac po sklepach:-Dpazurki fajnie że sobie sama robisz oszczędność:tak:
U mnie dziś taka paskudna pogoda:-( Ciemno i wiatr..:wściekła/y:
A mieliśmy sobie pochodzic po starówce..:crazy: No nic.. obiadek zjemy i szybko do domku przyjedziemy. Może jeszcze uda mi się coś dla siebie wypatrzec nawet w taki brzydki dzień jak dziś;-)

reklama
Ja sie jeszcze na tym wątku pochwale ze dzis rano teścik pokazał mi 2 kreseczki :))
Baaardzo sie ciesze i aż mi trudno w to uwierzyć bo to był pierwszy cykl starań..:tak:
Niepokoi mnie fakt ze ostatnie 2 dni miałam bardzo wysoką temperaturę i dochodziła nawet do 39....ale juz zniknęła- tak nagle jak sie pojawiła....
Mam nadzieje ze nie miało to złego wplywu na fasolkę....oby tylko zdrowiutka była!!!!
Wszystkim starającym się i czekającym na te dwie upragnione kreseczki wysyłam moc fluidków.

ja sie jeszcze na tym wątku pochwale ze dzis rano teścik pokazał mi 2 kreseczki :))
baaardzo sie ciesze i aż mi trudno w to uwierzyć bo to był pierwszy cykl starań..:tak:
Niepokoi mnie fakt ze ostatnie 2 dni miałam bardzo wysoką temperaturę i dochodziła nawet do 39....ale juz zniknęła- tak nagle jak sie pojawiła....
Mam nadzieje ze nie miało to złego wplywu na fasolkę....oby tylko zdrowiutka była!!!!
Wszystkim starającym się i czekającym na te dwie upragnione kreseczki wysyłam moc fluidków.

madzia ogromne gratulacje!!!zycze zdrowego bobaska:-)​

WITAM:-)

Ja sie jeszcze na tym wątku pochwale ze dzis rano teścik pokazał mi 2 kreseczki :))
Baaardzo sie ciesze i aż mi trudno w to uwierzyć bo to był pierwszy cykl starań..:tak:

wielkie gratuuuuuuuuuuulacje !!!!!

Dzięki dziewczyny!!!!
Dbam o fasolke jak moge:tak:....martwie sie ta temperatura którą miałam...ale juz nic nie zrobie...musze być dobrej myśli
W poniedziałek ide do lekarza to sie dowiem cos wiecej....bo dzis przychodnia zamknięta..

reklama

Kochana gratuluj,ę!!!!:-D:-D:-D

Do góry