reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

agnieszko ja to spac nie moge prawie cala ciaze,malutka kopie brzuszek mi sie juz powieksza mozna juz zauwazyc ze jestem w ciazy..a ty kochana odpoczywaj duzo bys wytrzymala nam jak najdluzej..

reklama
Kochane czy to normalne ze ja mogę mieć płodny śluz:eek:zleciał mi rozciągliwy przezroczysty normalnie jak płodny:eek:i troche go zleciało:eek:hmm wiem ze leci śluz i nawet dużo go wciąży ale płodny nie wiem czy może lecieć:confused2:

Patrysia mi cały czas leci sporo śluzu i w większości jest to taki jaki kiedyś miałam płodny (jak udało mi się zauwazyć), ale różnie, raz taki, raz bardziej mętny, ale to normalne, ginek mi ostatnio sprawdzał ten śluz i mówił że jest ok :-) więc nie martw się ;-)

Patrysia mi cały czas leci sporo śluzu i w większości jest to taki jaki kiedyś miałam płodny (jak udało mi się zauwazyć), ale różnie, raz taki, raz bardziej mętny, ale to normalne, ginek mi ostatnio sprawdzał ten śluz i mówił że jest ok :-) więc nie martw się ;-)

ufffffffff:-)to sie ucieszyłam :-)

hej kobietki...
Pyszczek...gratuluję...to napewno ruchy dzidzi...u mnie z Filipem było tak że zaczęłam je czuć w 18 tyg i powtarzały sie w pierwszych dniach regularnie...czyli jak pierwsze poczułam rano przed wstaniem z łóżka...i na następny dzień tak samo...i potem już było tak regularnie :)
Agnieszka tez korzystam z tego kalendarzyka...i właśnie serduszkowaliśmy na 3 dni przed owulką i jest tam najwyzsza szansa na dziewczynkę...tylko czy te plemniczki dały radę przeżyć? hmm...tego się dowiem za tydzień,....
Bershka..mooocno trzymam kciuki za Twojego maluszka....:)

Miłego dnia kobietki....

Witam kochane :-)

Ja już po zabiegu, wróciłam obolała, opuchnięta :-(i szczerbata :rofl2: ale wzięłam ubuprom max i już mi lepiej :tak:przede mną tydzień wolnego i mam zamiar się tym cieszyć :tak::-)

Ale się ciepło zrobiło fajnie :-)

Buziaczki dla Was!

:tak:ps.chyba żle cytuję ale nie umiem tej ramki zrobić -sorki

na dole każdej wypowiedzi masz ikonkę : CYTUJ albo + i w zależności od tego czy chcesz cytować kilka wypowiedzi w swojej odpowiedzi, wtedy naciskasz ten + a jeżeli tylko jedną to naciskasz właśnie cytuj i przechodzisz automatem do okienka z odpowiedzia i masz w nim wypowiedz, ktorą chcesz zacytować .... jeżeli korzystasz z + to na końcu naciskasz ODPOWIEDZ i wtedy te wszystckie cytowane posty sa w twojej odpowiedzi :tak:

Jutro jade do szpitala, trzymajcie kciuki za dobre wieści

kciuki zacisniete ..... :tak:

Myślicie że to już moja dzidzia daje po cichutku znac o sobie? :szok::-D:-D Heheh, sama jestem ciekawa, ale przeżycie było super!

na tym etapie ciąży wszystko w tej kwestii jest możliwe :tak: wiec gratki na pierwsze ruchy malenstwa :tak:

A dziewczyny slyszalyscie o czym takim ze jak sie robi test w terminie okresu i jak druga krecha jest slaba to to moze oznaczac ze chlopiec??bo gdzies takiego slyszalam ale nie wiem czy ktorej z was sie to spelnilo??

pierwszy test przy Kacperku miałam dwie bardzo mocne krechy, w drugiej ciąży była słaba krecha :tak: a obydwie ciąże to chłopcy ......:tak:

reklama
No już biegnę z wiadomosciami....wygląda to tak :

dziecko nadal ma powiększone jelitko i to już się nie zmieni do końca ciąży. Dobre wiadomosci to takie, że nie robi się zwapnienie jelitka, nie ma potrzeby wcześniejszego porodu i ze jelitko nie rośnie większe. Będe rodzić jednak w Katowicach Ligocie najlepszym specjalistycznym szpitalu na śląsku. Na usg w Rudzie byłam w szoku ! Dziewczyny! już wiem dlaczego tam wysyłają pacjentki aż tak daleko na takie badanie. Widziałam na usg maluszka jak na zdjęciu :szok: Już wiem jaką będzie miał buźke i nawet widziałam bujną czuprynkę! ma pełno włosków !! :szok: ale jest śłiczny, ma taką kształtną buźke ! poza tym widziałam jak zamykał i otwierał oczy :tak::-D:-)
Co do tego jelitka to będa go od razu po porodzie udrażniać albo przez lewatywke a jak nie pomoze to chirurgicznie.... to chyba tyle

jestem po tej wizycie bardziej spokojna. Mówiła, ze mam o tym juz nie myśleć bo takie przypadki sie zdarzają jak smółka sie pojawia. Ech...muszę być silna

Ostatnia edycja:
Do góry