reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pyszczku no jasne ze na Twoim etapie ciazy to juz jak najbardziej mozliwe takie motylki.....
ja w pierwszej ciazy poczułam to uczucie w 18tyg ciazy, a teraz juz w 14tc :-)
gratuluje ;-)

reklama
Pyszczek to moglabyc dzidzia:-)

A dziewczyny slyszalyscie o czym takim ze jak sie robi test w terminie okresu i jak druga krecha jest slaba to to moze oznaczac ze chlopiec??bo gdzies takiego slyszalam ale nie wiem czy ktorej z was sie to spelnilo??

WITAM LASECZKI:-)

serducha były 2,5dnia przed owulką...

teraz kobitko dałas mi do myślenia bo u mnie było też serduszkowanie dwa dni przed owulka:-)tzn.rano we wtorek a rano w czwartek była owulacja może mi się też udało:eek::rofl2:no ale wiem to różnie bywa zależy jakie ma mój M mocne plemniczki czy na chłopca czy na dziewczynke:tak:

Aha, jeszcze chciałam się z Wami podzielić jednym spostrzeżeniem :-) Wczoraj byłam w kinie z M i podczas oglądania filmu, nagle zaczęło mnie coś w brzuchu łaskotać :szok::szok::-D Takie dziwne uczucie, normalnie jakby mnie ktoś tam w środku tak leciutko miział :-D Tak mi szybko zaczęło serce walić, bo takiego uczucia jeszcze nigdy nie miałam i na pewno nie było to nic związanego z jelitami itd. tego jestem pewna! Tym bardziej że w ogóle nie wsłuchiwałam się w organizm, bo przecież byłam zajęta i przejęta oglądaniem filmu :-) Trwało to kilka minut i jak do tej pory się nie powtórzyło. Myślicie że to już moja dzidzia daje po cichutku znac o sobie? :szok::-D:-D Heheh, sama jestem ciekawa, ale przeżycie było super!

Pozdrawiam i miłego dnia!

kochana to na bank dzidzia:-Djeszcze troche i będą to kopniaki:tak:

BERSHKA trzymam mocko kciuki:tak:

Agnieszko no własnie u mnie już 19sty tydzień się zaczął, więc to może być to :-) Powiem Ci, że mimo iż to moja pierwsza ciąża i nie wiem jak to jest z tymi ruchami, ale intuicja podpowiedziała mi wczoraj że to uczucie to moj maluszek :tak::-) No po prostu nie do pomylenia z innymi "bąbelkami" w brzuchu :-D Taka iskierka mi się zapaliła i czułam, że to nasza dzidzia :-) Mam nadzieję że mnie intuicja nie myli ;-)

Patrysia, Gosia heheh wierzę że to nasze dzieciątko się odezwało i spokojnie czekam na mocniejsze kopniaczki :-D

A teraz idę na drugie śniadanko, jak zwykle koło południa muszę coś przekąsić :-) i Inkę też sobie zrobię :tak:

reklama
witam i ja sie z wami dziewczyny..

bereshka trzymamy kciuki za ciebie i gabriela,aniolek jest przy was bozia da szczescie zobaczysz,musi byc dobrze,tulam mocno..

pyszczek dzidzia dala znaki poglaskala mame w brzuszku piekne uczucie prawda az lza kreci sie w oku..

royaanna dobrze ze wyniki dobre bardzo sie ciesze

Do góry