kiki750321
Fanka BB :)
agnieszko ja to spac nie moge prawie cala ciaze,malutka kopie brzuszek mi sie juz powieksza mozna juz zauwazyc ze jestem w ciazy..a ty kochana odpoczywaj duzo bys wytrzymala nam jak najdluzej..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
zleciał mi rozciągliwy przezroczysty normalnie jak płodny
i troche go zleciało
hmm wiem ze leci śluz i nawet dużo go wciąży ale płodny nie wiem czy może lecieć
Patrysia mi cały czas leci sporo śluzu i w większości jest to taki jaki kiedyś miałam płodny (jak udało mi się zauwazyć), ale różnie, raz taki, raz bardziej mętny, ale to normalne, ginek mi ostatnio sprawdzał ten śluz i mówił że jest ok :-) więc nie martw się ;-)
ale wzięłam ubuprom max i już mi lepiej
przede mną tydzień wolnego i mam zamiar się tym cieszyć
:-)ps.chyba żle cytuję ale nie umiem tej ramki zrobić -sorki

Jutro jade do szpitala, trzymajcie kciuki za dobre wieści
Myślicie że to już moja dzidzia daje po cichutku znac o sobie?Heheh, sama jestem ciekawa, ale przeżycie było super!
wiec gratki na pierwsze ruchy malenstwa 
A dziewczyny slyszalyscie o czym takim ze jak sie robi test w terminie okresu i jak druga krecha jest slaba to to moze oznaczac ze chlopiec??bo gdzies takiego slyszalam ale nie wiem czy ktorej z was sie to spelnilo??
a obydwie ciąże to chłopcy ......

Już wiem jaką będzie miał buźke i nawet widziałam bujną czuprynkę! ma pełno włosków !!
ale jest śłiczny, ma taką kształtną buźke ! poza tym widziałam jak zamykał i otwierał oczy 
:-)