reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

HELLO:-)

PYSZCZEK wiesz że ja tez nie mogę spać wierce sie okropnie a jak synek się obudzi to wtedy już wogóle nie mogę zasnąć:sorry:i mnie tez pobolewa np.jak leże na plecach dłużej i wtedy na bok to tak dziwnie hmm boli koli po bokch wiem że tez tak miałam przy pierwszej ciąży i poprostu macica tez się rozciąga no i jak za długo jesteśmy w jednej pozycji to tak nagle na drugą i to zaboli bo macica jest tak powiem świerza w rozciąganiu:tak:możliwe że tak niektórzy nie mają ale w moim przypadku tak jest:tak:

ANUFIFI pędź tam gdzie ładna pogoda bo tu z naszą to masakra:sorry:

reklama
Paula na pewno wspomnę o tym mojemu ginkowi na kolejnej wizycie, a mam ją dokładnie za 2 tygodnie :tak:
Patrysia mnie też się wydaje że te bóle biorą się od rozciągania macicy, albo po prostu macica gdzies tam nam w środku narządy uciska czy coś.. ale zapytam ginka ;-) Pozdrówki!

Paula na pewno wspomnę o tym mojemu ginkowi na kolejnej wizycie, a mam ją dokładnie za 2 tygodnie :tak:
Patrysia mnie też się wydaje że te bóle biorą się od rozciągania macicy, albo po prostu macica gdzies tam nam w środku narządy uciska czy coś.. ale zapytam ginka ;-) Pozdrówki!

Pyszczek a wiesz ze juz mamy zgorki do porodu hehe:-)
mnie tez czasami cos pobolewa!A czy boli was czasami brzuchol tj na @??

Paula ale Ci fajnie ze masz rodzinke nad morzem:-)

Anufifi ja jednak mam sentyment do polskiego morza ale jakby mi lalo 2tyg to by mnie cos trafilo!!

Paula to ja poproszę kilka fotek na maila z wypadu nad morze:-)troche relaxu wyślij:-)przyda mi się w pracy:-), my to ja nie wiem kiedy na urlop w tym roku, chyba znowu w litopadzie:baffled:

Gosia co się będziesz martwić na zapas! Nie martw się :tak: zapytaj ginka na wizycie czy te bóle sa normalne i już :-) kiedy masz wizytę? czy razem z usg 1go lipca?

Beti kochana a co u Ciebie poza tym że dużo pracy?? Jak tam staranka? Nie masz suwaczka i nic już nie wiem ..

Gosia co się będziesz martwić na zapas! Nie martw się :tak: zapytaj ginka na wizycie czy te bóle sa normalne i już :-) kiedy masz wizytę? czy razem z usg 1go lipca?

Beti kochana a co u Ciebie poza tym że dużo pracy?? Jak tam staranka? Nie masz suwaczka i nic już nie wiem ..

tak wizyte mam 1lipca jeszcze sie nie umowilam ale 1 ide!

reklama
Gosiu każda z nas ciąże przechodzi inaczej więc nie martw sie na zapas tylko zapytaj się gina o te bóle :tak:

Beti pewnie że Ci prześlę kilka fotek :tak:
niestety taką masz prace że kiedy jest czas urlopów to Ty masz jej najwięcej ale są też tego plusy :tak: przez lato zarobisz sobie na extra wakacje gdzieś gdzie jest cały czas ciepło i jak u nas buro i ponuro to możesz sobie wyjechać gdzieś gdzie jest ciepełko :tak: a co za tym idzie ceny w listopadzie są niższe ;-)

Do góry