reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Hejka porannie!!!

Agatko no to fajnie że praca złożona;-);-)czekaj na obrone i z głowy:cool2:to mówisz ze Ci chodzi córeczka o głowie:-D:-D:-D:-D:-Da ten wózek mini nie jest mały:-(Nikia przecież Tymcia wozi a on ma prawie 4 latka:sorry::sorry::sorry:

U mnie cyrk odpada :-pW mi tyle niewysiedzi:rofl2:
Beti super masz avatarek wiesz:laugh2::laugh2::laugh2:
Miotlica nie jestes jedyna:happy:

reklama
Hej wszystkim :)

u nas cyrk raczej też odpada , Marcel nie wysiedzi dłużej niż parę minut a poza tym tam jest strasznie gorąco :zawstydzona/y:

Ania ale macie atrakcji :-)

właśnie się dowiedziałam że w sierpniu mam 2 wesela :szok::-D:-)

Witam :-)
Agawa z wózkami jest tak że każdemu co innego pasuje :-) Dla mnie był super do jazdy i wnoszenia po schodach. K bez problemu nim jeździła mając 2 i pół roku, bo potem wózek poszedł w odstawkę ;-)
Anita chyba jakieś wesele miała w weekend - nieźle zabalowała ze jej do tej pory nie ma :-D
Kaskag - witam :-)
Miotlica ja też nie mam :zawstydzona/y:

Mam w pracy sajgonik :wściekła/y: Normalnie padam - robię za magazyniera - pakowacza ostatnio i wszystko sama, bo każdy ma swoje sprawy na głowie :frown: Ehhhh....Jutro do Kraka jadę to się trochę odchamię :happy:

wychodzi słonko ?
Nastawiłam pranie , i zapomniałam ze wody ma dziś u nas nie być :szok: mam nadzieje ze mi nie odłączą przez najbliższe dwie godziny :eek::eek:

Miotlica
ja też nie mam prawa jazdy i mój mąż też , żadne z nas nie może się odważyć :-D A co to za letni kurs ? napisz coś o nim więcej , ile kosztuje , gdzie i czy jeszcze można ? Może bym się w końcu wzięła za to :eek::eek:

Agawa u nas leniwie , niedawno się zwlekliśmy, bo w nocy Myszem jakieś emocję targały i dwie godziny sobie w nocy zrobił przerwy . :eek:
Jak mały po wyprawie wczorajszej ?

Karola ja tam nie lubie cyrku

reklama
Hej wszystkim :)

u nas cyrk raczej też odpada , Marcel nie wysiedzi dłużej niż parę minut a poza tym tam jest strasznie gorąco :zawstydzona/y:

Ania ale macie atrakcji :-)

właśnie się dowiedziałam że w sierpniu mam 2 wesela :szok::-D:-)
to poszalejecie :-)

ja też jestem z okolic Tarnowa, jeśli miejscowość oddaloną o 40 km można uznac za okolice :)
witaj :-D

Do góry