reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

A miało być deszczowo dzisiaj :-D a jest tak pięknie .

Trochę sie z Borysem dziś powietrzyliśmy , byliśmy w piasku i na huśtawkach , nawet chwilę połaziliśmy na bosaka po trawie , ale to jednak strach jak się nie ma własnego ogródka :-:)-(

A teraz bawi się super wypasioną żółtą terenówką i nawet naśladuję odgłos samochodu :szok:co jest u nas nowością ... Dzięki Agata ... bo zapomnieliśmy podziękować :zawstydzona/y:

reklama
hello dziewczyny

ja jakos już doszłam do siebie po dzisiejszej wycieczce ale było ciężko bo mały płakał i o spaniu nawet myśleć nie chciał no ale praca złożona i czekamy na telefon kiedy obrona

no co ty Mini :-) to my dziękujemy ;-)

Kasia fajne te wózeczki co wstawiłaś tylko że chyba cenowo nie ta półka :zawstydzona/y:

może jutro się wybiorę na miasto to sobie jeszcze parasolki pooglądam no i zdjęcia do biegłego muszę zrobić i w tym tygodniu wysyłam papiery :szok: chyba jeszcze nie dociera do mnie na co się porywam ale co tam ;-)

a tak w ogóle to coś pustawo u nas ostatnio :confused2:

Sprawdziłam na stronie i aż mnie zatkało. 40 zł osoba dorosła (+ 2 dzieci do 10 lat) a 60 zł loża :szok: Rzeczywiście jest tak drogo?
Niestety tak :eek: Ja byłam z K 3 razy i cyrk zawsze pękał w szwach ;-)
Potraktuj to jak 2 bilety po 20 PLN :-)
My byłyśmy na Muminkach - K zachwycona, ja przysypiałam :zawstydzona/y: Zgadnijcie ile osób było w kinie :szok::-D

Ostatnia edycja:
Urolog kazała mi dawać sok jabłkowy do wody Dominikowi więc powoli mu rozpuszczałam. Dzisiaj pojechałam po szafkę na Matula samochody i na zakupy a Dawid zadzwonił że Miniu popłakuje :no:. Powiedziałam żeby dał mu trochę soku bo może pić mu się chce. Nie było jabłkowego więc kazałam mu dać marchwiowy. Miniuś wypił 120 ml czystego soku :szok: Na szczęście skończyło się na strachu i 3 wielkich kupkach marchwiowych :rofl2:

reklama
Do góry