reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Chyba pogoda dopisała bo tu takie pustki.

My dziś mieliśmy leniwy dzień, tylko z lokalnym spacerem. Limit atrakcji na najbliższy czas wyczerpany - pasuje w końcu coś na wakacje odłożyć.;-)

reklama
Hejka!!!

A my tez miło spędziliśmy dzień na spacerach:tak::tak::tak::tak:
zaliczyliśmy kosciółek, piaskownice, a potem długi spacerek do parku Sanguszków i stamtąd boczną drogą na al.Tarnowskich:tak::tak::tak:no i do domku:-D
nawet Tuliś drzemkę zaliczył:eek::eek::eek:tylko kurcze kaszle biedaczek:zawstydzona/y:no ale syropki daje i mam nadzieje że mu przejdzie:confused2::confused2::confused2:

Agawa w sumie ciężki wybór z tymi wózkami. Myślę że nalepiej jest iść z dzieckiem do sklepu wsadzić go do wózka i przejechać nawet ze 2 metry. Ja zastanawiałam się nad 2 spacerówkami ale jedna jakoś nie podeszła Matusiowi i nie chciał do niej wsiąść a z drugą nie było problemu. Przyznam że jestem zadowolona z zakupu.

ANia super mieliście wycieczki. My byliśmy w oceanarium rok temu w Gdyni i było super. Teraz mamy w planie Bałtów ale może i do Krakowa się wybierzemy.

Anneczka Matuś ostatnio oglądał zdjęcia i mówi do mnie "Celek przyjdzie do auta Mafusia" :-) tak więc zapraszam :-D

Agunia faktycznie mielicie fajny spacer :-)

Ostatni pisałyście dużo o książkach to polecam "Niezawinione śmieci" Wiliama Whartona. To jest o śmierci jego córki. Bardzo mi się podoba.

My mieliśmy dzisiaj ciężki dzień. Gdy wyjeżdżaliśmy z Przemyśla było strasznie wietrznie a przez to zimno. W drodze zrobiło się gorąco i Matuś obudzil się niezadowolony z panujacych warunków. Od Ładnej musiałam już go zabawiać ale jakoś dojechaliśmy.
Dominikowi z kolei zęby dają popalić bo nie dość że nie śpi to jeszcze jękliwy. Kupiłam mu żel to może będzie ciut lepiej. Teraz niby śpi ale zaraz idę go kąpać i mam nadzieję dzisiaj się wyspać.

Teściowa znowu mnie wkurzyła bo obiecuje Matusiowi że jak on coś zrobi (ubierze się czy wysika) to ona przyjdzie się z nim pobawić a potem idzie sobie gdzieś albo cichaczem ogląda tv.

Agunia fajna wycieczka :-)

Ja się nie zgadzam ze stwierdzeniem ze T to dziura i nic tu nie ma (bo parę razy ostatnio tu takowe padło) ;-)
Wystarczy spojrzeć na to tarnow.pl - oficjalny portal Tarnowa - polskiego bieguna ciepła a to tylko dwa tygodnie czerwca :tak:
Wiadomo z Krakowem to nie ma się co porównywać ale tak tragicznie to chyba nie jest ;-)

My dziś zaliczyliśmy piknik rodzinny w Parku Strzeleckim :-)

Karola dobrze że szczęśliwie dojechaliście :tak:

Hej :)
Agunia super spacerek :tak:
Kasiudove piknik też brzmi fajnie :tak::-) Nawet nie wiedziałam, że ma być .
Karola no to droga faktycznie nieciekawa :eek:
Zdrówka dla wszystkich zakatarzonych!! :tak:

My też wczoraj mieliśmy fajny dzień :tak: Pojechaliśmy w Pieniny i zaliczyliśmy spływ Dunajcem z Sromowców do Szczawnicy, łodziami flisackimi :-) Super było. Kuba zadowolony :tak: Dwie godziny ponad płynęliśmy. Potem pojechaliśmy do Nidzicy jeszcze. Ogólnie fajny dzień i pogoda super dopisała :-)

I jeszcze kawka na dobry początek dnia :-)
Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg

reklama
Hej wszystkim :-)

fajnie że wypady weekendowe udane, my też wczoraj pozwiedzaliśmy :tak:
ja też się nie zgadzam z tym że Tarnów to dziura - wierzcie nie wierzcie widziałam już parę :cool2: heheheh

Beti Twoja kawka mi życie ratuje nirmalnie taka śnięta jestem :eek:

Agunia, Ania zdróweczka dla dzieciaczków :tak:

Karola dzięki za zaproszenie na pewno skorzystamy :tak:

Agawa ja mam spacerówkę Chicco LiteWay i jestem super zadowolona :tak: ale faktycznie najlepiej dziecko na żywo przymierzyć itp....

Do góry