reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
My robimy 5 lipca i tez jestem przerazona, bo ze mnie taka gospodyni jak z koziej dupy trąbka :-D Hmm Kaka zamawiasz Catering :-)?? Moze tez sie skusze :-D Chociaz sam obiad, a jakies przekąski itd na pozniej to chyba zrobie :-D My mamy 5 lipca 1 rocznice slubu, wiec podwojna impreza... :-)

Asia chodz wystawimy nasze dzieci na allegro dzisiaj co?? Mogę oddac za darmo, jak ktos się chce targowac to może nawet dopłacę :-D hi hi
ja się podłączam, moje parówki ostatnio przechodzą same siebie:baffled:

Właśnie sie dowiedziałam że moi rodzice przyjerzdżają jutro na wizytacje, więc biore sie za sprzątanie bo inaczej moja Barbarka (mama) mnie prześwieci ;-):-p
hehe tak to jest z rodzicami:-p :-D moj tata w następny weekend będzie więc na piątek planuje tornado w chacie:-p

Na przepisowy wrzuciłam fajny przepisik na obiad jakby któraśbyła chętna:cool2::cool2::cool2:
Ide cos porobic;-) Bo mi tak w chałupie pachnie ze ledwo wyrabiam z głodu:-D:-D:-D:-D
jessssu widziałam:-ppo dieci odpalam piekarnik:cool2:

nie szkoda tyle kasy na mopa?? podłoga lśni jak w reklamie?? nie znam jego cudownej mocy:-D ale za to mi sie podoba styl mebli jaki jest w tamtej aukcji, na górze:-p
najlepszy byłby samosprzątający:-D

a ja nie spie tylko mysle...o moim mezu:-(tesknie...ale od jutra obiecuje sobie zero dolow tylko pozytywne myslenie i radosc z tego co mamy juz teraz i co sie szykuje w najblizszej przyszlosci
dobranoc mamuski
no i o to chodzi, wreszcie panienka sensownie gada:cool2:

Dzien doberek, my juz po obiadku, zaraz bedziemy sie zbierac na kinder bal do figloraju:-)
milej niedzieli wam zyczymy:tak::-)
:-p:-p:-p:-D

A ja dzis zmokłam...nawet gaciory mokre heheheh
znaczy stringów nie było:-D:-D:-D

I ja sie witam.
Dziś wysłałam rano M w delegacje wiec jestem słomiana do soboty:-p Potem zabrałam sie za porzadki, pomyłam okna, kazdy kat odkurzyłam, zmieniłam posciel, porobiłam pranka KTÓRE MI POTEM ZMOKŁY!!!! Nawet wywierciłam dziury i powiesiłam półke która czekała na to 2 miesiace. niki sie smiała ze gdybym miała farbe pewnie i malowanko bym strzeliła:-D:-D:-D:-D Wiec dzionek aktywny. Teraz pije kawke i odpoczywam:cool2:

A zapomniałam u nas była taka ulewa ze normalnie przez balkon mi woda ciekła nie dawałam rady reczników podkładac!!!!!!!!! SZOK

jaka robotna mama! no z ciebie trzeba przykład brać:tak::-p a nie że komoda stoi od tygodnia i czeka na rozkręcenie:-p:-D

hej laski
ja siedze, chłopaki wybyli, kurna, i czekam na tą Domi :-p sąsiedzi imprezują w ogródku, smród grilowy roznoszą i brehtają sie pod oknem a ja tu przy kompie zamulam; bosz:baffled:

Chodziło mi o Magde, Kaka do Ciebie pisałam o mopie i foteliku hi hi, cos mi sie pomieszało :-)
Czym sciagacie dzieciom katar? Ja juz wymiekam przy fridzie, musze go trzymac siłą zeby sciagnac, a jest przy tym taki płacz ze po chwili nos znowu zapchany, a ja go uspokajam 20 min.
Uzywa którac tego urzadzenia "Katarek"??

reklama
ja używam najzwyklejszej gruchy, wygłupiam sie przy tym z nią i spoko loko a z fridą było więcej płaczu niż to warte

Do góry