reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ja zawsze z polskiego miałam najlepsze oceny, zero problemów z ortografia czy czymkolwiek, a tutaj podczas pisania robie tyle błędów, że czasami jak czytam swoje posty to mam wrażenie ,że to nie ja je napisałam :eek:
oj to ja nie z ortografii zawsze miałam 1 nawet na pisemnej maturze przez te błędy miałam słabą ocenę a z ustnej miałam 5 i dlatego tak mi głupio ze sadzę te błędy ale ja już tak mam od zawsze :baffled::baffled::baffled::baffled:

Dziekuje Moje Drogie lece sprzatac bo moj M bedzie za 2 godz wiec mam malo czasu. Jutro opisze jego reakcje, ale jestem ciekawa :confused::confused::confused:. Mysle, ze to bedzie niespodzianka bo wczoraj dalam mu prezent (bo sie wygadalam). Pozdrawiam Was cieplutko. Milego dnia.
No to ja teraz zaszaleje
Ostatni cykl miałam 34 dniowy w tym cyklu współzyłam z mężem dwa razy w 19dc i raz wczoraj w 21dc czy myślicie że mogłam zajść w ciąże?:-D

Czesc co tu sie dzis dzieje na tym forum :angry::angry::angry:.

Ja dzis pierwszy dzien oficjalnego bezrobocia, bylam wczoraj w pracy rozliczylam sie z nimi z wszelkich dokumentow i zaczynam szukac nowej pracy. Wiecie co jak tam szlam wczoraj to mysle sobie nie no moze pogadam, ze potrzebuje jeszcze z 2 tyg i wroce tam, ale jak juz bylam na miejscu to szybko wybilam sobie ten pomysl z glowy. Ciesze sie bardzo, ze podjelam decyzje zeby odejsc z tego chorego miejsca. Zjeby na maxa.

Myslicie, ze mojemu M sie spodoba. To jest moj absolutny debiut w pieczeniu tortow. Cala kuchnia uwalona i ja tez wszedzie mam kawalki czekolady nawet za stanikiem. Oto efekty:

Witam:-)Smacznie wygląda torcik,napewno mu sie spodoba:tak:

reklama
Do góry