reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie!!
Dziękuję za słowa otuchy z tą tęmpką:tak:
No zobaczymy czy się utrzyma, oby:-)
Ja w sobotę mam egzamin, bleh:baffled:
U mnie pochmurno i wietrznie ale ciepło.. burza będzie na bank:-D

Wpadłam wam powiedziec,ze Michael Jackson zmarł ... 5 h temu w szpitalu... zreszta poczytacie w necie dziś zapewne.

pozdrawiam...

zaloba.png

Witam :-) w pochmurny poranek :baffled:

Margaritta tak właśnie przeczytałam że zmarł :-( nie byłam jego jakąś tam wielką fanką ale miał fajne piosenki :tak:zapale dla niego wirtualną znicz
[*]

wczoraj wieczorem pisałam chwilkę na gg z Beti....u niej wszystko wporządku :tak:tylko ma mnóstwo pracy i spraw do załatwienia, to dla niej najbardziej gorący okres w pracy i na nic nie ma czasu :no:

Agniesiak jak dzisiaj temperaturka? jak się czujesz?
życzę jutro powodzenia na egzaminie! :tak:

A ja dzisiaj jeszcze tylko kilka godzin i mam urlop :-D:-D:-D
wychodze dziś o 11 żeby być wczesniej w domu a jeszcze kilka spraw muszę załatwić po drodze :tak: no i jeszcze wcale nie jestesmy spakowani :szok: a o 3 w nocy pobudka bo o 4 chcemy wyjechać :tak:

Pozdrawiam Was bardzo cieplutko!!!:-):-):-)

hej dziewczyny!!u nas rano bylo sloneczko ja jak glupia sie w spodnice ubralam a teraz sie zachmurzylo ehh:(

Witajcie!!
Dziękuję za słowa otuchy z tą tęmpką:tak:
No zobaczymy czy się utrzyma, oby:-)
Ja w sobotę mam egzamin, bleh:baffled:
U mnie pochmurno i wietrznie ale ciepło.. burza będzie na bank:-D
Dziewczyno rub testa a nie trzymasz nas w niepewnosci!!jak jest fasolka to test juz wyjdzie:-)
Wpadłam wam powiedziec,ze Michael Jackson zmarł ... 5 h temu w szpitalu... zreszta poczytacie w necie dziś zapewne.

pozdrawiam...

zaloba.png

slyszalam dzis rano o tym w tv:-(smutne:-(
Witam :-) w pochmurny poranek :baffled:

Margaritta tak właśnie przeczytałam że zmarł :-( nie byłam jego jakąś tam wielką fanką ale miał fajne piosenki :tak:zapale dla niego wirtualną znicz
[*]

wczoraj wieczorem pisałam chwilkę na gg z Beti....u niej wszystko wporządku :tak:tylko ma mnóstwo pracy i spraw do załatwienia, to dla niej najbardziej gorący okres w pracy i na nic nie ma czasu :no:

Agniesiak jak dzisiaj temperaturka? jak się czujesz?
życzę jutro powodzenia na egzaminie! :tak:

A ja dzisiaj jeszcze tylko kilka godzin i mam urlop :-D:-D:-D
wychodze dziś o 11 żeby być wczesniej w domu a jeszcze kilka spraw muszę załatwić po drodze :tak: no i jeszcze wcale nie jestesmy spakowani :szok: a o 3 w nocy pobudka bo o 4 chcemy wyjechać :tak:

Pozdrawiam Was bardzo cieplutko!!!:-):-):-)
Paula udanego urlopu podobno nastepny tydz ma byc cieply:-)oby!!

A ja wczoraj bylam na czeresniach alem sie ich najadlam mniam:-)

Witajcie!
U nas od rana sie chmurzy ale nie pada:)
Wczoraj wieczorem brzusio tak mi podskakiwal, ze moj M siedzial przy mnie i patrzyl jak zaczarowany i zasmiewal sie:) apotem synek :) Dosc szybko brzusio sie rusza. W pierwszej ciazy bylo to troche pozniej.

Paula-milego urlopku! I duuuuuzo slonca!!!!
Agniesiak-czekamy na testowanko :)
Ciesze sie, ze u Betti wszystko dobrze :)
A my Gie-oska-czekamy na polowkowe ;)
Margaritta-czytalam juz ta smutna wiadomosc...Ja w szkole podstawowej i sredniej uwielbialam go sluchac, teraz tez choc mniej :(

A i pozostale kobietki: Pyszczka, Anufifi, Patrysie, Sylwie, Czarodziejke, Rusalke witam:) mam nadzieje, ze nie zapomnialam o nikim...

WITAM:-)

pozdrawiam...

mi M powiedział przy sniadanku tak jest to smutne fakt był teraz juz troche nie taki jakiś ale piosenki bardzo ładne zawsze tak fajnie tańczył:-(

Witajcie!
U nas od rana sie chmurzy ale nie pada:)
Wczoraj wieczorem brzusio tak mi podskakiwal, ze moj M siedzial przy mnie i patrzyl jak zaczarowany i zasmiewal sie:) apotem synek :) Dosc szybko brzusio sie rusza. W pierwszej ciazy bylo to troche pozniej.

no tez słyszałam że przy drugiej ciąży czuć dużo szybciej maleństwo co moze i ja niedługo poczuje np za miesiąc:-)

Ja się już żegnam bo zaraz zmykam odezwę sie jak już będe w Ustce!!! ;-):tak:

Buziaki! Zobacz załącznik 144040 Pa!

papa miłego urlopu:-)

reklama
hej dziewczyny,
ja pozazdrościłam Pauli i dzisiaj sie odrobiłam ze stertami papierów na biurku i szafkach....uffff nagle sie okazało ze mam mniej do załatwienia niz myslałam :)

Teraz popijam kawke i czekam na weekend :)
Buziaki dla was

Do góry