reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie!

Kiki-piekne foto bobaska :)
Agniesiak-Wy ciagle w euforii, wykuruj sie, bo jak zaniedbasz to pozniej w ciazy ciezko sie leczyc:(
Gosiu-mnie Twoj pomysl na pokoj wydaje sie swietny! Dobrze bedzie to wygladac :)

A dzis chyba "zniose jajo" bo dopiero przed 19ta dowiem sie kto mieszka pod moim serduszkiem i nawazniejsze, czy to zdrowe bobo :) Kurcze, tylko martwie sie, czy jednak nie za wczesnie wybralam sie na to polowkowe:( moja ciaza jest mlodsza od Gosi i Pyszczka a pierwsza mam usg...Ale dr mowil: miedzy 20 a 22tc, a dzis jest 20tc+2dni, to chyba ok?
U nas narazie slonecznie, ale wieczorem i w nocy lalo!!!
Ja jem sniadanko, robie pranko. Potem jak pogoda sie utrzyma idziemy na plac zabaw i czekamy na moja kuzynke, ktora chyba bardziej ode mnie nie moze doczekac sie tego usg!
Milego dnia Wszystkim!!!
Kochana leczę się cały czas:tak: Juz mi przechodzi to choróbsko:tak: Daj znac jak po usg:-)Tez jestem bardzo ciekawa kto mieszka pod Twoim serduszkiem:tak:

reklama
HEJKA:-)
Ja jem sobie śniadanko a potem wezme się za truskawki:-p

suuuper tapety wogóle ta druga(no i tez wcale nie tak tania)ale warto bardzo fajny pomysł:tak:

KIKI super zdjęcie córeczki:-)
ROYANNA czekam także na wieści z usg a termin idealnie to jest 21 tc co akurat:tak:
no niestety drogie ale ja bede je kupowac w sklepie bo u mnie w miescie sa a nie na allegro i w sklepie sa tansze o pare zlotych!!poza tym nie zamierzam remontowac co rok wiec moge sobie pozwolic:-)
Kochana leczę się cały czas:tak: Juz mi przechodzi to choróbsko:tak: Daj znac jak po usg:-)Tez jestem bardzo ciekawa kto mieszka pod Twoim serduszkiem:tak:

Royanka masz sie koniecznie odezwac po usg bedziemy czekac:-)

Witajcie :-) U nas dzisiaj upał na maksa, byłam na balkonie pranie rozwiesić ale szybko uciekłam :-D
M cieszył się nawet tylko z płyty, obiecałam Mu że któregoś dnia zabiorę go na wieczorny wypad ( do tego browaru co wczesniej pisałam) i wtedy też dostanie drugi prezent - i się na to zgodził, tylko żeby to była sobota :-)

Royanna ajjj i mnie ciekawość zżera co tam u Ciebie w brzuszku słychać :-) mi się wydaje że nie za wcześnie na to usg idziesz, jest ok! :tak:

Gosia a Ty jutro też od razu jak do domu dotrzesz to pisz tu do nas jakie wieści z usg :-) ta fototapeta z tulipanami mnie też się podoba :tak:

Agniesia no domyślam się że radość była ogromna! :)

Patrysia ja dzisiaj też od razu po przebudzeniu zjadłam jeszcze w łózku kawałek suchej bułki, potem wzięłam Locomotiv do ssania (z wyciągiem z imbiru) i jak na razie cisza :tak: może to się okaże dobrym sposobem na mdłości :)

Kiki no trochę widzisz męczą mnie te wymioty, ale nie chcę za bardzo narzekać, musze to wytrzymać dla naszego maluszka ;-)

A ja dzisiaj będę robic gołąbki, taka mnie naszła ochota :-) A z domu nie wychodzę - za gorąco..

Miłego dnia!

A ja tak miałam drugi rozdział pracy mgr w tym tygodniu napisać, ale jak na razie jakoś tego nie widzę..:sorry2: nic się człowiekowi nie chce w taki upał ..:-D

PYSZCZEK oby te wymioty już przeszły:tak:ja ci powiem ze pomimo wczorajszych wymiotów to do wieczora czułam się o dużo lepiej niż zwykle i lepiej mi się spało:-)hmm moze te witaminki u mnie powoduja że się lepiej czuje bo tam jest wszystko i moze czegoś tez mi brakowało a one mnie wzmocniaja bo od wczoraj zaczełam brac i czuje się duzo lepiej hmm no chyba że to spacer i wrócą moje dolegliwości ale oby nie;-)

No i widzisz M się ucieszył i nie trzeba tak się smutać:-)

GIEOSKA no racja raz a porządnie my takze tak robimy dlatego nam idzie dłużej robota w domku ale potem jakie efekty:-)no i ja takze czekam na jutrzejsze usg sama jestem ciekawa co mieszka pod twoim serduszkiem:-)

Witajcie :-) U nas dzisiaj upał na maksa, byłam na balkonie pranie rozwiesić ale szybko uciekłam :-D
M cieszył się nawet tylko z płyty, obiecałam Mu że któregoś dnia zabiorę go na wieczorny wypad ( do tego browaru co wczesniej pisałam) i wtedy też dostanie drugi prezent - i się na to zgodził, tylko żeby to była sobota :-)

Royanna ajjj i mnie ciekawość zżera co tam u Ciebie w brzuszku słychać :-) mi się wydaje że nie za wcześnie na to usg idziesz, jest ok! :tak:

Gosia a Ty jutro też od razu jak do domu dotrzesz to pisz tu do nas jakie wieści z usg :-) ta fototapeta z tulipanami mnie też się podoba :tak:

Agniesia no domyślam się że radość była ogromna! :)

Patrysia ja dzisiaj też od razu po przebudzeniu zjadłam jeszcze w łózku kawałek suchej bułki, potem wzięłam Locomotiv do ssania (z wyciągiem z imbiru) i jak na razie cisza :tak: może to się okaże dobrym sposobem na mdłości :)

Kiki no trochę widzisz męczą mnie te wymioty, ale nie chcę za bardzo narzekać, musze to wytrzymać dla naszego maluszka ;-)

A ja dzisiaj będę robic gołąbki, taka mnie naszła ochota :-) A z domu nie wychodzę - za gorąco..

Miłego dnia!
no widzisz..ciesze sie ze lepiej Ci po tych tabletkach:-)a golabki ja tez mialam w niedziele i wczoraj mniam:-)teraz bym zjadla sobie jakies pierogi ruskie albo owocowe ale robione w domku:-)spoko odezwe sie chodz juz bym chciala zeby byla sroda rano!!
U nas tez upał.. Normalnie jajko by się ugotowało gdybym je na balkon wystawiła;-)
Ja lecę zrobic sobie śniadanko:tak: a że kompa mam w kuchni.. to będę Was obserwować;-):-D
Ty kochana juz widze mocno uzalezniona od bb jestes skoro w kuchni jesz sniadanko z laptopem hehe:-):-):-)

Patrysia oby i u Ciebie wymioty nie wróciły bo to nic przyjemnego sama wiesz :sorry2: a ja wczoraj pytałam mojego gina o spanie na plecach i mi powiedział że w tym okresie ciąży jest to już absolutnie niewskazane, bo macica może uciskać główne żyły i ja się będę źle czuła i dziecko :confused: więc całą noc a to na jednym a to na drugim boku spędziłam, M dostał misję żeby jak w nocy się przebudzi i zobaczy mnie na plecach to ma mnie przekręcić :-D i już dzisiaj to zrobił :-D ale nie mogę się jeszcze przyzwyczaić na boku cały czas, bo mi bok drętwieje :szok::sorry2:

Patrysia oby i u Ciebie wymioty nie wróciły bo to nic przyjemnego sama wiesz :sorry2: a ja wczoraj pytałam mojego gina o spanie na plecach i mi powiedział że w tym okresie ciąży jest to już absolutnie niewskazane, bo macica może uciskać główne żyły i ja się będę źle czuła i dziecko :confused: więc całą noc a to na jednym a to na drugim boku spędziłam, M dostał misję żeby jak w nocy się przebudzi i zobaczy mnie na plecach to ma mnie przekręcić :-D i już dzisiaj to zrobił :-D ale nie mogę się jeszcze przyzwyczaić na boku cały czas, bo mi bok drętwieje :szok::sorry2:

to z tego co ja wiem to nie nalezy spac na prawym boku bo glowka na plecach bo tetnica czyli zostaje lewy bok pewnie niedlugo sie okaze ze na siedzaco albo na stojaco bedziemy spac masakra!!bo to zdrowo hehe

reklama
Ty kochana juz widze mocno uzalezniona od bb jestes skoro w kuchni jesz sniadanko z laptopem hehe:-):-):-)
My kompa mamy cały czas w "kuchni":-D Bo mieszkamy w kawalereczce z aneksem kuchennym:tak:Wystawię noge w prawo gdy siedze przy kompie i już jestem w pokoju:-DAneks od pokoju mamy oddzielony taka złotawa listeweczką na podłodze no i podłoga tez inna w "kuchni":-)Ciasne, ale własne. Obok mieszkają dziadkowie i kiedyś te mieszkanka się polączy i będzie jedno duże:tak: Ale to prawda, BB uzależnia :-DA jak zrobiłam testa i wyszedł pozytywny to wogóle nie moge się od Was oderwac:-D

Do góry