reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hej dziewczynki ale mam zakrecony dzien ... ehh.. i to rwanie osemki po poludniu ... mam zacisniety zołądek :-( otworzylam rano serek i tak stoi kolo mnie moze ze 3 lyżeczki zjadlam ... :dry:
a te moje bimbaly oszalaly ... bol jakby mi szpilki ktos wbijal! :confused::confused::confused:

Agniesiak ma racje łączę przyjemne z pożytecznym tylko żebym sie nie spaliła

Madzia cyżbyś zdawała egzamin na prawko dzisiaj??

W sumie to ciezko powiedziec kiedy powinnam miec @. Normalnie mam cykle 24 dniowe, bo 16-25 biore luteine i @ przychodzi zazwyczaj przed.
kurczaczek mi tu fasolinką pachnie
oby oby :tak::tak:
Witam!
Melduje się po 3 IUI na 3 pęcherzykach ...zrobił mi mój nowy lekarz; jestem bardzo zadowolona ze zmiany lekarza! W końcu sprwdził najpierw przed IUI na usg jak pęcherzyki... ma dobrą opinię i jest specjalistą od in vitro!
Czuję że teraz będzie strzał w 10 ...teraz 14 dni czekania i beta!
Pozdrawiam!
Teraz idę was trochę pocztać!
i super wieści Martynko teraz sie udało jak nic czekamy razem z tobą na wynik bety :tak::-)
acha to już dziś życzę Madzi powodzenia!!!:tak::tak:
Nasmaruj się dobrze bo te słońce to najgorsze w tych godzinach jest:tak:
A ja mam zgagę i zaraz mi wypali cały przełyk, ale się ciesze bo wreszcie jakiś objaw ciąży:tak:JUHU!!!:-D:-D:-D:-D
kurczę jakoś nie lubię się tymi kremami smarować ale i tak nie jestem cały czas na słońcu bo bym nie wytrzymała koszę 15 minut i potem robię sobie przerwę bo między czasie obiad gotuję

ja też się chcę cieszyć z objawów ciaży :tak:

hej dziewczynki ale mam zakrecony dzien ... ehh.. i to rwanie osemki po poludniu ... mam zacisniety zołądek :-( otworzylam rano serek i tak stoi kolo mnie moze ze 3 lyżeczki zjadlam ... :dry:
a te moje bimbaly oszalaly ... bol jakby mi szpilki ktos wbijal! :confused::confused::confused:
Kochana a kiedy Ty masz @ dostać.Bo gdybys była w ciaży to musisz o tym dentyste poinformować
A ja mam zgagę i zaraz mi wypali cały przełyk, ale się ciesze bo wreszcie jakiś objaw ciąży:tak:JUHU!!!:-D:-D:-D:-D
Oby Ci sie nie pogorszyło :baffled: ja miałam taka zgage w ciąży z Pauliną, że szok nikomu tego nie życzę.
W razie czego polecam herbatke z imbiru i migdały i takie mleczko mietowe z apteki ale nie pamiętam nazwy.

Ja na zakupy nie poszłam bo pan i władca zadzwonił,ze pojedziemy samochodem jak wróci z pracy

reklama
No no :D Ja tu nie chcę mówic, ale może to TO;-)

EVE a może to fasolka co:-)
:-) fajnie by bylo ale ja mam dopiero 14 dc!!!! :szok:

:-) nie ma to jak sie cieczyc z najprostrzych rzeczy! :-):-)

Do góry