madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Zmykam trzeba korzystac z pogody
Pózniej bede.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja mam na 12ta prawko,takze my wpadniemy troche póżniej![]()
hej dziewczynki ale mam zakrecony dzien ... ehh.. i to rwanie osemki po poludniu ... mam zacisniety zołądek :-( otworzylam rano serek i tak stoi kolo mnie moze ze 3 lyżeczki zjadlam ...![]()
a te moje bimbaly oszalaly ... bol jakby mi szpilki ktos wbijal!![]()
Madzia cyżbyś zdawała egzamin na prawko dzisiaj??
Agniesiak ma racje łączę przyjemne z pożytecznym tylko żebym sie nie spaliła
Madzia cyżbyś zdawała egzamin na prawko dzisiaj??
kurczaczek mi tu fasolinką pachnieW sumie to ciezko powiedziec kiedy powinnam miec @. Normalnie mam cykle 24 dniowe, bo 16-25 biore luteine i @ przychodzi zazwyczaj przed.
i super wieści Martynko teraz sie udało jak nic czekamy razem z tobą na wynik betyWitam!
Melduje się po 3 IUI na 3 pęcherzykach ...zrobił mi mój nowy lekarz; jestem bardzo zadowolona ze zmiany lekarza! W końcu sprwdził najpierw przed IUI na usg jak pęcherzyki... ma dobrą opinię i jest specjalistą od in vitro!
Czuję że teraz będzie strzał w 10 ...teraz 14 dni czekania i beta!
Pozdrawiam!
Teraz idę was trochę pocztać!
acha to już dziś życzę Madzi powodzenia!!!w czwartek;-)
kurczę jakoś nie lubię się tymi kremami smarować ale i tak nie jestem cały czas na słońcu bo bym nie wytrzymała koszę 15 minut i potem robię sobie przerwę bo między czasie obiad gotujęNasmaruj się dobrze bo te słońce to najgorsze w tych godzinach jest
A ja mam zgagę i zaraz mi wypali cały przełyk, ale się ciesze bo wreszcie jakiś objaw ciążyJUHU!!!
Kochana a kiedy Ty masz @ dostać.Bo gdybys była w ciaży to musisz o tym dentyste poinformowaćhej dziewczynki ale mam zakrecony dzien ... ehh.. i to rwanie osemki po poludniu ... mam zacisniety zołądek :-( otworzylam rano serek i tak stoi kolo mnie moze ze 3 lyżeczki zjadlam ...![]()
a te moje bimbaly oszalaly ... bol jakby mi szpilki ktos wbijal!![]()
Oby Ci sie nie pogorszyłoNasmaruj się dobrze bo te słońce to najgorsze w tych godzinach jest
A ja mam zgagę i zaraz mi wypali cały przełyk, ale się ciesze bo wreszcie jakiś objaw ciążyJUHU!!!
No noJa tu nie chcę mówic, ale może to TO;-)
:-) fajnie by bylo ale ja mam dopiero 14 dc!!!!EVE a może to fasolka co:-)
Nasmaruj się dobrze bo te słońce to najgorsze w tych godzinach jest