reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Patrysia, Anufifi dzięki, bo mnie uspokoiłyście :-) Moja fryzjerka też twierdzi że to nie szkodzi dziecku, i sama też była w ciązy jak ostatnio u niej byłam, a teraz już urodziła i jest na macierzyńskim, więc musiałam zapisać się do innej pani :) Ale powiem jej na początku o ciązy (zresztą widać) i może da jakąś łagodniejszą farbę :tak:

Anufifi kurcze aż o taka @ :baffled: Współczuję, ale może jest taki intensywny ale za to potrwa krócej (?)...

Ja tez ide Inkę sobie zrobić, mniam :)

Gosia ja się nie znam czy to farba z amoniakiem czy bez, jakoś się specjalnie tym nie interesowałam do tej pory, ale w piątek jak pójdę to na pewno zapytam :tak:

Gosiu odkąd mam tego mięsniaka to mam intensywne @ , ale przy tych torbielach dzieja mi sie dziwadła ....moze to jeszcze pozostałość po nich.

Jesli chodzi o tówj pomysł to podoba mi sie jak najbardziej ....tylko ze to też wszystko zalezy od wielkości pomieszczeń ....ja nigdy nie była zwolenniczka białych ścian co kiedys pisałam , ale ostatnio stałam sie wręcz zagorzałą ich wielbicielką , po tym jak pomalowalismy 3 ściany chlopaków pokój naprawde stał sie optycznie większy i przejrzysty. Dlatego zdecydowałam że w salonie jedna sćiana będzie kolorowa reszta biała ....pomysl czy jak dasz kwiaty na jedna ściane to na pozostałych nie będzie lepiej juz nie dawac koloru ...w sumie to zalezy jeszcze czy męzowi takie kolory by pasowały ...mój by chyba na taki nie poszedł :-)ale on specyficzny jest wiec nie ma sie co sugerowac :)

Gosiu odkąd mam tego mięsniaka to mam intensywne @ , ale przy tych torbielach dzieja mi sie dziwadła ....moze to jeszcze pozostałość po nich.

Jesli chodzi o tówj pomysł to podoba mi sie jak najbardziej ....tylko ze to też wszystko zalezy od wielkości pomieszczeń ....ja nigdy nie była zwolenniczka białych ścian co kiedys pisałam , ale ostatnio stałam sie wręcz zagorzałą ich wielbicielką , po tym jak pomalowalismy 3 ściany chlopaków pokój naprawde stał sie optycznie większy i przejrzysty. Dlatego zdecydowałam że w salonie jedna sćiana będzie kolorowa reszta biała ....pomysl czy jak dasz kwiaty na jedna ściane to na pozostałych nie będzie lepiej juz nie dawac koloru ...w sumie to zalezy jeszcze czy męzowi takie kolory by pasowały ...mój by chyba na taki nie poszedł :-)ale on specyficzny jest wiec nie ma sie co sugerowac :)

nom do tej tapety fioletowej biale sciany tez pasuja a ja chcialam reszte na jasniutki fiolet bo znajac moja Majke biale sciany beda czarne:-)no ale zobacymy:-)mojemu m sie ta tapeta srednio podoba bo wg niego sa rozowe elementy na nie..brak mi slow poprostu!!ale i tak na swoim postawie!!;_)

nom do tej tapety fioletowej biale sciany tez pasuja a ja chcialam reszte na jasniutki fiolet bo znajac moja Majke biale sciany beda czarne:-)no ale zobacymy:-)mojemu m sie ta tapeta srednio podoba bo wg niego sa rozowe elementy na nie..brak mi slow poprostu!!ale i tak na swoim postawie!!;_)

no własnie wiec jak mu już ta tapete zaserwujesz to przynajmniej odpuśc mu z tymi scianami....a białe łatwiej odświeżyć i przemalowac :)

Ach wiecie co ja nie wiem jak to pójdzie u mnie z tym nocnikiem:baffled:normalnie synek nie chce co wziełam jego ulubiony miś kaczka no i pokazałam ze kaczka też robi pisiu w nocnik i co mi z tego zaczął mi tą kaczke wkładać do nocnika a sam nie chce siadać:baffled:no to ja sobie troche pewnie pomecze się z tym nocnikiem że az mi się odechcewa uczyć Dominisia:sorry2:

reklama
A może w łazience postaw nocniczek przy kibelku. I jak Tobie się zachce siusiu to niech maly idzie z Tobą:zawstydzona/y::-) Ty będziesz na kibelku a Dominiś na nocniczku przy mamie. Podobno dzieci lubią nasladowac rodziców..:-)

Do góry