olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
strasznie sie z tym czuje, zazdrosc to taka niesympatyczne uczucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje , wiem że wszystkie mi kibicujecie , ale kobieca intuicja jest chyba niezawodna a ja wiem co czuje i czuje ze to nie to.....Marzenko kochana uwierz, i ciesz sie tym uczuciem, tak jak mowisz na kazda z nas przyjdzie czas i teraz jest twoj czas. Sloneczko usmiecznij sie i ciesz sie babikiem.
Eve-mam nadzieje, ze szybko sie przyzwyczaisz do aparatu i bedzie ok!
kochanie wlasnie tak mi sie zdaje , ze ta owu u Ciebie mogla byc 9dc - jesli nie zaklocilas tempki....tak wiec - wiec czekamy na 2 kreski...bo skoro serduszkowalas 7dc to szanse duuuże:-):-)
SISI-mialam napisac Ci to wczoraj, ale zapomnialam i potem juz nie wchodzilam na forum.....nie wiem czy uda Ci sie to odszuk jak ja poprostu meczy mnie ze ja go namawiam a on noie cac i odczytac...ale: skoro staracie sie 2 lata, Ty mialas robione wyniki i hormony sa ok. to zamiast kluc sie po raz kolejny za pol roku-i badac hormony....(nie wiem czemu mialyby ci za pol roku wyjsc zle?) poprostu pogadaj z mezem powaznie i niech zrobi badania nasienia. To nie boli, zajmuje chwilke a jest dosc czesto klopotem wieloletnich staranek. 2 lata staran musi byc pokryte jakas przyczyna, a najlatwiej zdiagnozowac faceta....Nie wiem jak bardzo zalezy Wam na maluszku, ale jesli tak, to nie ma sensu czekac i przed zbadaniem meza nie ma sensu diagnozowac Ciebie....u kobiety przyczyn moze byc bardzo wiele i takie szukanie dziury w calym moze trwac dlugo, a maz jest w stanie poznac swoje wyniki w ciagu kilku chwil:-) powodzenia!
Nie , na bete nie pójde bo wiem , że to zbędne... dostane napewno @, podejrzewam że się opózna przez stres związany z obrona...Marzenixx..zamiast się zamęczać..Idź zrób bete i będzie jasne że trzeba się cieszyć dzidziolkiem![]()
Dziekuje , wiem że wszystkie mi kibicujecie , ale kobieca intuicja jest chyba niezawodna a ja wiem co czuje i czuje ze to nie to.....
No ale nic , już wypłakałam dzis swoje..... podniose się jak zwykle i będę walczyć dalej...![]()