Taaa..na historie z zycia wzięte przydałby się tajny ukryty wątek zeby byle kto nie mogl tego czytac...:-)
To prawda

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaa..na historie z zycia wzięte przydałby się tajny ukryty wątek zeby byle kto nie mogl tego czytac...:-)
no dokladnie hehehe:-) w poniedzialek sie okaze wszystko jeslii do tego czasu małpa @ nie przylezie.....Powiem Ci tylko tyle - zacznij wierzyć w swoje szczęście, zrób jutro rano test..W poniedziałek bete - uspokoisz się troche. Pamiętaj że nerwy w ciąży nie są wskazane!)
Ja myślę że będzie dobrze i już niedługo będziesz nam opowiadała jak żygasz co rano
To prawdaAle na szczescie nasz watek ma codziennie po minimum +10 stron, wiec gdyby ktos chcial nas szpiegowac, to musialby sie niezle natrudzic - komu by sie chcialo przechodzic przez te wszystkie teksty, ktore produkujemy ;-)
no dokladnie hehehe:-) w poniedzialek sie okaze wszystko jeslii do tego czasu małpa @ nie przylezie.....
eve nie denerwuj sie kotek:-)
dobra dziewczynki ja uciekam cos sie pouczyc, ale bede was podczytywac wiec piszcie dalej![]()
moze to tylko plamienie ..... bo odstawilas luteine?:-(Dziewczynki... krew na papierze....
Dziewczynki... krew na papierze....
moze to tylko plamienie ..... bo odstawilas luteine?:-(
Wlasnie wskoczylam w 9tc i trzeci miesiac... jak ten czas leci... jeszcze sie denerwuje, czy wszystko jest ok...zwariuje do wtorku...
I dziewczyny moze ktoras ma pomysl jak mam pozbyc sie kataru bo mi taki zatokowy siedzi w nosie i splywa gardlem. Zatoki nie bola ale jak mi to bedzie siedziec to zwariuje...
DZIEŃ DOBRY:-)
a ja mam tego dnia wizyte u ginekologa:-)
No to ja kobitki biore sie za pomywanie a maaaaaaaaaaaaam teeeeeeeego dużo(niby 2 osoby i synek a pomywania jak dla 5 osobowej rodziny ja nie wiem jak to robimy ale ja mam tak codziennie)no a potem za obiadek się wezme i potem zajże do was:-)