reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Taaa..na historie z zycia wzięte przydałby się tajny ukryty wątek zeby byle kto nie mogl tego czytac...:-)

To prawda :-D Ale na szczescie nasz watek ma codziennie po minimum +10 stron, wiec gdyby ktos chcial nas szpiegowac, to musialby sie niezle natrudzic - komu by sie chcialo przechodzic przez te wszystkie teksty, ktore produkujem
y ;-)

reklama
Powiem Ci tylko tyle - zacznij wierzyć w swoje szczęście, zrób jutro rano test..W poniedziałek bete - uspokoisz się troche. Pamiętaj że nerwy w ciąży nie są wskazane! :))
Ja myślę że będzie dobrze i już niedługo będziesz nam opowiadała jak żygasz co rano :)

Taaa..na historie z zycia wzięte przydałby się tajny ukryty wątek zeby byle kto nie mogl tego czytac...:-)
no dokladnie hehehe:-) w poniedzialek sie okaze wszystko jeslii do tego czasu małpa @ nie przylezie.....:tak:

eve nie denerwuj sie kotek:-)

dobra dziewczynki ja uciekam cos sie pouczyc, ale bede was podczytywac wiec piszcie dalej :-D

To prawda :-D Ale na szczescie nasz watek ma codziennie po minimum +10 stron, wiec gdyby ktos chcial nas szpiegowac, to musialby sie niezle natrudzic - komu by sie chcialo przechodzic przez te wszystkie teksty, ktore produkujem
y ;-)

tak tu masz rację - tylko te co naprawde chca wiedziec co u Nas slychac przegladaja te wszystkie strony..

eh jakby miała tu historie zycia opowiedziec to by mi literek w poscie nie starczylo :tak:

reklama
Wlasnie wskoczylam w 9tc i trzeci miesiac... jak ten czas leci... jeszcze sie denerwuje, czy wszystko jest ok...zwariuje do wtorku...
I dziewczyny moze ktoras ma pomysl jak mam pozbyc sie kataru bo mi taki zatokowy siedzi w nosie i splywa gardlem. Zatoki nie bola ale jak mi to bedzie siedziec to zwariuje...
Kochana wszytsko u Ciebie ok, wierze w to:tak: Juz trzecie okienko.. jak ja już bym chciała..:tak::-)

DZIEŃ DOBRY:-)

a ja mam tego dnia wizyte u ginekologa:-)
Ja wizytę mam 7 lipca:tak:Moja pierwsza w ciązy i pierwsza w życiu:szok: Normalnie aż wstyd mi to pisac :zawstydzona/y: Ale wszystko bylo oki i tak jakos:zawstydzona/y:
Kurka nawet nie wiecie jak się boję.. a najgorzej tego, że powie, że nic nie widac żeby ciąża była:zawstydzona/y:

No to ja kobitki biore sie za pomywanie a maaaaaaaaaaaaam teeeeeeeego dużo(niby 2 osoby i synek a pomywania jak dla 5 osobowej rodziny ja nie wiem jak to robimy ale ja mam tak codziennie:zawstydzona/y:)no a potem za obiadek się wezme i potem zajże do was:-)
Współczuję tego zmywania:tak:Ja nienawidze zmywac i jak tylko powiększymy mieszkanko to M powiedział, że kupujemy zmywarkę. A na razie męczymy się bez zlewu tylko w łazience zmywamy:-( Bo wiecie.. mamy tylko taki aneks kuchenny w pokoju ale zlewu nie ma. A nie ma co robic go tutaj bo potem trzeba będzie wszystko znów rozwalac jak będziemy powiększac mieszkanko o te, w którym mieszkają dziadkowie za ścianą. Oni mają oddzielnie kuchnie i dwa pokoje i lazienkę normalną:tak: Bo my to tylko kibelek i umywalka.. kąpiemy się u dziadków:tak:

Do góry