Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie mam kochana nawet drzwi tylko zasłonke hehehehOlcia nie płacz wrazie czego to Marzenka zawsze może szybko otworzyc te drzwi jak piany bedzie juz za dużo, nic jej sie nie stanie ;-);-);-)![]()

ja mam strasznie nieregularne cykle, czasami czekalam na @ 4-6 miesiacy i tak dostawalam dopiero po wywolaniuteraz ostatnio dostalam dwa razy samoistnie raz w 30 dc a drugi raz w 38 dc , wiec myslalam ze moze w koncu troszke uregulowal mi sie ten okres
ale z tego co widze to dupa
A niech to no......
Kurcze moje cykle też powalone są ale ja to tak miedzy 30 a 34 dni mam![]()

ato twoje testy lilu?????Nawet mam zdjecie takiego (nie) ciazowego testa z II kreseczkami, zostawilam na pamiatke, hehe :]
O kurczatko i tak własnie rozwaliłas cały mój misterny plan zorganizowania Ci wieczoru w pianienie mam kochana nawet drzwi tylko zasłonke heheheh![]()

EE a może Ci się tylko tak wydaje,że jak w mordę strzelił ;-):-)ja mam jak w morde strzelil, mozna zakladu ustawiac 28dc 4-5 dni krwawienia, owul. 14-15dc i co i dupa zimna![]()
O KURCZĄTKONawet mam zdjecie takiego (nie) ciazowego testa z II kreseczkami, zostawilam na pamiatke, hehe :]

ato twoje testy lilu?????
ja mialam dokladnie taki jak ten drugi!! i lipa:-(
, kiedys co mi wyszly II kreski a ciazy nie bylo :-oooooooooo sit,
to moja byla naprawde ciemna a tez nie bylm a na pudelku 99,9%
FUK co to moze byc????
O KURCZĄTKO![]()