Jaka gwiazdka!! Super. Gratuluję tej pięknej córeczki :-)Dzięki za komplementy. Zaraz wrzucę jedno z moich ulubionych zdjęć. Jest z grudnia, więc nie aktualne, ale je uwielbiam.
reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Joaśku nie stresuj sie tak bo jeśli jest fasolka to tylko jej zaszkodziasz a jeśli ma przyleźć @ to stres moze ją jescze bardziej opóźnicMam mieszane uczucia dziewczyny. Właśnie wybieram się na betkę. Zrobię ją jutro rano najpewniej, bo dziś już nie zdąrzę. Robiłam test ciążowy domowy i wyszedł negatywny. Zrobiło mi się bardzo przykro i przyznam, że nie chciałabym znowu się rozczarować. Niby piszą na opakowaniach testów, że ich pewność kształtuje się na poziomie 99,9%. Skoro wyszedł mi negatywny to co ja mam sobie myśleć? Czy są kobiety, które mają może bardzo niski poziom hormonu HCG, że im w początkach ciąży nie wykrywa ten teścik aptekowy? Może ja do takich osób należę? Siedzę w pracy a w głowie mam tylko jeden tok myśli..... Jakie to straszne uczucie!!! Wolałabym znać prawdę już.
Eve84
2 lata przerwy.....
joasiu a ktory to dzien cyklu??? moze do zaplpdnienia doszlo ciutek pozniej i test jeszcze za wczesnie ma tescika a i czasami zdaza sie tak ze testy tak po prostu wychodza - a beta + :-)
w.kropeczka
Fanka BB :)
Wolałabym znać prawdę już.
Asiu-dlaczego nie poszlas dzis na betke????nie wiem co w takiej sytuacji jak u Ciebie z tymi neg. testami...ale testy czasem nie pokazuja wczesnej ciazy, a betka da Ci 100% pewnosci. Zrob koniecznie!
Zgadzam sie...taaakie mądre i głebokie spojrzenie.Loree Twoja córa ma superaśne oczy
Zdecydowanie masz rację, ale tak czekam i mam wielką nadzieję, że nie mogę się opanować :-(Joaśku nie stresuj sie tak bo jeśli jest fasolka to tylko jej zaszkodziasz a jeśli ma przyleźć @ to stres moze ją jescze bardziej opóźnic
A jeśli chodzi o dzień cyklu to dziś jest 31. W sumie nie powinnam robić burzy w szklance wody, ale nie czuję zbliżającej się @. Generalnie cieszę się że jej nie ma, ale czy jest fasolka?
Loree
małe dziewczynki są takie śliczne
cudna córeczka Loree, ile ma lat? 3 czy 4?
Moja chudzinka ma 2,5 roku;-)
śliczna dziewuszka...ale czekam też na zdjęcie Mamusi..chociaż na 3 minutki
Oj kobietki ale Wy jesteście! Może kiedys dam się namówić!
Dziękuję raz jeszcze.Jaka gwiazdka!! Super. Gratuluję tej pięknej córeczki :-)
Musiałam wyskoczyc do sklepu po ogórki małosolne. Ale juz jestem i juz śladu po nich nie ma.
w.kropeczka
Musiałam wyskoczyc do sklepu po ogórki małosolne. Ale juz jestem i juz śladu po nich nie ma.
a propos:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=MTy00Ao1caY"]YouTube - Kabaret Hrabi - Ciąża[/ame]
:-):-):-)
badaicka
Paulusia i Filipek
Twarda jestes,no :-Oj kobietki ale Wy jesteście! Może kiedys dam się namówić!
Dziękuję raz jeszcze.
A uwieżycie mi że ja nie wiem co to sa zachcianki ciążowe?
Ja nie miałam zadnych takich

P
patrysia*
Gość
Hmm ja może nie mam aż takich zachcianek ale czasem mi się zdarzy że np.chodził mi wieczorem po głowie popcorn to M z samego rana musiał jechać po niego abym mogła sobie zrobic lub bardzo miałam wielki apetyt na arbuza to myk musiał M po niego jechać
ale tak ogólnie to nie mam az takich zachcianek jeśli chodzi o kwaśne to wogóle mnie nie ciągnie tzn.zjadłabym sobie np.korniszonki ale nie jest to tak że teraz musze;-)słodkie ja wogóle lubie sobie podjadać tak jak i przed ciążą tak i w ciąży co w sumie nie zmieniło się za wiele;-)

reklama
Hej!!
Wróciłam wczoraj od mamusi, ale już nie miałam kiedy do was zajrzeć. Nic nowego się u mnie nie dzieje, w sumie to żyję już tylko wyjazdem na wczasy...
Loree - mała jest słodziutka
Martynko - trzymam kciuki, cały czas!!!
Wróciłam wczoraj od mamusi, ale już nie miałam kiedy do was zajrzeć. Nic nowego się u mnie nie dzieje, w sumie to żyję już tylko wyjazdem na wczasy...
Loree - mała jest słodziutka

Martynko - trzymam kciuki, cały czas!!!
Podziel się: