reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Mam mieszane uczucia dziewczyny. Właśnie wybieram się na betkę. Zrobię ją jutro rano najpewniej, bo dziś już nie zdąrzę. Robiłam test ciążowy domowy i wyszedł negatywny. Zrobiło mi się bardzo przykro i przyznam, że nie chciałabym znowu się rozczarować. Niby piszą na opakowaniach testów, że ich pewność kształtuje się na poziomie 99,9%. Skoro wyszedł mi negatywny to co ja mam sobie myśleć? Czy są kobiety, które mają może bardzo niski poziom hormonu HCG, że im w początkach ciąży nie wykrywa ten teścik aptekowy? Może ja do takich osób należę? Siedzę w pracy a w głowie mam tylko jeden tok myśli..... Jakie to straszne uczucie!!! Wolałabym znać prawdę już.
Joaśku nie stresuj sie tak bo jeśli jest fasolka to tylko jej zaszkodziasz a jeśli ma przyleźć @ to stres moze ją jescze bardziej opóźnic

joasiu a ktory to dzien cyklu??? moze do zaplpdnienia doszlo ciutek pozniej i test jeszcze za wczesnie ma tescika a i czasami zdaza sie tak ze testy tak po prostu wychodza - a beta + :-)

Joaśku nie stresuj sie tak bo jeśli jest fasolka to tylko jej zaszkodziasz a jeśli ma przyleźć @ to stres moze ją jescze bardziej opóźnic
Zdecydowanie masz rację, ale tak czekam i mam wielką nadzieję, że nie mogę się opanować :-(

A jeśli chodzi o dzień cyklu to dziś jest 31. W sumie nie powinnam robić burzy w szklance wody, ale nie czuję zbliżającej się @. Generalnie cieszę się że jej nie ma, ale czy jest fasolka?

małe dziewczynki są takie śliczne:-D:-D:-D
cudna córeczka Loree, ile ma lat? 3 czy 4?

Moja chudzinka ma 2,5 roku;-)

śliczna dziewuszka...ale czekam też na zdjęcie Mamusi..chociaż na 3 minutki

Oj kobietki ale Wy jesteście! Może kiedys dam się namówić!

Jaka gwiazdka!! Super. Gratuluję tej pięknej córeczki :-)
Dziękuję raz jeszcze.
Musiałam wyskoczyc do sklepu po ogórki małosolne. Ale juz jestem i juz śladu po nich nie ma.

Hmm ja może nie mam aż takich zachcianek ale czasem mi się zdarzy że np.chodził mi wieczorem po głowie popcorn to M z samego rana musiał jechać po niego abym mogła sobie zrobic lub bardzo miałam wielki apetyt na arbuza to myk musiał M po niego jechać :-pale tak ogólnie to nie mam az takich zachcianek jeśli chodzi o kwaśne to wogóle mnie nie ciągnie tzn.zjadłabym sobie np.korniszonki ale nie jest to tak że teraz musze;-)słodkie ja wogóle lubie sobie podjadać tak jak i przed ciążą tak i w ciąży co w sumie nie zmieniło się za wiele;-)

reklama
Hej!!
Wróciłam wczoraj od mamusi, ale już nie miałam kiedy do was zajrzeć. Nic nowego się u mnie nie dzieje, w sumie to żyję już tylko wyjazdem na wczasy...
Loree - mała jest słodziutka:tak:

Martynko - trzymam kciuki, cały czas!!!​

Do góry