P
patrysia*
Gość
a co do mojego maluszka to chciałam dodać, ze waga ok 2400 g i 2 tyg jest do przodu, czyli wzrost waga etc na 34 tydzień ciąży
duży klopsik się szykuje:-):-):-)
A u mnie chrzestnymi będą moja siostra z M swoim

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a co do mojego maluszka to chciałam dodać, ze waga ok 2400 g i 2 tyg jest do przodu, czyli wzrost waga etc na 34 tydzień ciąży

Już tyle sie oczytałam na necie na ten temat i nadal mam mętlik w głowie
Może Wy polecacie jakąś markę, którą same macie w domkach, sprawdzoną, która się nie psuje? Zastanawiam się też czy kupić tradycyjną lodókę czy typu No Frost. Teraz tyle bajerów w lodówkach, że szok 

co do chrzestnego to przyznam że nie bardzo wiem jak to jest, niby rozwodnicy nie mogą przyjmowac komunii św. ale czy mogą być chrzestnymi? Hmm...
a domek z ogródkiem za 3 lata super pomysł, ale to by się wiązało że musielibyście sprzedać to mieszkanie i przenieść sobie kreyt na dom? czy domek dodatkowo oprócz mieszkania? ;-)
:-) kochana daj znac co i jak
Pozdrawiam Cię serdecznie i miłego urlopu w Polsce!!! 

póki co plan jest taki, że w sierpniu/wrześniu chcielibyśmy kupić działkę, która będzie czekać na dobre czasy 
mój synek ma mojego M siostre z mężem
bynajmiej zawsze razem chrzestni będa
ja powiem że wogóle ja z M nie lubimy tak za bardzo hmm "rozrzuconych chrzestnych"wolimy małżenstqwo tak tez było jak ja miałam być chrzestną z kolegą tego taty córci co miała być moją chrześniaczką i wiesz ja nie wyobrażałam siebie przy ołtarzu z nim a nie z moim M
no ale i tak jest ktoś inny z chrzestnychale wiesz ja ogólnie lubie małżeństwo
:-)
A budżet domowy przecież jeden 

Ale na chrzestną jeszcze nie myśleliśmy, brat jest kawalerem więc chrzestna musi być "z zewnątrz" 
przecież chrzestni małżenstwo jeden kupują prezent jako jedność a jak są dwa z różnych rodzin to normalne bo każdy za siebie ale jak jest małżenstwo to dlaczego 2 przecież oni razem kupują
ale w moich stronach jest tak przyjęte że np. na komunię każde z chrzestnych kupuje jakiś lepszy prezent, a tak napisałam bo tak wydedukowałam że skoro chrzesniak dostaje coś i od chrzestnego i od chrzestnej, to powinien i od małżenstwa dwa prezenty dostać
hehe ale oczywiście tak jak piszesz może i jeden dostać, a zresztą prezenty nie są najwazniejsze, chrzestni nie po to tylko są żeby prezenty dawać