Hej Dziewczyny :-)
Ostatnie dni jakoś nie mam zapału do pisania, głowe mam zajętą poszukiwaniem lodówki

Już tyle sie oczytałam na necie na ten temat i nadal mam mętlik w głowie

Może Wy polecacie jakąś markę, którą same macie w domkach, sprawdzoną, która się nie psuje? Zastanawiam się też czy kupić tradycyjną lodókę czy typu No Frost. Teraz tyle bajerów w lodówkach, że szok

Bershka cieszę się że z malcem Twoim oki, jest silny, widzisz sama jak rośnie, ja myśle że będzie wszystko dobrze

co do chrzestnego to przyznam że nie bardzo wiem jak to jest, niby rozwodnicy nie mogą przyjmowac komunii św. ale czy mogą być chrzestnymi? Hmm...

a domek z ogródkiem za 3 lata super pomysł, ale to by się wiązało że musielibyście sprzedać to mieszkanie i przenieść sobie kreyt na dom? czy domek dodatkowo oprócz mieszkania? ;-)
Anufifi ciekawe jak u Ciebie sprawy wyglądają, z domkiem jak z domkiem, ale z fasolką?? Mówiłas że tempka wariuje, ale to może różne rzeczy oznaczać, równiez te dobre

:-) kochana daj znac co i jak
Margarittko :-):-):-) ja już listę prawie mam, ale jak na razie na liście się skończyło, nie mam jakoś parcia na zakupy, najprawdopodobniej, jak wszystko dobrze pójdzie to czeka nas przeprowadzka we wrzesniu, urządzanie mieszkanka, więc kupowanie mebli, niektórych sprzętów itd. więc ogólne zamieszanie i chyba już wolałabym jak tam będę to wtedy zacząć zakupki dla mojego maluszka żeby teraz tego tutaj nie gromadzić i potem musieć wszystko przewozić. Ale tez postaram się być rozsądną mamusią i nie szaleć za bardzo

Pozdrawiam Cię serdecznie i miłego urlopu w Polsce!!!

Beti, jarzebinka, Patrysia, Agniesia, Gosia, Royanna, Paula, Kiki, Kicia i wszystkie Laski pozdrawiam!