olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Dziewczyn jestescie moim uzaleznieniem nawet laptopa mam w kuchni zeby was czytac i nic nie pominac
:-)
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-)ups to nie doczytałam bo to dlatego ze tak tylko po łebkach przeleciałam bo od soboty to milion stron miałam do nadrobienia i nie dam radeDziubasku Joasia nie poszła jeszcze na betkę
a na MARTYNKĘ wszystkie czekamy-Boshe aż mnie brzuchol boli![]()

:-)
Jak widac "kolesiostwa" nie unikniemy nawet tu, no nic...
Tylko, ze im szybciej @ przyjdzie, tym szybciej zaczniemy monitoring i cala reszte. 
Nie zycze czegos takiego nawet Ekstasi (czy jakos tak) 
:-)A bo brzydko sie wyrażałam wieszups to nie doczytałam bo to dlatego ze tak tylko po łebkach przeleciałam bo od soboty to milion stron miałam do nadrobienia i nie dam rade
a powiedz mi kochana o co chodzi z tym ostrzeżeniem dla Ciebie??![]()

ja tam nic brzydkiego nie widziałam ale moze ja sie nie znamA bo brzydko sie wyrażałam wiesz
Kilka takich ostrzeżeń i moga mnie wywalic z forum

A bo brzydko sie wyrażałam wiesz
nigdy na to nie pozwolimy, a jak cos to sie zalogujesz pod innym nikiem 

ale każda z nas czasami coś powie za dużo ale to nigdy od tak se co powinni wyluzować
wogóle ale kto moderator czy kto dał ostrzeżenia 
A bo brzydko sie wyrażałam wiesz

hihih takie grupowe starania 
:-):-)