reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

A to moj(znaczy sie dzidzi ...hi,hi....) wozek,jeszcze po Gosi,ale jest w dobrym stanie....tak mysle....;-)

w tle lozeczko jeszcze nic w nim nie lezy...tez mam po Gosi....

reklama
Efe lozeczko jest sliczne;-) Mialas racje ze bylas tak na nie uparta hihi:-D

Anet pewnie ze w dobrym stanie, no i dobrze ze nie musisz kupowac;-)

Ja mam problem z lozeczkiem a dokladniej z tym gdzie przytwierdzic karuzekle. Wkleje Wam fotke pozniej i wytlumacze na czym problem polega i moze mi cos doradzicie:confused:

Anet wózek spoko i ciemny - nie widać jak się zabrudzi i ważne że nie musisz kupować!!!

A ja dzis ubrałam łóżeczko tylko nie nawlekałam kołdry bo nie wiem czy nie będzie gorąco maluszkowi pod nią-zobaczę jaka będzie pogoda może kocyk obiorę??co myślicie???
A poszewka bardzo mi się podoba na kołdrę ma śliczny nadruk.:tak:
tylko że boczki dałam na początek oba na jedną strone łóżeczka bo maluszka bym z łóżka nie widział jak by były ochronki po obu stronach....
a i karuzela mi misia zasłania:dry: ale na początku jej dawać nie będę mam pozytywkę w tym misiu co wisi:tak:

No Malinka! Misiowo fajowo!

Tylko teraz jak tak stoją te nasze łóżeczka to tobie też tak smutno, że jeszcze nikogo tam nie ma? Bo ja patrzę i wzdycham tylko.

Ja też to sobie ciągle powtarzam:) Ja mówię wszystkim, że łóżeczko się wietrzy. Przetarłam je dzisiaj wodą z płynem i teraz się suszy. Niedługo wyjmę pościel, niech też się wywietrzy. Potem poszwy itp. Zawsze sobie jakiś pretekst znajdę hihi
Potem coś namaluje na ścianie...żeby tylko czas oczekiwania sobie skrócić.

reklama
Efe masz prześwietny ten kącik dla maleństwa, te miśki mnie rozwalają, szczegónie muminek :)) a jak zobaczyłam to łóżeczko już takie gotowe to się nie dziwię ani troche że tak o nie walczyłaś :)) super jest :tak:
Malinka, też masz fajowsko już urządzone miejsce dla małego Tomka :))

Do góry