reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

nie...bo ja teraz państwowo chodzę do gina i wszystkie wyniki wkładają w kartę..a wybieram sie do niego dopiero po @ i po zrobieniu hormonów...a ta baba od usg jakas glupia byla..

no to teraz mnie nastresowałyscie :(((

reklama
nie...bo ja teraz państwowo chodzę do gina i wszystkie wyniki wkładają w kartę..a wybieram sie do niego dopiero po @ i po zrobieniu hormonów...a ta baba od usg jakas glupia byla..
ej slonko to cos nie tak z tym ginkiem ja jak chodzilam panstwowo (prywatna placowka ale z umowa na NFZ) to ja dostawalam odpis a drugi byl wkladany w karte! :sorry2: domagaj sie wynikow badania!!!!!

Olu - tu nie chodzi o stresowanie, tylko nie zgadza się to co ta baba wymierzyła z Twoją fazą:confused:
a on awiedziała w którym Ty dniu cyklu jesteś czy tak sobie strzelała:szok:

wyjasnijcie mi jedna rzecz...skoro byla owulacja, jest plyn..to jak to mozliwe ze ona w jajniku stwierdza pecherzyk o wielkosci 14mm?????i cos tam powiedziala ze jajniki wielopecherzykowate czy cos tam?

koachan nie stresuj sie niepotrzebnie bo moze sie nawet nie doczeksz @ :tak::tak::tak: czego ci zycze z calego serca... moze zle zrozumialas albo gin sie przejezyczyla... bo 3mm to troche malo... ja tez mialm problemy z endometriu... tez bardzo male a pecherzyki to juz w ogole malutenkie... przepisali mi clo i mam piekne 2 pecherzyki i grube endometriu... ile trwaja twoje cykle?? bo jesli nie sa dlugie i sa regularne to wydaje mi sie ze twoje endometriumnie m 3mm tylko wiecej...

Olu - tu nie chodzi o stresowanie, tylko nie zgadza się to co ta baba wymierzyła z Twoją fazą:confused:
a on awiedziała w którym Ty dniu cyklu jesteś czy tak sobie strzelała:szok:

zapytala o date ostatniej @ i cos tam wpisywala w tej maszynie..tak naprawde toi ja poszlam tylko sprawdzic czy nie ma tej torbieli

szukam usilnie pracy i już szlag mnie trafia..ale dzisiaj jestem w wami
a może to...?

oj Kochana...chyba w nos chcesz dostać..skoro jestescie razem i malzenstwem to na pewno mocno cie kocha..zreszta nie wyglada na takiego co by mial zonki kochanej nie kochac!

zawsze po slubie jest inaczej..mezczyzna wie ze zdobyl juz swojuego kroliczka i troche osiada na laurach...u nas tez tak jest wiec sie nie martw..

zanudzaj :) uwielbiam twoje marudzenie :)))

no i ja z kawa czekam a ciebie nie ma :)

ufff...ale się opisałam :) ja mam pytanie..mam teraz 24dc z 31 i plamienie takie bardzo delikatne..co to może byc?po owulacji już jestem, w poniedziałek endometrium miało 3mm - czyli nie fasolka...
czesć PM kochanie bardzo Ci dziękuję ze lubisz czytać moje marudne posty :-D:-D:-D jesteś nieoceniona :tak:
postanowiłam trzymać M na dystans przez jakiś czas moze coś zrozumie :tak:

kurcze z tym plamieniem to moze jednak zagnieżdżenie nie umiem nic innego wymyślić

Siemacie Baboki w ten zajebiście piękny dzień:):)
Najpierw wpadłam się przywitać. bo jak zobaczyłam to ile od poniedziałku napisałyscie to aż mnie w pupie strzykneło:D:D o Matulo....Kropeczka szalała na pewno ale może i Jasniewielmożna sie pojawiła??
Melduje ze wczoraj byłam u ginki z wynikami. Moje Jajowodziki po HSG bezbłędne żadnego labirynta.
Wyniki LH i FSH są gites. Najważniejsze żeby LH nie było większe niż FSH (bo wtedy PCO) a u mnie jest mniejsze. Przepisała mi tylko siakieś tablety na wzmocnie owulki...ale mam nadzieję ze mi sie nie przydadza już:)
Jakies nowe fasole?? Co z Martynką i Wikulą???, bo za nim to czytał to....
Całuski tyfuski, spadam czytać.
a widzisz mówiłam ze poczekaj do wizyty u gina a nie czytaj głupot na necie
cieszę sie ze wszystko w porzadku teraz tylko ostro działajcie z męzem :-D:-D
całuski Justynko ***

ps: w te maliny to sama wlazłam bo uwielbiam sok z malin a i uwielbiam moją rodzinke która mnie na te malinki zaprosiła choć mieszkają 200km odemnie to zawsze z chęcia ich odwiedzam :tak::-)
Bernadko - na pewno Cię kocha tylko nie okazuje tego tak jak powinien - dziewczyny mają rację - do ślubu (i łóżka) zaciągnął i teraz traktuje jak własność - och, faceci:no:
ja żeby M miał mniej pamiętania wzięłam ślub w moje imieniny - zawsze jest szansa, że sobie coś przypomni;-)

Buziaki dla Was i miłego dnia****
pewnie masz racje Andziu ale to takie trudne jest :-( ale dam rade nie ma innej opcji :tak:
buziaczk cla ciebie***
Cześć Dziewuszki ;-)
dziekuje za wszystkie komplementy odnosnie mojego torta :-) ale nie przesadzajcie tak z tym "talentem"!!! :sorry2:
ja dzisiaj sfochowana na m. podpadl mi na calej linii ... nie wiem kiedy mi przejdzie... jest mi okropnie przykro :-( faceci to dranie i tyle! liczą sie tylko ich zachcianki! a jak nie spelniasz ich chorych oczekiwan to mieszaja cie z blotem! :dry::zawstydzona/y:
no to by bylo na tyle z porannego humorku!
skoro był świetny to i wszystkie komplementy sypały szkoda tylko ze nie dałosie go zasmakować :-(
zgadzam sie z Tobą : faceci to dranie i już!!!!

wyjasnijcie mi jedna rzecz...skoro byla owulacja, jest plyn..to jak to mozliwe ze ona w jajniku stwierdza pecherzyk o wielkosci 14mm?????i cos tam powiedziala ze jajniki wielopecherzykowate czy cos tam?

Ola - kiedy idziesz do gina??????
Wtedy mam nadzieję wszystko się wyjaśni bo ta baba od usg to zrobiłą więcej zamieszania niż pomogła:szok:

koachan nie stresuj sie niepotrzebnie bo moze sie nawet nie doczeksz @ :tak::tak::tak: czego ci zycze z calego serca... moze zle zrozumialas albo gin sie przejezyczyla... bo 3mm to troche malo... ja tez mialm problemy z endometriu... tez bardzo male a pecherzyki to juz w ogole malutenkie... przepisali mi clo i mam piekne 2 pecherzyki i grube endometriu... ile trwaja twoje cykle?? bo jesli nie sa dlugie i sa regularne to wydaje mi sie ze twoje endometriumnie m 3mm tylko wiecej...

przed poronieniem mialam cykle dokladnie 28dniowe..teraz mniej wiecej 30-31

reklama
Ola - kiedy idziesz do gina??????
Wtedy mam nadzieję wszystko się wyjaśni bo ta baba od usg to zrobiłą więcej zamieszania niż pomogła:szok:

powinnam dostać @, pozniej 5dc ( 27.07 ) robie badania i z wynikami ide do gina..wiec jakos na poczatku sierpnia szykuje mi sie wizyta...

wiezcie mi cos podpowiedzcie z tymi pecherzykami...

Do góry