reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózeczki, łóżeczka i inne akcesoria :)

reklama
Deli ja mam dokładnie taki sam i akurat siedze w necie i szukam info o praniu bo...niby się zdejmuje pokrowiec ale gryka jest zaszyta w górnej warstwie i znalazłam dziewczyny które napisały że im ta gryka pofarbowała w praniu...no i jestem w kropce - co prawda nasz materac po Karolu jest w bardzo dobrym stanie ale odświezyć chciałąm - i jeszcze nie podjęłam decyzji jak...a może ktoś ma jakies doświadczenia z praniem materacy?

Monika - może pokombinujcie coś z przestawieniem...my przestawiamy tak nasze łóżko żeby łóżeczko nie było przy oknie ani przy kaloryferze...

Zdecydowałam się na ten, bo kuzynka ma i jest zadowolona, a Oskar chyba też :)))

No to Basiu musze sprawdzić ;D ten mój

Zdecydowałam się na ten, bo kuzynka ma i jest zadowolona, a Oskar chyba też :)))

No to Basiu musze sprawdzić ;D ten mój

Deli a podpytaj kuzynkę jesli mozesz czy prała i czy nic jej się nie działo z tym...bo ze taki sam to ja widze na aukcji - identycznie mój uszyty i ta gryka i kokos tak samo - przed chwilą go zresztą rozkądałam na części pierwsze :)

Aniaso wózeczek śliczny:-)

Basiu właśnie oddałam biurko i krzesło i zrobiło się troszkę miejsca:-) Może jutro uda się złożyć łóżeczko i będę kombinować:-)

reklama
Do góry