reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziekuje kochane za miłe słowa:tak::-)tak wiem że jeszcze szybko ale jednak siusiak był widoczny ale jest już ok nawet mój M podszedł i dał buzi brzuszkowi mówiąc Alanku mocno cię kochamy bo najważniejsze żeby było zdrowe:tak::-)no tak to zaczynam szukać niebieski fotelik rożek:-)jak to mój tata mówi "ród Szmudów nie zaginie":-Dbędzie dobrze trzeba się cieszyć że wogóle moge mieć dzieci bo jest tyle kobitek które się stara no i synek na pewno ucieszy sie z braciszka:tak:

reklama
Bershka dziekuje ale ostatnio to za duzo niespie:-D i niesnie tylko sikam po kropelce co pol godziny:-D:-D:-D
smieje sie ze przyzwyczjam sie do wstawania do bobaska:-D:-D:-D
Patrysia ja bym z zakupami jeszcze poczekała tym bardziej że to tak wczesnie ..... ja sie pospieszyłam i teraz mam duzo niebieskich ubranek.... też ładnych:-) aha i też mi lekarz pokazywal siusiaka, ktorego potem juz niemogl znalezc ...
no babeczki uciekam do łożia

Patrycja wysłałam Ci zaproszenie na NK ;-);-);-)

dziekuje właśnie przyjełam:-)

AGNIESZKA niby tak bo wiem właśnie że u ciebie było tak :tak:kurka ale wiecie teraz jakoś mi już ciężko uwierzyć że jednak będzie to dziewczynka było tak tego siusiaka widzieć i gin że na dzień dzisiejszy że chłopiec co jakoś już nie oczekuje że jednak dziewczynka będzie:tak::sorry:a z zakupami poczekam jeszcze tzn.za miesiąc mo ginekolog powie już na 100% to wtdy zaczne cokolwiek kupować:tak::-)

PATRYSIU-gratulacje ALANKA
.a morzesz przypomniec w jakie dni sie staraliscie i przy ilu dniowych cyklach.
a morzecie cos odp.na poprzednie pytanko.
@22czerwca a następna 18lipiec to znaczy,że cykl 26d.czy dobrze licze.

Dzień dobry :-)

Wczoraj wróciłam późno więc już nie miałam kiedy zajrzeć na bb ale widzę że Patrysia będzie miała drugiego SYNKA :-):-):-)

Patrysiu Gratuluję Ci bardzo serdecznie :tak::-) i cieszę się że już się z tym pogodziłaś, wierzę że było Ci na początku przykro, szczególnie że tutaj przewidywałyśmy Ci dziewczynkę, ale najważniejsze że dzidzia jest zdrowa :tak::tak::tak: no i pomyśl ile plusów jest z posiadania drugiego synka :tak::-)
a mierzył Ci lekarz przezierność karkową? bo to chyba u Ciebie pora na to badanie :tak:

Ja też wczoraj sobie popłakałam :-(tak jak pisałam byłam z koleżanką pod pomnikiem dzieci nienarodzonych :tak: pomnik ten znajduje się na cmentarzu, na pomniku jest Matka Boska która trzyma pod swoim płaszczem dzieciaczki i jest napisane "Pomnik dzieci utraconych",zapaliłam znicz naszemu Aniołkowi :-:)tak: fajnie że są takie miejsca:tak: tamtejszy proboszcz co jakiś czas odprawia mszę i pochówek za takie dzieci :tak:

Patrze przez okno i na niebie chmurki jak baranki, przebija się słonko ale rano było chłodno :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Pyszczek ja tez zawsze chciałam spróbowac rodzić siłami natury i przy Kacperku próbowałam i udałoby się gdyby nie to że synek odchylił główke do tyłu i nie mógł wyjść, dlatego zrobili mi cc. Ale położna chwaliła mnie że ładnie oddycham i pre i zdziwiła się że nie chodziłam do szkoły rodzenia, powiedziała że oddycham lepiej niż niejedna po takiej szkole :tak: Jeszcze jadąc na porodówkę (odeszły mi wody) mówiłam że nie będę brała znieczulenia zoo bo własnie trochę się go bałam ale już przy pierwszych większych bólach krzyczałam ze chce znieczulenie :-D i nie żałuje że wzięłam, choć nadal chciałabym spróbować urodzić siłami natury i bez znieczulenia :tak:zobaczymy jak to będzie przy drugiej dzidzi ;-)

Pyszczku i Paulo dziekuje za rade...Pyszczek to jak sie juz zdecydujesz na komplet nazy dawaj namiar:-)a jaka macie pralke??
Paula chodzi o to ze ja nie moge miec wiekszej pralki dlatego szukam takiej cienkiej!!

Gosiu to raczej nie do mnie było ;-) ale co do pralki zgadzam się z Pyszczkiem że te 6 kg są praktyczniejsze, dla mnie i taka nieraz jest za mała ;-):-D no ale jak Ci się nie zmieści większa to trudno, moja teściowa ma taką 4,5kg i sobie radzi :tak:
a żelazko mogę śmiało polecić to co Pyszczek bo mam identyczne :tak::-D i też jestem zadowolona :tak:

Agnieszka ja termin porodu zawsze sobie liczyłam od dnia ostatniej miesiączki, nie wiem jak wyliczyć od dnia owulacji :no:
fajna ta klinika :tak: i oby udało ci sie w niej rodzić tylko zastanawiam się co z pacjentami na czas remontu :confused: np. jak kobieta urodzi 30-31 lipca w tym szpitalu a od 1 serpnia już go zamykają to co wtedy wypisują do domu :confused:

Bershka te brązowe plamienia to pewnie nic poważnego ale lepiej to sprawdzić :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie!!!:-)

Ostatnia edycja:
Do góry