Zajączek81
Fanka BB :)
K* to jest zajebisty cień cienia....nawet cień cienia cienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no dziewczyny...raczek kupka.
Testa zrobiłam rano: Quick Vue. Umyłam zębole, M. śpi patrzę...i nic nie widzęWzięłam do torebki żeby M. nie znalazł w koszu (hehe-nie to żeby grzebał w śmieciach).
Poszłam sobie na autobus i zerknęłam jeszcze taz (po ponad godzinie) w świetle dziennym i zobaczyłam cień cienia cienia kreseczki.... musze poczekać...
U mnie z Paulina nawet cienia,cienia nie było a była w środkuK* to jest zajebisty cień cienia....nawet cień cienia cienia![]()
Justynko biegnij na betke bo ta niepewność cię zabije ja bym nie wytrzymałaK* to jest zajebisty cień cienia....nawet cień cienia cienia![]()
Dobra..czekamy..Albo nie - idź na bete...Bo ja to z tej niecierpliwości chyba rozwolnienia dostanę albo cycki mi zmaleją...
Kotecek, termin @ mam dopiero jutro. Nie robiłabym tetsa dziś gdyby mi się nie marzyła niespodzianka dla M. z okazii rocznicy. Ale będzie musiała chłopina poczekać.Nie ma @ to poczekamy jeszcze parę dnibedzie dobrze
![]()
Jutro się moze wybiorę, albo w piatek jak nadal @ nie będzie. Dzisiaj musiałam zostawić M. autko więc nie mam czym wyprysnąc na 20 min.nie masz po drodze laboratorium? moze faktycznie idz na bete jutro bedziesz miala wynik a tak jeszcze musisz czekac iles dni
Mam nadzieję że dobrze zaczarowałaśto ja juz ci tak po cichutku gratuluje... a tak na marginesie A NIE MOWILAM (PISALAM)??!!! trzeba sie sluchac mnie!!! :-):-)![]()
PROFESOR NEKTARYNKA ma rację..Zawsze!!!
czekam kobietki moje,.... trzymajcie kciuki. ALe jakos mam przeczucie że....U mnie z Paulina nawet cienia,cienia nie było a była w środku
Także wiem,że to trudne ale na spokojnie.@ nie masz i póki nie przyjdzie to spokojnie czekaj albo tak jak Ola pisze wyskocz na bete i bedziesz wiedziała co i jak