reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ ANKI KTÓRA MA DZISIAJ URODZINY 100 LAT
urodziny4.gif
dołączam sie do życzen :-)

WITAM :-) WSZYSTKIM SOLENIZANTOM I SOLENIZANTKOM NIE UJAWNIONYM WSZYSTKIEGO NAJ
Ja nawet sie wyspałam jak nigdy wstałam przed 9 zaraz wypiję kawke i może podszykuje obiad a potem pomyslę o bedę robić :eek: na dworze chłodno :tak:ale dobrze Wczoraj tak mnie ksiązka wciągnęla ze przeczytalam cała od deski do deski Cale szczescie ze mam jeszcze do czytania "DOKTORA ŻYWAGO ";-)Wieczorkiem pewnie dopiro będę mial czas zaczac
MIŁEJ NIEDZIELI :-) odpoczywajcie i bawcie sie dobrze :-D

reklama
Witam i zaraz zmykam
Po sniadanku jade do M ciotki ktora jezdzi na wozku a prosto od Niej wprosilam sie do tesciowki na kawe;-):-)
Mlode ladnie spaly w nocy wiec jestem w miare wyspana:tak::tak::tak:

Pogoda fajna bo jest dosyc chlodno:-)

DLA WSZYSTKICH NASZYCH DZISIAJSZYCH SOLENIZANTEK I SOLENIZANTOW WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ.ZDROWKA,SZCZESCIA I MILOSCI:tak::tak::tak:BUZIAKI DLA WSZYSTKICH A DLA CIEBIE ANKA BUZIAKI RAZY 2:-);-)

witam- ja dopiero wstałam po wczorajszej imprezie u Anki:-):-):-):-):-):-)
fajnie było:-)
źle sie czuje ide sie położyc:-p:-p:-p:-p

prezenty.gif
WSZYSTKIM ANIOM, ANKOM, ANNOM I ANUSIOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN, DUŻO SZCZĘŚCIA, RADOŚCI, MIŁOŚCI I UŚMIECHU:happy:

A DLA NASZEJ ANKI 26,07 PODWÓJNE ŻYCZENIA, MIŁOŚCI, SZCZĘŚCIA, SPEŁNIENIA MARZEŃ I REALIZACJI WSZYSTKICH PLANÓW ORAZ POCIECHY Z LAURKI I PRZYSZŁEGO MAŁŻONKA:-D:-D:-D
tort3.gif

hej laski.
wpadlam zameldowac ze zyje,ale nadal nie mam u siebie netu.teraz jestem u mamy wiec sie melduje.

moze jeszcze sie net naprawi bo to nie tylko u mnie problem.

a teraz wszytskiego najlepesszego z okazji imienien dla Anki26,07, Dowikli, Malinki, Myszuni oraz Aniki - córki Mamy Helenki

to ja tyle.trzymajcie sie ceiplutko

wszystkim forumowym naszym KRZYSZTOFOM wszystkiego najlepszego w dniu imienin
1684.gif

dziewczynki wpadłam powiedzieć wam cześć nie nadrobię wszystkiego bo padam po tych 14 godzinach nie czuję nóg wszystkie mięśnie mnie bolą:-(
dobrej nocy kochane:happy:

jeszcze ja sie dolaczam do zyczen

prezenty.gif
WSZYSTKIM ANIOM, ANKOM, ANNOM I ANUSIOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN, DUŻO SZCZĘŚCIA, RADOŚCI, MIŁOŚCI I UŚMIECHU:happy:

A DLA NASZEJ ANKI 26,07 PODWÓJNE ŻYCZENIA, MIŁOŚCI, SZCZĘŚCIA, SPEŁNIENIA MARZEŃ I REALIZACJI WSZYSTKICH PLANÓW ORAZ POCIECHY Z LAURKI I PRZYSZŁEGO MAŁŻONKA:-D:-D:-D
tort3.gif

DLA WSZYSTKICH NASZYCH DZISIAJSZYCH SOLENIZANTEK I SOLENIZANTOW WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ.ZDROWKA,SZCZESCIA I MILOSCI:tak::tak::tak:BUZIAKI DLA WSZYSTKICH A DLA CIEBIE ANKA BUZIAKI RAZY 2:-);-)

dziekuje za zyczenia wszytskim i dlaczam sie do zyczen dla Ani:-)

i teraz juz mnie nie ma
poa

W imieniu męża dziękuję za życzenia,bo on dzisiaj podwójnie świętuje :tak: a i jest powód do jeszcze jednego świętowania:-p;-);-);-);-):tak::tak:.
Witam,ja się z kuchni na chwilu wyrwałam,bo znowu michę trzeba na Warszawkę szykować:tak:,a wczoraj natachałam szparagówki i sałatkę na zimę mam zamiar zrobić,pierogów ruskich nalepić i schabowe do smażenia wyciągnęłam.
A o moim prezencie dla Mirka to kiedyś napiszę:-p;-);-);-);-):tak::tak::tak::biggrin2:.

Część, wpadłam sie tylko przywitać i spadam bo tata jest w ciężkim stanie-wczoraj dzwoniliśmy w nocy po księdza bo było już naprawdę źle. Stan sie pogorszył w ciągu minuty. Byłam dziś rano u niego i jest trochę lepiej. Ale zawsze wieczorem jest gorzej-mam nadzieje że już sie nie pogorszy.
A siostra urtodziła dziewczynkę w sobotę o 3,30-więc zostałam prawdziwą Ciocią. Odezwę się wieczorem pa

reklama
Do góry