reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hmmm mnie wyszło, że moja 4letnia córka jest chłopcem, a mini człowiek w moim brzuchu zdiagnozowany przez gina jako chłopiec jest dziewczynką
qrcze może ja też jestem chłopcem tylko nic o tym nie wiem....
zaraz sprawdzę

Olesia, odłożyliście na bok staranka? Czy nie możecie się dogadać? Chyba to pierwsze bo Twój M to chyba ok jest z tego co pamiętam, z tych co wspierają i stoją murem...

...jest bardzo kochany, jednak przechodzimy maly kryzys w starankach, zle wyniki nasienia i niejasna sytuacja w pracy zrobily swoje. Zobaczymy dajemy narazie na luz, nie przecze jest ciezko, wiec mam malego dola. Nie wazne trzeba spiac poslady i czekac na lepsze czasy.

Olesia - byle nie dać się zwariować, wszystko się ułoży, trzymam kciuki, żeby się po Twojej myśli ułożyło

sprawdziłam - wg chińskiego kalendarza jestem dziewczynką:-):-D

...jest bardzo kochany, jednak przechodzimy maly kryzys w starankach, zle wyniki nasienia i niejasna sytuacja w pracy zrobily swoje. Zobaczymy dajemy narazie na luz, nie przecze jest ciezko, wiec mam malego dola. Nie wazne trzeba spiac poslady i czekac na lepsze czasy.

KObieto ty już po dupie wystarczająco od życia dostajesz. Zrób tak żeby było dobrze i żebyś się jużż nie musiała niczym martwić.
Wiem łatwo powiedzieć.

hahhahha bo nie moge przy tobie sie nie usmiechać:-D:-D:-D szkoda że tak daleko mieszkasz, bo jakbys bliżej była to juz bys mnie chyba na głowie miała heheh:-D

Jadźka qurwa mać jak ja bym chciala żebyśmy koło siebie mieszkały, już nawet zdzierze 100 km. Bo na bank bym z tobą nie wytrzymala jak byś mieszkała bliżej.
Gdybym mogła was mieć bliżej siebie - bosze ale byśmy dawały czadu.
W realu nie mam takich kumpeli jak tu.

reklama
Jadźka qurwa mać jak ja bym chciala żebyśmy koło siebie mieszkały, już nawet zdzierze 100 km. Bo na bank bym z tobą nie wytrzymala jak byś mieszkała bliżej.
Gdybym mogła was mieć bliżej siebie - bosze ale byśmy dawały czadu.
W realu nie mam takich kumpeli jak tu.
ja tez tak mysle :tak: i tez w realu nie mam takich psiapsiół:sorry:

tak sobie ostatnio pomyslalam ze moglybysmy sobie urządzic kiedys wieczór z dziewczynami na skyp'a :-D:-D

Do góry