HankaM
Fanka BB :)
Hanka ty se babo daj na wstrzymanie, może lepiej parkę? 3 Hanki to za dużo na Polskę![]()
Nie można walczyć z chińskim kalendarzem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hanka ty se babo daj na wstrzymanie, może lepiej parkę? 3 Hanki to za dużo na Polskę![]()
Romeczko, moj tez Jarek, bedzie co bedzie i tyle o nas ;-)
podaj mi pierwszy dzien ostatniej @ i ilu dniowy masz cykl
Olesia, odłożyliście na bok staranka? Czy nie możecie się dogadać? Chyba to pierwsze bo Twój M to chyba ok jest z tego co pamiętam, z tych co wspierają i stoją murem...
hahhahha bo nie moge przy tobie sie nie usmiechaćMadzienka czego rżysz:-)
20 lipiec a cykle 30 dniowe.
...jest bardzo kochany, jednak przechodzimy maly kryzys w starankach, zle wyniki nasienia i niejasna sytuacja w pracy zrobily swoje. Zobaczymy dajemy narazie na luz, nie przecze jest ciezko, wiec mam malego dola. Nie wazne trzeba spiac poslady i czekac na lepsze czasy.
hahhahha bo nie moge przy tobie sie nie usmiechaćszkoda że tak daleko mieszkasz, bo jakbys bliżej była to juz bys mnie chyba na głowie miała heheh
![]()
sprawdziłam - wg chińskiego kalendarza jestem dziewczynką:-)![]()
ja tez tak mysleJadźka qurwa mać jak ja bym chciala żebyśmy koło siebie mieszkały, już nawet zdzierze 100 km. Bo na bank bym z tobą nie wytrzymala jak byś mieszkała bliżej.
Gdybym mogła was mieć bliżej siebie - bosze ale byśmy dawały czadu.
W realu nie mam takich kumpeli jak tu.