Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cypisiu, zaraz nam Agata dokopie ;-) bo my tutaj plotkujemy nie na temat... PS u mnie Nivea Pure królują ;-) soft and care sporadycznie...
A my chusteczki Dzidziuś Clinica
Sorry Agata ;-)
to przeciez nie ja bede szukac w razie czego opini na temat mokrych chusteczek
ja naprawde jestem lagodna jak baranek tylko rodzina dostaje po tylkach 

a co to ja jestemto przeciez nie ja bede szukac w razie czego opini na temat mokrych chusteczek
ja naprawde jestem lagodna jak baranek tylko rodzina dostaje po tylkach
![]()
Jak to co? Oczywistym efektem karmienia piersią jak i butelką jest kupka. A jak sie pojawi kupka to potrzebne są chusteczkiPS Agatko, a co mają chustki do butelek, chyba nic współnego ;-)

Dziewczynki to ja wrócę do tematu pieluszek. Mówicie że Hugissy są dobre?
??

mają świetne gumki - takich niemają zadne inne no ale każdy musi wypróbować , kup najmniejszą paczke i sie przekonajA mnie Nivea Soft&Care w ogóle nie przypadły do gustu. Za suche są i ten materiał jakiś kiepski. Wypróbowałam już kilka rodzajów i jak dotąd jednak najlepsze okazały się chusteczki Johnsons Baby - są super mokre, ładnie pachną i do tego są z grubego materiału
"![]()
Jak to co? Oczywistym efektem karmienia piersią jak i butelką jest kupka. A jak sie pojawi kupka to potrzebne są chusteczki![]()

Sluchajcie jak to jest z dopajaniem dzidzi, bo ja karmie mieszanie, tzn dostaje moje mleko 2 razy dziennie a tak to bebilon pepti, i nie wiem, jak go dopajac, kiedy, czym jakie ilosci. Czy to ze maly nie chce pic moze i malo pije moze powodowac jego zatwardzenia?