reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Patrycja a to juz czas na @?moze teraz jakos inaczej przyjdzie badz cierpliwa a bedziesz brala wiesiolka?

Mazia jak szybko wszystko ustalone:)wiesz terminy trzeba klepac bo z tym moze byc problem wiec sie spieszcie a ze znajomosciami to super to zawsze taniej teraz kasa na dziecko sie przyda:)a Twoim rodzicom kiedy mowicie?

mnie cos zaczyna pobolewac pewnie jeszcze dzis przylezie chociaz moja kolezanka stwierdzila ze jestem w ciazy ja jej mowie ze to nie mozliwe a on ze mi sprezentuje test ciazowy hehe

Kinga oj to dobrze bo juz sie martwilam o Ciebie:)

Zosiek to juz do polski wracasz?

reklama
Cornellka na naszym zadupiu z terminami nie ma cięzko:-):-)A powiem rodzicom po wizycie u ginekologa.

Elisse przesyłam ciążowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki.

bardzo sie Maziu ciesze:) ze wyprawka sie przyda:p jaki wozeczek macie?:) gdzie bedziecie mieszkac?:)

tak...jutro o 16 mam samolot do Polski:( potem mialamm isc na piesza pielgrzymke do czestochowy,ale nie wiem czy pojde, bo mam duzo rzeczy do zalatwienia..:( a tak bardzo chce isc..

Elisse przesyłam ciążowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki.
Dziękuję za fluidki, na pewno się przydadzą :tak: a wyników sama jestem ciekawa, chociaż to początek badania tych hormonów pewnie
Zosiek pewnie opalona jesteś bardzo :-D a ja jak młynarz prawie wyglądam z moją bladą karnacją :sorry:

he he Elisse ja też jak młynarz :D nie mam czasu sie opalac, a na solarium nie chodze zresztą jeszcze nigdy nie byłam :p i chodze sobie taka bladzieńka :D do tego blond włosy heheh

Cornelka nie wiem czy to już czas na @ ale nie powiem, że bardzo bym się tym razem ucieszyła gdyby przyszła :D może to głupio zabrzmi ale nie mogę się doczekać kiedy @ przyjdzie bo jak się skończy to możemy się starać a tego pragniemy bardzo:)

Mazia przesyłaj nam ciążową energie by nam się wszystkim udało:):)
A ile Twój TŻ ma lat?? kurde napewno było mówione ale szybko mi wylatują takie rzeczy z głowy:):p

Dziewczyny zamówiłam wczoraj w końcu sukienke :D:D ale się cieszę:D

Mazia to teraz witaj w klubie dziewczyn przygotowywujących się do ślubu:D

ja też bym napisała "TYCH" i w zyciu nie pomyslałabym, że to obraza miasta .. hehe

Patrycja ciesze sie razem z Tobą a jak zazdroszcze uhhhh !! :D ale zazdrosc moja to taka nieszkodliwa :) :*:*:*:*

reklama
Niunia to w takim razie przepraszam, że obraziłam miasto TYCHY. Tak po prostu napisałam szybko nie myśląc w ogóle o jakiejkolwiek odmianie.

Cannella ja wiem, że nieszkodliwa :) cieszę się, że Was mam normalnie jesteście boskie:**** hehe

Do góry