Marta1981
Rodzyneczka
Jula urodziłam z soboty na niedzielę o 1-ej w nocy a w piątek wieczorem wiśnie zrywałam i drylowałam
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć, wpadłam się przywitać bo muszę trochę poudawać, że coś robię w tej pracy i że jestem tu niezbędna
zdążyłam przeczytać,że mamy kolejną mamusię przy nadzieiMarta moje gratulacje
trzymam kciuki żeby chłopcy mieli siostrzyczkę;-);-);-)
wiecie co, jak tak jeżdżę do pracy ok. 10 to nie widzę na ulicach nikogo poza mamusiami z wózkami a jak wracam to same kobiety w ciąży chodzą , ja zaczynam mieć chyba jakąś obsesjęmój zegar biologiczny się odezwał i strasznie głośno tyka
![]()
miłego dnia, może jeszcze wpadnę na chwilkę z pracy jak dam radę
Cześć kobitki
Ale jestem zmęczonaWczoraj wróciłyśmy z parku koło 18 i padłam
Dzisiaj już jesteśmy po spacerku i tez nie mam siłyA obiecam Helence, że po południu też pójdziemy
Ide leżeć![]()
Hej Dziewczynki przyszłam się przywitać po prawie miesięcznej przerwie. W czasie przeprowadzki straciliśmy internet i dopiero dziś go odzyskaliśmy. Tęskniłam strasznie za Wami. Wieczorem postaram się coś więcej napisać.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Z Julem lepiej,dałam Nurofen i po 30 minutach histeria przeszła,zaczął jeść i ładnie się bawi
.
Dzięki za trzymanie kciuków;-).Pracę mam,w piątek lub sobotę idę pilnować Igorka przy rodzicach,dzisiaj byłam 2,5 godziny i chcieli zapłacić
ale ja nie chciałam
,żeby nie pomyśleli,ze zachłanna jestem
.Oboje są nauczycielami angielskiego a od 24-go sierpnia to na stałe będę
.
Wrzucam fasolkę po bretońsku.
Też jej mówię że sie samo unormuje. W nocy spała jej bez cyca tylko od 1,30 do 4,30
Musze poczytać o tym drenażu. Dziś wygląda lepiej z twarzy. Za to nogi tak puchną że porobiły się bąble, które pękają i woda cieknie strużkami! Wołam lekarza a on na to że organizm przewodniony i mam kupić klapkę na muchyi je zabijać żeby nie obsiadły tacie nóg bo zakażenie dostanie
Pić mu nie każą ma tylko kroplówki bo nic nie je i nie pije. A jeszcze tydzien temu w pon byłam z nim u lekarza specjalisty na kontroli i powiedział że organizm jest odwodnionyNie wiem już. Tak mnie wkur... Ci lekarze że bym tą łapką na muchy ich pozabijała
![]()
Jula urodziłam z soboty na niedzielę o 1-ej w nocy a w piątek wieczorem wiśnie zrywałam i drylowałam.
co do cyca-moja tez byla taka ciagle glodna ze w dzien jadla co 1-2godziny a w nocy co 3!i jakos sie ustawialo wszytsko.musi duuuuuuuuuzo pic!!!!!!!!!!!!!!mleko niekoniecznie.duzo wody,herbatki mlekopedne.a jezeli dziecko ma silna potrzebe ssania to niech da jej swoj maly palec do possania albo w ostatecznosci smoczka.ale mysle ze to tylko kwestia czasu.jak wytrzyma 1-2tyg bezdokarmianai to jakos poleci.
a co do taty-czy nie ma oby problemu z nerkami????????????????????
A radze sobie calkiem niezle chociaz mam takei chwile ze ....dziewczyny która z was umie robić fasolkę po bretońską?????/
poproszę o przepis
dowikla jak radzisz sobie bez M ?????
wiesz już kiedy do Was przyjeżdża?????
ale dzwonicie do siebie?macie jakiś codzienny kontakt?????
cięzko tak osobno?????
ale Ci zrobiłam 100 pytań do....![]()
Ale fajnie ze wkoncu dotarłasHej Dziewczynki przyszłam się przywitać po prawie miesięcznej przerwie. W czasie przeprowadzki straciliśmy internet i dopiero dziś go odzyskaliśmy. Tęskniłam strasznie za Wami. Wieczorem postaram się coś więcej napisać.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Laski,jakby której trzeba było Pakiety Wesołej Szkoły to w Klubie dla Ciebie są w promocji cz.1 - 147,60zł a 2 i 3 po 158,40zł.
Patrzcie jakie dziecko chore z Jula,jedli z Olkiem kółka na mleku i Jul wlał sobie kompotu z porzeczki do mleka i mleko się zważyło
.
Zuzia ur sie w 35/36tyg bo zagrażała zamartwica. Niestety mój gin za późno to stwierdził.Zuzia po porodzie miała wylew IV stopnia, zapal.opon móżg-rdz., sepse itd. Długo walczyliśmy z asymetrią ułożeniową i płaskim kregosłupem, teraz ma wzmożone napięcie mięśniowe, sama sie nie podnosi do siadu-ma mało siły w rączkach, nie raczkuje, chociaż drepta i stoi sztywno jak ja postawie.
Też jej mówię że sie samo unormuje. W nocy spała jej bez cyca tylko od 1,30 do 4,30
Witamy
To zapraszam na kawę i przy okazji może okna
Ja też horrory lubie i najlepiej takie że potem boję się sama do łazienki pójsć Może masz jakiś dobry?
Musze poczytać o tym drenażu. Dziś wygląda lepiej z twarzy. Za to nogi tak puchną że porobiły się bąble, które pękają i woda cieknie strużkami! Wołam lekarza a on na to że organizm przewodniony i mam kupić klapkę na muchyi je zabijać żeby nie obsiadły tacie nóg bo zakażenie dostanie
Pić mu nie każą ma tylko kroplówki bo nic nie je i nie pije. A jeszcze tydzien temu w pon byłam z nim u lekarza specjalisty na kontroli i powiedział że organizm jest odwodnionyNie wiem już. Tak mnie wkur... Ci lekarze że bym tą łapką na muchy ich pozabijała
![]()
Na razie nie mówiłam o ciąży a co do wysiłku to będąc z Julem 6,5 m-ca w ciąży to taką dyskotekę przedszkolakom zrobiłam,że ledwo co maluchy chodziłyi nie było widać,że w ciąży jestem
.Ustalone mam 5zł/godzinę,to ja na Chełm nie jest źle,bo licząc 25 godzin tygodniowo to mi 500 za m-c wychodzi a tylko jako niania
a nie praczko-sprzątaczko-kucharka
.
A radze sobie calkiem niezle chociaz mam takei chwile ze ....
Na piewrszy rlop przyleci w polowie wrzesniaMamy kontakt bo dzwoni a do tego mozemy rozmawiac przez skype:-)Na razie nie ma u siebie internetu ale moze chodzi do brata
Nie jest tak zle jak myslalam bo wszystko mam po swojemu-ciekawe jak to bedzie jak przyjedzie
Cos jeszcze chcesz wiedziec KochanaTo wal;-)
Laski,jakby której trzeba było Pakiety Wesołej Szkoły to w Klubie dla Ciebie są w promocji cz.1 - 147,60zł a 2 i 3 po 158,40zł.
Patrzcie jakie dziecko chore z Jula,jedli z Olkiem kółka na mleku i Jul wlał sobie kompotu z porzeczki do mleka i mleko się zważyło
.