Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

aż nie chciało mi sie wierzyć 

teraz sama gada ze sobą 

kochana Wy to już nałogowcy jesteście,wiecznie tylko przed telewizorem siedzicieno nic ja ide do wanny sie wykapac a potem bedziemy glądac jakis filmik z M:-)

a przynosza jakies rezultaty te rehabilitacje??????da sie to cofnąć te podwyzszone napięcie????/
a co do lekarzy i twojego taty to jestem w szokuja bym ich pożadnie opierdzieliła
![]()

Witam:-) Wejdź w Ustawienia potem Edytuj sygnature i tam w dużym oknie wklej kod i zapiszWitam, przepraszam że nie całkiem w temacie, choć też siedzę w domu z małą, ale o tym później.Jestem tu od wczoraj i chciałam ustawić sobie suwaczek , ale nie mam pojęcia gdzie skopiować ten kod...pomożecie??![]()
No naprawdę pustkiwidze ze tu pustki straszlliwe![]()

Oglądajcie bo za parę tygodni mogą sie skończyć wieczory filmowe:-):-):-)no nic ja ide do wanny sie wykapac a potem bedziemy glądac jakis filmik z M:-)
Agnes,o ciąży powiem jak tylko lekarz potwierdzi.
Olek mi padł a Jula znowu gorączka męczy teraz ma 39,4 a 10 minut temu Nurofen mu podałam i bredzi.Przełykać nie możebo ma w gardle niecały centymetr do przełykania:-(.
widze ze tu pustki straszlliwe![]()
medeuska a jka twój brzuszek rosnie?????;-)czy dalej taki malutki????:-)
Oliwcia lezy już w łóżeczku,sama chciała iść spaćaż nie chciało mi sie wierzyć
teraz sama gada ze sobą
dziś była grzeczna,zauwazyłam że jak zaczęłam jej więcej czasu poswięcać to jest o niebo lepiej,nie ma u niej złości,grzeczna jest,słucha się,wykonuje w wiekszości moje polecenia ,super jestem zadowolona![]()
Ja juz sie wykapalamMlodzi juz prawie gotowi do spania i niedlugo Ich poloze:-)
Dzisiaj na polsacie sa moje seriale wiec znowu pozno pojde spacale je uwielbiam:-)
![]()
Zuzia właśnie zasnęła. Więc mam chwilkę;-)
Rehabilitacja na początku bardzo dużo dawała. A teraz musieliśmy zmienić metodę bo od dłuższego czasu nie było postępów -teraz zaczęliśmy basen i wkrótce hydromasaże. Jeszcze w planach jest hipoterapia, ale narazie finansowo nie dajemy rady![]()