Ale mi się podoba ten temat, będzie się gdzie poradzić :-) To w takim razie będę pierwsza;-) Nie chodzi tu konkretnie o pokój dla małej, ponieważ przez pierwsze 4 - 6mscy będzie spała razem z nami w pokoju(dopóki będzie trzymała linię i mieściła się w kołysce

), ale mimo wszystko chce go urządzić w barwach ciepłych, ale nie typowo "na dziecięco"(to później). I mam pytanie : ściany mam koloru...taki piaskowy, może piaskowa żółć? I chcę dodać do tego fiolet, czyli mój ulubiony kolor. Łóżko mam w kolorze ciemnego fioletu i na razie poszukuję jakiegoś niewielkiego dywanika pod łóżko, który początkowo ma służyć właśnie jako "amortyzator" pod kołyskę. Co myślicie o takim
CHODNIK 67szer.CM- fioletowy paski EXTRA WZóR!! (697729671) - Aukcje internetowe Allegro
Nie jest za ciemny ? Szukam też czegoś jednak troszkę grubszego, ale ni cholery nigdzie na mogę znaleźć, chyba że te dywany w stylu "Shaggy" ale one są za bardzo włochate(boję się, że te frędzle powłażą w kółka)
Shaggy 0.8x1.5 fioletowy WŁOCHACZ 5cm MRdywanek (693584064) - Aukcje internetowe Allegro
Jak uda mi się cyknąć fotki łóżka i ścian to zamieszczę

I czy to w ogóle dobry pomysł z tym fioletem ?