reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
WITAM:-)

super ze jest dobrze :-)no ale szkoda że masz już takie nie zafajne spotkanko z badaniem u nowego gina:sorry2:

super że dzidzia nabiera wagi że wszystko się fajnie zgadza a porodem się nie martw;-)

Niektóre kobitki widziały brzuchalek na nk co i tu wrzycam zdjątko;-)17tc:-)

ooooooooooo i drugi sliczny,ja tez chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczynki mam takie pytano,@ dostalam w srode wieczorem ok 19-20,kiedy mam liczyc 1 dzien cyklu? w srode czy w czwartek?bo chcialabym 10 dnia cyklu,na dziewczynke oczywiscie;-) a moze 11 dnia sproowac:confused:jak radzicie:confused::confused::confused::confused:

Witajcie kobietki:)
Cos tu dzis pustawo, ale nie ma co sie dziwic-weekend sie zaczal. Ja tez wlasciwie na chwilke, bo jedziemy do tesciow w gory. Mielismy jechac nad ranem w niedziele, ale chyba pojedziemy dzis na wieczor. Pewnie z 5-6godzin nam zajmie jazda. Nie wiem, jak tam bedzie z zajrzeniem na bb, ale postaram sie. Pozdrawiam Was wszysciutkie!

Pati, niestety Ci nie pomoge. Musisz poczekac na pomoc od bardziej doswiadczonych kobietek w tych sprawah;)

dziewczynki mam takie pytano,@ dostalam w srode wieczorem ok 19-20,kiedy mam liczyc 1 dzien cyklu? w srode czy w czwartek?bo chcialabym 10 dnia cyklu,na dziewczynke oczywiscie;-) a moze 11 dnia sproowac:confused:jak radzicie:confused::confused::confused::confused:
Kochana - ja sądze ze 1 dzien Cyklu to środa u Ciebie.
A jak dlugie masz cykle i kiedy u ciebie owulka wypada?

zwykle cykle mam 28 dni ale w tym miesiacu mialam 32 dniowy cykl dlatego nie wiem dokladnie kiedy to robic na dziewczynke.Wogole ciezko mi okreslc te cykle bo 32 dni to pierwszy miesiac po odstawieniu tabletek to moze tez dlatego byl dluzszy:-p

reklama
....Nie no trafi mnie co zara......nakrobalam mega posta i go wcielo:angry::angry::angry::angry::angry:
Bershka- Wow jaka z ciebie sexowna mamusia :))))
Nie miala byś ochoty cale zycie chodzic ciązy?...bo stan ten ci sluży niebywale:tak::tak::tak::tak:

Pati- a jakie tabsy bralas? Rozumiem ze jakies hormony?
Jesli Twoje cykle mają taką rozbieznosc to albo sie jeszcze wstrzymaj az sie uregulują...albo idz na monitoring zeby jak najdokladniej okreslic termin owulki albo chociaz rób testy owulacyjne plus oczywiscie obserwacja śluzu, pomiary tempki i ewentualnie obserwacja szyjki......
Ja sie obserwowalam 1,5 roku zeby wiedziec kiedy przychodzi owulacja...jesli ma sie regularne cykle wystraczą 3 miesiace jesli nieregularne to 6 roku ale tak jak pisze jak cos to podpieraj sie testami lub monitoringiem....i sluchaj ciala: notuj wszelkie pobolewania jajnikow czy podbrzusza!

Do góry