reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Uwielbiam to Twoje yeeeeeeeee :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja poszłabym na plażę z miłą checią ale obawiam się że z moim wodospadem i tuszą to mogłabym na takim słonku odpłynać jak wieloryb.Więc poprosze choc o troche słonka bo u mnie pochmurno i zimno a musze pójść do sklepu.
Z tym bolacym brzuchem to chyba z godzine mi zajmie :baffled:
ojoj kochana, postaram sie dmuchnąc troche słoneczka w twoja strone :-D
Ja ci zaraz dam wieloryba!!:angry: dostaniesz w dupsko i zobaczysz gdzie raki zimuja!!:angry:
eee...mnia tam dobrze w seksownych lachonach :)

Hej Marzenka! Alleluja i do przodu!
No pewnie!! Alleluja i do przodu!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

A tak wogóle to witam wszystkie piękne babeczki na BB;-)Eve Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy obys miała jak najszybciej fasolinke pod serduszkiem:-)Ja nigdy nie miałam takich zyłek,a mówili ze w ciązy czesto tak jest i na brzuszku tez.A jakos nie jestem wyspana mój M mnie troche wkurzył bo zaczoł chrapac,potem przyjechali z urlopu o 3w nocy taka Kasia i Przemek oni tez tu pracują i mieszkaja,a o 9tej juz grasowali i wypakowywali sie,normalnie masakra:no:

ojoj kochana, postaram sie dmuchnąc troche słoneczka w twoja strone :-D
Ja ci zaraz dam wieloryba!!:angry: dostaniesz w dupsko i zobaczysz gdzie raki zimuja!!:angry:

No pewnie!! Alleluja i do przodu!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D
No tak,tak wiem kochana co mówię,po tej diecie przytyłam znowu i ....
ehh kiedys ważyłam 55 kg a teraz szkoda gadać-i prosze nie zaprzeczać bo takie są fakty i juz, przytyłam i tyle:-(

pamietacie jak Wam mówiłam że nie wiem na który domek sie zdecydowac??
to już teraz wiem mam całkiem inny projekt zobaczcie i powiedzcie co myślicie

Archon+ Projekt domu: Dom w majeranku Opis
Bernadko bardzo mi sie podoba ten projekt :tak:
niestety mnie nie stac na takie cudo :-(

reklama
hej Gosiu!!!!wypoczelas, kase wygralas...teraz mozesz do wrzesnia szlec;-)))):-)
Gosiu-ja mam namiary na kilku...tych co operowali w Piekarach, lekarza z Krakowa i -superO (sciagniety skrot z Hanki superOrtopeda) z kliniki w Zorach...bylam ostatnio u niego, u niego tez byla oja mama i jesli komukolwiek w kraju zaufam to tylko jemu. Nie wiem co twoja mam ma z kolanem???? napisz w skrocie!
ale polecam tego lekarza, termiy sa ok u niego, przyjmuje w sosnowcu w katowicach i operuje wżorach. Wizyta 100zl ale gosc naprawde zna sie na rzeczy. On mi powiedzial co i jak dokladnie i ...wogole-facet na miejscu. Nazywa sie Juliusz Dec...jak chcesz namiary dam telefon.
Z Krakowa do Sosonowca mozesz dojechac w ciagu 1,5 godziny...a naprawde warto! przyjmuje tam w poniedzialki.
moja mama ma artretyzm i teraz jej sie zbiera woda czy ropa w kolanie i okropnie ja boli... juz dzis jedzie do wiednia i tam jutro pojdzie do swojego lekarza to jej ulzy bo sciagnie to swinstwo - ona chce jednak pojsc do kogos tu w polsce na konsultacje.... zobaczymy tez co to za eksperymentalny program w wiedniu jej zrobia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry