reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziękuje AGNIESIU ale tak sie boje że czar prysnie.jak ja przeżyje do środy:rolleyes:
prosze BOGA oten dar.
no naprawde mnie nosi:shocked2:
a gapie sie w ten test jak sroka w kość.

reklama
witam w niedzielny poranek.;-)
ja dziś zatestowałam i mam drugą kreske ale barzo bladą:baffled::confused:
co otym myślicie?@mam dostać w środe-oby NIE:sorry2:
teras sama zglupiałam.

Gratuluję Tusia :-)jak masz drugą bladziutką kreskę tzn że zafasolkowałaś:-D:-D:-D powtórz sobie test np we wtorek i zobaczysz że będzie już ciemniejsza!!!!!!!!!!
:-):-)

WITAM:-)
Dzisiaj jedziemy na urodzinki do mojego taty:-)
A do nas przyjeżdża moja mama z facetem i ona tez ma urodzinki:tak: Zrobiliśmy juz z M nawet kopiec kreta, hehe:tak::-D No i mama obiadek przywiezie i tak sobie posiedzimy:tak::-D

dziewczynki jak widze wasze gratki to łezka w oku mi sie kręci.:-)
oby tylko sie sprawdzilo.
Na pewno się sprawdzi Kochana:tak::-)

JARZĘBINKA no nareszcie się do nas odezwałaś;-)a jak dzidzia buszuje co :-)

buszuje, buszuje, jakos wnętrzności nie atakuje, ale jak zacznie sie rozpychać, to czuje, że żyje ..... :tak: wtedy brzuchol robi sie taki koślawy :tak: ale fakt juz bliżej niz dalej, jeszcze 1,5 miesiąca i powinnam tulić malenstwo, tymbardziej, że lekarz zapowiada, że poród może byc troszeczke wcześniej, na co wcale bym nie narzekała :tak::-D:tak:

witam w niedzielny poranek.;-)
ja dziś zatestowałam i mam drugą kreske ale barzo bladą:baffled::confused:
co otym myślicie?@mam dostać w środe-oby NIE:sorry2:
teras sama zglupiałam.

druga kreska, to zawsze druga kreska, więc ........... za dwa dni ponowny test i juz wtedy nie będzie watpliwości ....... :tak::-D:tak:

Czrodziejko, Beti..... przyjemnego wypoczynku

Jarzebinka...no wreszcie jestes:)) Ale ten czas zlecial..juz sie szykujesz..a dopiero co obie testowalysmy:-):-) Caluski Kochana :*:*:
Tusia.. a kiedy masz termin @? ..niechce Cie martwic..Ja i Anufifi mialysmy tez bladziochy.. a za chwilke @ .. wiec jesli moge cos poradzic to lepiej tak bardzo sie nie nakrecaj ..bo potem to cholernie boli ..ten bldzioch zasiewa ogromne ziarenko nadziei...:tak:Ale trzymam kciuki bardzooo mocno by byla kreska coraz mocniejsza!!!!!:sorry2:
Buziaczki niedzielne Dziewczynki:)

Witam Słoneczka
oj jak miło ze o mnie pamietacie :-)

noto nie owijam w bawełne :-D synek już z nami :-) Urodziłam 5 sierpnia o 10.48 wcześniaczek 2900 g 50 cm :-) nie ma żadnych oznak wcześniactwa a położne zlekarzmi twierdzą, że chyba komuś data porodu się pomyliła :-D

no ale maluszek jednak jest po zabiegu jelitka, ma usuniętą tą niedrożność o której wciąz była mowa. Leży w inkubatorku w Opolu bo tam takie zabiego przeprowadzają. Lekaeze twierdzą, ze do 2 tyg bedziemyw domku :-) już po wszystkim i jestem baaaardzo szczęliwa, Jak tylko bedzie poza inkubatorkiem wkleję zdjecia. jest przesłodki, śliczny i do mnie podobny :zawstydzona/y::-D

W niedziele w nocy odeszły mi wody płodowe i sączyły się ale wciąz były w normie, byłam 3 dni na podtrzymaniu na kroplówce ale później rozwarcie szyjki się wdało na 1 cm i szybko cesarka w środę. No to jadę do maluszka a we czwartek mogę już go karmić mleczkiem :-)

Buziaki kochane !!!!

Ostatnia edycja:
Bershka.. Kochana GRATULACJE ogromne :-D:-D ciesze sie ze wszystko ok .. jejku ..az sie lezka w oku kreci :zawstydzona/y:..No to piekny ten wczesniaczek z maluszka super..zuch Chlopczyk ;-):sorry2: to tez pewnie po Mamusi :cool2:..
Uacluj Go koniecznie od e-ciotki.. :-D:-D
A jak ma na imie ??:-)
Caluje Was oboje mocno.. i dobrze ze sie odezwalas bo juz jajko znosilysmy :))))

reklama
Dziękuje :-) dzielny ten mój syneczek ale oglądanie go pod tyloma kabelkami to aż smutno. W końcu wiedzieliśmy od dawna ze to nas czeka :baffled:
w każdym bądź razie jest juz uzdrowiony :-) i ma na imię Kubuś :-) jednak...tak zdecydowaliśmy z M podczas ciecia cesarskiego :-D

Do góry