reklama
olapolap - ten koten w twoim avatorku wygląda zupełnie, jak mój kot franek, tylko, że mój to już trochę starszy...
A ja dzisiaj z teściową po raz pierwszy robiłam knedle ze śliwkami i wyszły nam mega dobre
aż wstyd się przyznać, ale zjadłam 5 sztuk
Aaa co do alkoholu i mojego małża, to on pija nie częściej niż ja, a nawet rzedziej, bo w sumie tylko na imprezach, jak gdzieś wychodzimy, a on wychodzi tylko ze mną, no bardzo rzadko sam, częściej to ja wychodzę gdzieś bez niego i nie odmawiam sobie alkoholu - małż wtedy po mnie przyjeżdża:-):-) a piwko to on raczej sporadycznie pije, czasami wieczorkiem (chociaż on rzedko wieczorem jest w domu - bo pracuje popołudniami), ale to wtedy ja też mu towarzyszę.... i przypuszczam, że jakbym go poprosiła, żeby wogóle nie pił, to by z tego bez większych probemów zrezygnował....
A ja dzisiaj z teściową po raz pierwszy robiłam knedle ze śliwkami i wyszły nam mega dobre

Aaa co do alkoholu i mojego małża, to on pija nie częściej niż ja, a nawet rzedziej, bo w sumie tylko na imprezach, jak gdzieś wychodzimy, a on wychodzi tylko ze mną, no bardzo rzadko sam, częściej to ja wychodzę gdzieś bez niego i nie odmawiam sobie alkoholu - małż wtedy po mnie przyjeżdża:-):-) a piwko to on raczej sporadycznie pije, czasami wieczorkiem (chociaż on rzedko wieczorem jest w domu - bo pracuje popołudniami), ale to wtedy ja też mu towarzyszę.... i przypuszczam, że jakbym go poprosiła, żeby wogóle nie pił, to by z tego bez większych probemów zrezygnował....
R
RiSiA
Gość
dziewczyny mam pytanie do Was dotyczące śluzu ile tak przed owu macie śluz płodny?? ja mam teraz 12 dc lewy jajnik boli :-) ale śluz bardzo kiepski biały i nierozciągliwy 

asiq83
Fanka BB :)
Madziu, Martynko, Dzeni... Dziękuję ślicznie za życzenia :-)
Trzymam bardzo mocno kciuki Kochana.
Kurczę czyli ja idę na pierwszy ogień...bo ja w czwartek już po leki idę.....:-)
Pozdrawiam
Dobrze, że go pogoniłaś i zdążył na poród :-)iiiiiiii...........telefon przed 5.....i szpital.........skurcze co 5 a nawet 3 minuty,rozwarcie na 7cm......porod w akcji.........i wiecie co...........ja tu bez paniki ,porodowka,...prawie że rodzimy......i nagle wpada jej mąż w ostatniej chwili.....miał okazje zobaczyc narodziny syna......i przeciąć pępowine.......ale te jego oczy....ta jego mina.....powiem was ze chyba lepszy widok niz bez urazy maleństw......5.50 było juz po wszystkim....
Co za koleś...
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
aż wstyd się przyznać, ale zjadłam 5 sztuk
...

Tylko nie dodałem, że te nasze były mega dużeto ma byc wstyd?? Ja zjadam średnio około 9-10 sztuk
![]()

Cała śliwka w środku była, to raczej duże...???![]()
wikulek a pestka?????????.........
reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
witam popoludniowo
Podziel się: