reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Ja juz po pobieraniu krwi - glukoza nie najgorsza (spodziewałam sie czegoś naprawdę niedobrego), ale uwierzcie - piłam goesze rzeczy:baffled:
Wyniki mam odebrac dopiero za miesiąc:szok: myślałam, że wcześniej jakoś trzeba...
Ja tam bym nie chciała tej cukrzycy ciążowej. A mam pytanie - czy skoro moi dziadkowie (nieżyjący) mieli cukrzycę,to czy ja mogę mieć ją dopiero w ciąży, czy powinnam już wcześniej?

Kopniaki w żołądek? mnie kopie zazwyczaj w wątrobę (upodobał sobie prawy bok do kopania).

Witajcie mamusie;-) Co rano wygladam przez okno zeby zobaczyć , czy ta jesień już przyszła- czekamy na nią chyba wszystkie z utęsknieniem:-) Na razie widzę tylko , ze kolor lisci na drzewach się zmienił- jest już taki dojrzały , czasem już przejrzały;-)
Z przykroscia dla siebie muszę zawiadomić , ze perfecta mama na rozstępy zarówno te na piersiach i innych partiach ciała zawiodła na całej linii!!!!!!!!!!! pomimo regularnego dokładnego stosowania. Dziś zauważyłam pierwsze fioletowe paseczki na piersiach... i okazało się , że są też pod pośladkami na udach i to juz dojrzałe - wcześniej ich nie zauważyłam...Ech już żadnym preparatom nie wierze

Witajcie mamusie;-) Co rano wygladam przez okno zeby zobaczyć , czy ta jesień już przyszła- czekamy na nią chyba wszystkie z utęsknieniem:-) Na razie widzę tylko , ze kolor lisci na drzewach się zmienił- jest już taki dojrzały , czasem już przejrzały;-)
Z przykroscia dla siebie muszę zawiadomić , ze perfecta mama na rozstępy zarówno te na piersiach i innych partiach ciała zawiodła na całej linii!!!!!!!!!!! pomimo regularnego dokładnego stosowania. Dziś zauważyłam pierwsze fioletowe paseczki na piersiach... i okazało się , że są też pod pośladkami na udach i to juz dojrzałe - wcześniej ich nie zauważyłam...Ech już żadnym preparatom nie wierze
a tam na jesien nie czekam. Nie nawidze wietrznej i deszczowej pogody, a taka u naas przewaznie jst. Wole siemeczyc w upalne dni:tak:

Co do specyfikow do ciala-ja caly czas uzywam Zajka mamama i to zarowno do smarowania brzucha, tylka, piersi i nog i jest naprawde dobrze. Nawet wczesniejsze rozstepy(z czasow studenckich) zbladla i blizna po operacji tez:tak:

Oj współczuję, ale z tymi rozstępami to nie ma reguły, niektórzy będą mieli choćby niewiadomo co robili, a niektórzy nic nie będą robili i rozstępów też nie będzie. Ja zaczęłam się baczniej obserwować :)

A ja nie wiem jaka pogodę wolę...chyba jesienną bardziej :rofl2:
:rofl2:

Musialam suwaczka zmienić, bo mi do przodu ciążę 'przesunęli' hehe...Jeny to już prawie 27 tydzień:szok: ratunku

Dzięki Klaudzia! A moze ktoś inny coś pomoże mi wymyśleć? znalazłam jeszcze taką

tylko nie wiem czy tu pod brzuchem nie będzie ciasno, ale tu by można odpruć dół i doszyć taki sam tylko dłuższy, wogóle nie mam ochoty iść na wesele i szykować się:no::sorry2:

Załączniki

• ec0ab42a6a7bf835.jpg
    ec0ab42a6a7bf835.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 32
  • c8fa840a786594bf.jpg
    c8fa840a786594bf.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 31
Dzięki Klaudzia! A moze ktoś inny coś pomoże mi wymyśleć? znalazłam jeszcze taką

tylko nie wiem czy tu pod brzuchem nie będzie ciasno, ale tu by można odpruć dół i doszyć taki sam tylko dłuższy, wogóle nie mam ochoty iść na wesele i szykować się:no::sorry2:
Tez mam wesele 19 wrzesnia. :sorry2: nie mam pomysłu jak się ubrać i ochoty iść:sorry2:, bedzie to wyglądało pewnie tak że tylko ja za stołem, jedyna nie pijąca i potańczyć to też się nie da za bardzo z takim bebechem.No ale nie wypada nie isć więc musze się przemęczyć.

reklama
Do góry