A
Asiowo
Gość
Asiowo ,a ile bierzesz tego dupka?
Od dzis biore... 2 razy dziennie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Asiowo ,a ile bierzesz tego dupka?

mniam, bigos, narobiłaś mi ochotyja mialam jechac na zakupy,ale kolezanki wystawily mnie troche więc siedze w domu. Coś im raptownie wypadłoz żalu zjadłam 3 miski bigosu ...i ledwo żyje ;-)
a koleżanki będą mieć myszy, nas się nie wystawia!!!!Witam nową mamusię, ja mam dzień późniejWitam dziewczynyi na wstepie zapytam jak sie umieszcza te sowaczki bo nie moge znalezc
Od razu tez pochwale sie , ze bede miala corcie i rodze 23 stycznia.

Paula jest nas jeszcze trochę, nie martw się wkrótce i my się dowiemy kogo nosimy pod serduszkiem u mnie jest szansa że lekarz dopiero za 3 tygodnie mi powie bo wtedy mam usg połówkowe:-)dziewczyny..nawet nie potraficie sobie wyobrazić jak wam zazdroszcze,ze znacie już płeć ;-) moje malenstwo jako jedno z nielicznych pozostało jeszcze anonimowe,hehe;-)

nadineczka ja robię kawałki piersi z kurczaka podsmażone i zapiekane z pieczarkami i serem mój mąż bardzo to lubi:-)cześć babki dzisiaj mam wolne to może uda mi się nadrobić te Wasze wypocinki :-)
gratulacje dla tych co wiedzą cóż tam siedzi ja w poniedziałek się dowiem
Legnica też pochmurna, ale wolę to niż te upały co były wczoraj okropieństwo
co ja mam zrobić na obiad
idę myśleć![]()