reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a ja zmykm powiesic pranko i odkurzyc chatke :-):-)
m polecial po mleko oj dobry chlopaczek z niego hehe :-D:-D

dobra to nic uciekam zajrze pewnie w poludnie bo potem na dworek wybywam papa

helol
jstem i ja :)
tez bylismy w sobote i niedziele na wsi nie bylo za cieplo ale i tak fajnie mloda sie wyszalala na swiezym powietrzu no i M w koncu zlapal swoja pierwsza rybe:D:D szczupaczka ledwo sie w wymierze miescil ale za to jaki szczesliwy heheh:cool:

no i widze ze magdamir ma focha :sorry: eehhhh

tak befatka przyleciala ze swoim, ale on wczoraj juz wrocil do siebie a ona zostala z malutka :tak: Mam nadzieje ze sie jeszcze z nia zobacze zanim odjedzie :tak:

milego dzionka!!!

no to niezla sztuka z tego szczupaka:-D towarzyszylas swojemu M w tej rozrywce?
ja jak slysze lowienie to uciekam gdzie pieprz rosnie,strasznie nie lubie:-p

zbieram sie ide odebrac kase z reklamacji torebki, bo mi jej nie naprawili,troche jestem zla ze za taka kase i gowniany towar

reklama
ciasteczko powiem ci ze tak srednio,dzis tydzien jak cwicze:-D
wczoraj udalo mi sie az 20min jezdzic:-D:-Dkazdego dnia probuje wiecej zeby efekt byl szybciej,gorzej z ramionami tu to mam zakwasy hehehe,wzielam sie ostro bo jak tak dalej bede siedziec z dupa to juz w nic sie nie zmieszcze:-D:-(

Do góry