reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

życzę pania miłego dnia
ja musze zawiesc zwolnienie do pracy i zakupy zrobic jakies spodnie sobie kupic bo juz sie nie mieszcze w nic
pozdrawiam:-)

reklama
w ramach solidarnosci zaaplikuje sobie czekolade zebys sama nie byls :D /wiem wiem wredota jestem/

Jeszcze jaka! , a jaka to była ? milk ? meniam .... za kare Ci w biodra wlezie heheh ;);-):-D

Ja własnie po tej glukozie zaliczyłam 5 kajzerek z pasztetem drobiowym (coś mi ostatnio za bardzo smakuje) :rofl2: popchałam całym sekaczem , 2 bananami, i dopchałam marsem, teraz robi się Coffe !

Uf .......jak dobrze być sytym :sorry: młody popiera .....a dzisiaj koło 18:00 mam te całe USG 4 D, zjem cos słodkiego przed co by lico swe ukazał :) się doczekac nie mogę ....

Daga- napisałam Ci cościk na PW :)

Jeszcze jaka! , a jaka to była ? milk ? meniam .... za kare Ci w biodra wlezie heheh ;);-):-D

Ja własnie po tej glukozie zaliczyłam 5 kajzerek z pasztetem drobiowym (coś mi ostatnio za bardzo smakuje) :rofl2: popchałam całym sekaczem , 2 bananami, i dopchałam marsem, teraz robi się Coffe !

Uf .......jak dobrze być sytym :sorry: młody popiera .....a dzisiaj koło 18:00 mam te całe USG 4 D, zjem cos słodkiego przed co by lico swe ukazał :) się doczekac nie mogę ....

Daga- napisałam Ci cościk na PW :)
jaki obżarciuch jeden ;p
to się nazywa baba w ciąży... ja tak mieszać nie umiem.. :cool:
poza tym, że sałatkę jarzynowa dopchałam właśnie kołaczykiem z Jagodami ;D

jaki obżarciuch jeden ;p
to się nazywa baba w ciąży... ja tak mieszać nie umiem.. :cool:
poza tym, że sałatkę jarzynowa dopchałam właśnie kołaczykiem z Jagodami ;D

:-) musze odrabiać stracone kg, w szpitalu niewiele jadłam po kroplówkach

A to co wymieniłam to dopiero 1 śniadanie, do 13:00 muszę zjeśc drugie bo potem obiad :)

Hmm ......sałatkę jarzynowa też bym zjadła tylko chęci do roboty nie mam :p

:-) musze odrabiać stracone kg, w szpitalu niewiele jadłam po kroplówkach

A to co wymieniłam to dopiero 1 śniadanie, do 13:00 muszę zjeśc drugie bo potem obiad :)

Hmm ......sałatkę jarzynowa też bym zjadła tylko chęci do roboty nie mam :p
ja tez nie miałam chęci ale jak od dwóch dni za mną chodziła to się w końcu zawzięłam wczoraj i zrobiłam , ot co ! ;D:-D
na dodatek doszła jeszcze zupa jarzynowa.. a se strzele na obiad a cooo ! :tak::tak::tak:
straciłyśmy w sumie tyle samo kilogramów.. też się staram to jakoś nadrobić.. bo powinnam mieć ze 6kg na plusie a mam jeden :eek::eek:

mea_osi mam nadzieje ze tak bedzie bo ja to sie boje ze za wczesnie urodze
a wogóle to straszna panikara jestem jeszcze mi pęcinki latją
a ty z tymi oknami to nie przesadzaj ja to juz siostre zatrudniłam do tego

u mnie z oknami to jest tak ze najpierw maz sciaga firanki, potem ja myje /zeby jakos to jednak wygladalo/ a on znowu wiesza :D

ja tez nie miałam chęci ale jak od dwóch dni za mną chodziła to się w końcu zawzięłam wczoraj i zrobiłam , ot co ! ;D:-D
na dodatek doszła jeszcze zupa jarzynowa.. a se strzele na obiad a cooo ! :tak::tak::tak:
straciłyśmy w sumie tyle samo kilogramów.. też się staram to jakoś nadrobić.. bo powinnam mieć ze 6kg na plusie a mam jeden :eek::eek:

ja tam o kilogramach wole nie gadac bo juz mam 6 na plusie a gdzie koniec ????? przy czym moja waga jest pewnie prawie dwa razy taka jak wasza !!

u mnie z oknami to jest tak ze najpierw maz sciaga firanki, potem ja myje /zeby jakos to jednak wygladalo/ a on znowu wiesza :D
nie chciałabym widzieć tych firanek powieszonych przez Bartka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ja sobie okna sama myje i wieszam firany.. powolutku..
w sumie mam na górze tylko 3 duże okna a reszta mała więc daje rade..

nie chciałabym widzieć tych firanek powieszonych przez Bartka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ja sobie okna sama myje i wieszam firany.. powolutku..
w sumie mam na górze tylko 3 duże okna a reszta mała więc daje rade..

moj sie wyrabia i z kazda firanka wychodzi mu to lepiej ... oza tym ja sobie poszylam firanki tak ze nie ma z nimi wiele roboty ... ot wychodzisz na drabine i wieszasz na zabkach :D

reklama
ja tam o kilogramach wole nie gadac bo juz mam 6 na plusie a gdzie koniec ????? przy czym moja waga jest pewnie prawie dwa razy taka jak wasza !!
nie przesadzaj ..
mi połozna ostatnio wypaliła, ze to sie rzadko zdarza żeby w ciąży tak nie tyć :eek::eek::eek: stwierdziła że na diecie jestem..!!
tylko że jak czasem dopadnę lodówke to końca nie widac..
ale może temu ze głównie owocami się zapycham.. tak zdrowo żeby było.. ! ;)

i właśnie idę po banana :-D:-D

Do góry