reklama
NeSSi
Moderatorka
w ramach solidarnosci zaaplikuje sobie czekolade zebys sama nie byls/wiem wiem wredota jestem/
Jeszcze jaka! , a jaka to była ? milk ? meniam .... za kare Ci w biodra wlezie heheh

Ja własnie po tej glukozie zaliczyłam 5 kajzerek z pasztetem drobiowym (coś mi ostatnio za bardzo smakuje)

Uf .......jak dobrze być sytym

Daga- napisałam Ci cościk na PW
A
AnOoLa88
Gość
jaki obżarciuch jeden ;pJeszcze jaka! , a jaka to była ? milk ? meniam .... za kare Ci w biodra wlezie heheh;-)
Ja własnie po tej glukozie zaliczyłam 5 kajzerek z pasztetem drobiowym (coś mi ostatnio za bardzo smakuje)popchałam całym sekaczem , 2 bananami, i dopchałam marsem, teraz robi się Coffe !
Uf .......jak dobrze być sytymmłody popiera .....a dzisiaj koło 18:00 mam te całe USG 4 D, zjem cos słodkiego przed co by lico swe ukazał
się doczekac nie mogę ....
Daga- napisałam Ci cościk na PW![]()
to się nazywa baba w ciąży... ja tak mieszać nie umiem..

poza tym, że sałatkę jarzynowa dopchałam właśnie kołaczykiem z Jagodami ;D
NeSSi
Moderatorka
jaki obżarciuch jeden ;p
to się nazywa baba w ciąży... ja tak mieszać nie umiem..
poza tym, że sałatkę jarzynowa dopchałam właśnie kołaczykiem z Jagodami ;D
:-) musze odrabiać stracone kg, w szpitalu niewiele jadłam po kroplówkach
A to co wymieniłam to dopiero 1 śniadanie, do 13:00 muszę zjeśc drugie bo potem obiad
Hmm ......sałatkę jarzynowa też bym zjadła tylko chęci do roboty nie mam
A
AnOoLa88
Gość
ja tez nie miałam chęci ale jak od dwóch dni za mną chodziła to się w końcu zawzięłam wczoraj i zrobiłam , ot co ! ;D:-) musze odrabiać stracone kg, w szpitalu niewiele jadłam po kroplówkach
A to co wymieniłam to dopiero 1 śniadanie, do 13:00 muszę zjeśc drugie bo potem obiad
Hmm ......sałatkę jarzynowa też bym zjadła tylko chęci do roboty nie mam![]()

na dodatek doszła jeszcze zupa jarzynowa.. a se strzele na obiad a cooo !

straciłyśmy w sumie tyle samo kilogramów.. też się staram to jakoś nadrobić.. bo powinnam mieć ze 6kg na plusie a mam jeden

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mea_osi mam nadzieje ze tak bedzie bo ja to sie boje ze za wczesnie urodze
a wogóle to straszna panikara jestem jeszcze mi pęcinki latją
a ty z tymi oknami to nie przesadzaj ja to juz siostre zatrudniłam do tego
u mnie z oknami to jest tak ze najpierw maz sciaga firanki, potem ja myje /zeby jakos to jednak wygladalo/ a on znowu wiesza
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja tez nie miałam chęci ale jak od dwóch dni za mną chodziła to się w końcu zawzięłam wczoraj i zrobiłam , ot co ! ;D
na dodatek doszła jeszcze zupa jarzynowa.. a se strzele na obiad a cooo !
straciłyśmy w sumie tyle samo kilogramów.. też się staram to jakoś nadrobić.. bo powinnam mieć ze 6kg na plusie a mam jeden![]()
ja tam o kilogramach wole nie gadac bo juz mam 6 na plusie a gdzie koniec ????? przy czym moja waga jest pewnie prawie dwa razy taka jak wasza !!
A
AnOoLa88
Gość
nie chciałabym widzieć tych firanek powieszonych przez Bartkau mnie z oknami to jest tak ze najpierw maz sciaga firanki, potem ja myje /zeby jakos to jednak wygladalo/ a on znowu wiesza![]()

ja sobie okna sama myje i wieszam firany.. powolutku..
w sumie mam na górze tylko 3 duże okna a reszta mała więc daje rade..
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
nie chciałabym widzieć tych firanek powieszonych przez Bartka
ja sobie okna sama myje i wieszam firany.. powolutku..
w sumie mam na górze tylko 3 duże okna a reszta mała więc daje rade..
moj sie wyrabia i z kazda firanka wychodzi mu to lepiej ... oza tym ja sobie poszylam firanki tak ze nie ma z nimi wiele roboty ... ot wychodzisz na drabine i wieszasz na zabkach
reklama
A
AnOoLa88
Gość
nie przesadzaj ..ja tam o kilogramach wole nie gadac bo juz mam 6 na plusie a gdzie koniec ????? przy czym moja waga jest pewnie prawie dwa razy taka jak wasza !!
mi połozna ostatnio wypaliła, ze to sie rzadko zdarza żeby w ciąży tak nie tyć

tylko że jak czasem dopadnę lodówke to końca nie widac..
ale może temu ze głównie owocami się zapycham.. tak zdrowo żeby było.. !
i właśnie idę po banana