reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam was dziewczyny wszystkie jak jestescie..jestescie kochane i dziekuje przeslicznie za gratulacje,,

bereshka kubus przesliczny..duzo zdrowka dla kubusia,,

okruszynka gratuluje coreczki jest sliczniutka..urodzilysmy w tym samym dniu..

beti kochana dzieki ze poinformowalas dziewczyny ze urodzilam derya dilara..tulam..

a wiec urodzilam 28,8 o 18.35 poszlo dosc szybko ..wywolywali mi bole..jeden problem to to ze stracilam mnustwo krwi..jak nie bedzie lepiej bede miec transfuzje czego chce bardzo uniknac.teraz tabletki i mysle ze bedzie dobrze..derya dilara wazyla 3640 i 51 cm..ma czarna czuprynke jest grzeczniutka prawie caly czas spi..jestem taka szczesliwa ..pozdrawiam was wszystkie..

reklama
witam was dziewczyny wszystkie jak jestescie..jestescie kochane i dziekuje przeslicznie za gratulacje,,

beti kochana dzieki ze poinformowalas dziewczyny ze urodzilam derya dilara..tulam..

a wiec urodzilam 28,8 o 18.35 poszlo dosc szybko ..wywolywali mi bole..jeden problem to to ze stracilam mnustwo krwi..jak nie bedzie lepiej bede miec transfuzje czego chce bardzo uniknac.teraz tabletki i mysle ze bedzie dobrze..derya dilara wazyla 3640 i 51 cm..ma czarna czuprynke jest grzeczniutka prawie caly czas spi..jestem taka szczesliwa ..pozdrawiam was wszystkie..
Tak sie ciesze, ze sie odezwalas:-D:-)
Coreczka na pewno jest przesliczna czarnowlosa ksiezniczka i pewnie cala rodzinka jest w niej juz zakochana:tak:
Zycze Ci duzo zdrowka, mam nadzieje, ze unikniesz tranfuzji i wszystko bedzie dobrze!

dziewczyny jak sie dodaje fotki..nie mam pojecia jak..
Wchodzisz w zaawansowana edycje, tam ponizej okienka w ktorym pisze sie tekst szukaj w dodatkowych opcjach "zarzadzaj zalacznikami"i kliknij na to. Nastepnie kliknij przegladaj, i tam odnajdz swoje zdjecia na swoim komputerze. Jak je zalaczysz(otworzysz)to w okienku bb zrob "wyslij". A na koncu "zatwierdz odpowiedz". Nie wiem czy jasno to opisalam, ale sprobuj...

kiki super ze sie odezwałaś:))) ciesze sie że córcia jest już z wami, na pewno jest śliczna! :))) buziaczki dla was kochani, tulę mocno
czekamy na fotki! :tak:

Kiki czekamy na zdjęcia :-)

ech dziewczynki jeszcze nie ma wyników :wściekła/y: tak się boję, ze szok
Jutro mój M jedzie do chirurga, jutro ponoć mogą być, chirurg stwierdził, że już powinny być... wróciłam niedawno od Kubusia, biedaczek denerwował się bo nie może jeśc ani pić, dostaje kroplówkę z mleczkiem dożylnie tzw KTC no ale żołądek żołdeczkiem, póki nie ma biopsji nic nie można mu podać, wyprosiłam położną żeby namoczyła gazik z glukozą i dała mu do buzi no i troszku mu pomogło. Malutki waży 3600 g :szok: już chyba nie taki malutki :-D urodził się 2900g jak wcześniaczek :eek: z 34 tygodnia :-) w ciągu 3 tyg przytył te 700g na KTC

Gosia piękna łazienka i śliczny kolor

ech dziewczynki jeszcze nie ma wyników :wściekła/y: tak się boję, ze szok
Jutro mój M jedzie do chirurga, jutro ponoć mogą być, chirurg stwierdził, że już powinny być... wróciłam niedawno od Kubusia, biedaczek denerwował się bo nie może jeśc ani pić, dostaje kroplówkę z mleczkiem dożylnie tzw KTC no ale żołądek żołdeczkiem, póki nie ma biopsji nic nie można mu podać, wyprosiłam położną żeby namoczyła gazik z glukozą i dała mu do buzi no i troszku mu pomogło. Malutki waży 3600 g :szok: już chyba nie taki malutki :-D urodził się 2900g jak wcześniaczek :eek: z 34 tygodnia :-) w ciągu 3 tyg przytył te 700g na KTC

bershkha a widzisz my tutaj razem wszystkie z Tobą na te wyniczki czekałyśmy. Szkoda takiego maleństwa... 2900g to rzeczywiście maleński, a 3600 to już niezły babasek:)) niech się zdrowo chowa maluszek śliczny. Avatarek uroczy.
Czekamy na wyniczki nadal, daj znac

Spokojnej nocy wam zycze
widze ze tylko ja juz zostałam
do jutra:)

aishabg napisze Ci jak wstawić zdjęcie czy obrazek:w oknie odpowiedzi masz taki spinacz na górze ramki (jak na niego najedziesz strzałką to pokazuje załączniki) wciskasz go i pokazuje się okno zarządzaj załącznikami masz tam prześlij plik ze swojego komputera i normalnie ładujesz zdjęcie i wciskasz wyślij czekaszaż pokaże się załącznik i zamykasz okno, potem jeszcze raz klikasz na ten spinacz i pokazuje Ci sie ten załącznik to klikasz na niego i jego adres wskakuje Ci w polu odpowiedzi :tak:

no to zobaczymy czy się uda
udało się! dzięki Paula :-)

dziewczyny jak sie dodaje fotki..nie mam pojecia jak..

Kiki koniecznie pokaz nam swoja krolewne! instrukcja Pauli dziala!:-)

To moja Zocha :happy:

Załączniki

• mielno_7.jpg
    mielno_7.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
aishabg, Gosia co do mieszkania z rodzicami to wiem coś o tym :baffled: mimo iż mamy piętro dla siebie to jednak nie to samo co na własnym mieszkanku i z dala od rodziców :confused2:

my tez jeszcze z rodzicami bo nasze mieszkanko sie remontuje...wlasciewi moj maz z tesciem po pracy robia cos tam ale wiadomo jak sie pracuje a potem jeszcze trzeba isc remontowac to tak za duzo sie nie zrobi:-(ale mam nadzieje ze do listopada sie wprowadzimy.teraz bedziemy brac sie za kafelki ja chce taka lazienke Paradyż strasznie mi sie podoba:-)I tez juz czasami mam dosc mieszkania z rodzicami ale co zrobic jeszcze te 2mce sie przemecze!!

no niestety mieszkanie z rodzicami nie jest proste :-), ale są też pozytywy:
- obiad ugotowany
- dzieci przypilnowane
- mieszkanie posprzątane :-)
choć ostatnio moja mam zakomunikowała, że będą dyżury heheheh
ale wszystko małymi kroczkami do przodu, M mi zakomunikował, że w piątek maja robić wylewki :-D Patrząc wstecz raczej dodałabym 2 tygodnie poślizgu :-D
A co do remontów...:hmm: Ciężka sprawa :-) Jak pisałam, specjalnie do nowego domu zapisałam się na studia z architektury wnętrz, żeby sobie domek zaprojektować, bo stwierdziłam, że z moim detalizmem to żaden architekt nie wytrzyma :-D No ale sama na siebie bata ukręciłam, bo teraz na nic się nie mogę zdecydować i projekcik leży odłogiem, a ja go omijam szerokim łukiem :-)

gie-oska a "twoją" łazieneczkę widziałam przed wakacjami w OBI chyba. Nawet pokazywałam M, że fajne płyteczki. Zielony zdecydowanie lepszy niż beż.

Do góry