hehe jaka buzia taka ona cala:-)to jest dziewczynka dziabelek...rozrabia,psoci...kokardek we wlosach nie znosi...dlatego wloski scielismy bo w ogole nie chce sie czesac nawet w najzwyklejsze gumki:-(a ma pokazna kolekcje gumek i spinek ale co z tego:-(moze jak ppodrosnie to sie zmieni??gdzies usluszala brzydkie slowa i teraz przeklina,bije sie...czasami brak mi sil do niej!!Paula25, Anka yoggga dzięki dziewczyny
gie-oska fajna ta Twoja Maja :-) a jest raczej łobuziarą czy taką królewną z bransoletkami i kokardkami? Bo buziol ma taki zadziorny :-)
Super Pyszczku, że już w swoim domku! Jednak co własne to własne.
My ostatnio zbliżamy chyba się do jakiegoś kryzysu i burza wisi na włosku. Nie wiem ile jeszcze na kupie z rodzicami wytrzymamy, ale póki co nie ma wyjścia, chyba że coś wynająć, ale to bez sensu. Teraz jeszcze do nas dołączył mój syn, który całe pierwsze półrocze mieszkał z moją teściową z racji tego, że kończył podstawówkę i nie chcieliśmy mu szkoły zmieniać. Także teraz będzie wesoło... jeszcze miesiąc, może dwa... może...![]()
my tez jeszcze z rodzicami bo nasze mieszkanko sie remontuje...wlasciewi moj maz z tesciem po pracy robia cos tam ale wiadomo jak sie pracuje a potem jeszcze trzeba isc remontowac to tak za duzo sie nie zrobi:-(ale mam nadzieje ze do listopada sie wprowadzimy.teraz bedziemy brac sie za kafelki ja chce taka lazienke Paradyż strasznie mi sie podoba:-)I tez juz czasami mam dosc mieszkania z rodzicami ale co zrobic jeszcze te 2mce sie przemecze!!