reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula25, Anka yoggga dzięki dziewczyny

gie-oska fajna ta Twoja Maja :-) a jest raczej łobuziarą czy taką królewną z bransoletkami i kokardkami? Bo buziol ma taki zadziorny :-)
hehe jaka buzia taka ona cala:-)to jest dziewczynka dziabelek...rozrabia,psoci...kokardek we wlosach nie znosi...dlatego wloski scielismy bo w ogole nie chce sie czesac nawet w najzwyklejsze gumki:-(a ma pokazna kolekcje gumek i spinek ale co z tego:-(moze jak ppodrosnie to sie zmieni??gdzies usluszala brzydkie slowa i teraz przeklina,bije sie...czasami brak mi sil do niej!!
Super Pyszczku, że już w swoim domku! Jednak co własne to własne.

My ostatnio zbliżamy chyba się do jakiegoś kryzysu i burza wisi na włosku. Nie wiem ile jeszcze na kupie z rodzicami wytrzymamy, ale póki co nie ma wyjścia, chyba że coś wynająć, ale to bez sensu. Teraz jeszcze do nas dołączył mój syn, który całe pierwsze półrocze mieszkał z moją teściową z racji tego, że kończył podstawówkę i nie chcieliśmy mu szkoły zmieniać. Także teraz będzie wesoło... jeszcze miesiąc, może dwa... może... :hmm:

my tez jeszcze z rodzicami bo nasze mieszkanko sie remontuje...wlasciewi moj maz z tesciem po pracy robia cos tam ale wiadomo jak sie pracuje a potem jeszcze trzeba isc remontowac to tak za duzo sie nie zrobi:-(ale mam nadzieje ze do listopada sie wprowadzimy.teraz bedziemy brac sie za kafelki ja chce taka lazienke Paradyż strasznie mi sie podoba:-)I tez juz czasami mam dosc mieszkania z rodzicami ale co zrobic jeszcze te 2mce sie przemecze!!

reklama
Ale super minął mi dzień:-)byłam sobie na mieście potem do cioci wpadłam(a lubie z niągadać ma 36 lat co super mam z nią tematy i jedyna moja krewna która mieszka tu nielicząc rodziny M):-)a teraz sobie odpoczywam bo niezły spacerek zrobiłam:tak:

Dziękuje dziewczynki, że tak pamiętacie o nas. M dzwonił do chirurga i najwcześniej będą wyniki jutro :crazy:

trudno czekamy do jutra ale badz dobrej myśli tak jak my:tak:

Witam dziewczynki
Ciężko mi teraz zajrzeć bo same wiecie. Malutka jest grzeczniutka praktycznie je i spi a ja chce wykorzystać czas i porobic coś w domku.
Ale wstawiam zdjecia. Jak bedę miała więcej czasu to się odezwę

słodzinka z córci:-)

A ja coś czarno widzę te moje staranka :-(
Właśnie wróciłam od lekarza, bo miałam za mało żelaza i brałam cosik przez całe wakacje. Po zrobieniu badań kontrolnych niestety okazało się, że jego poziom drgnął ale dalej w dół :-( A do tego jeszcze wyszedł Helicobacter. Muszę iść do gastrologa i może sie skończyć na serii antybiotyków, albo jeszcze na czymś innym :-(

ajenka:sorry:

Dziewczynki melduję się z nowego mieszkanka :-):-D
Dzisiaj była pierwsza noc na swoim :)
Założyli nam tez neta, więc od razu postanowiłam do Was skrobnąć :)
Jeszcze sporo pracy i urządzania przed nami, więc nie będę często na BB, a poza tym M ma urlop do końca tygodnia więc chcemy się tym nacieszyć ;)

no to super że tak miło w nowym mieszkanku:-)

GIEOSKA ja także się namyślam czy nie kupić tą pościel niebieską w dinusie i jak najbardziej dla synka :tak:tylko mojemu M bardzo się podoba jeszcze inna i także się nad nią zastanawiam;-)

Hej!
A ja jestem padnieta. Nasprzatac sie nie nasprzatalam, ale ta komunikacja miejska powoduje kilkakrotne spiecia mojego brzusia podczas kazdej jazdy:(
Synek zadowolony, choc plakal podczas lezakowania: dlaczego cie nie bylo jak cie wolalem? Tak dlugo cie wolalem a ty nie przychodzilas-jego slowa :(
Jak po niego wrocilam stal z pania grzecznie, a jak mnie zobaczyl to sie rozczulil i mila lezki w oczach i z 10-15minut przyklejony byl do mnie. Ale na dzisiaj jutro tez chce isc Zobaczymy rano.

Okruszynko-coreczka jest slodziutka!!!
Gosiu, a mnie sie podoba tez ta posciel w pieski :)
Pyszczku-dobrze ze juz na swoim:)

Teraz koncze, zaraz obejrze sobe M jak milosc a potem lulu:)
Milego wieczorka!

Dzień dobry :-)

Oj ta komunikacja miejska to szok! pociągi poopóźniane, metro się popsuło :wściekła/y:
Ale dzisiaj już środa i coraz bliżej weekendu :-)

Kacperek wczoraj wrócił zadowolony z przedszkola, a pani go pochwaliła że bardzo wydoroślał i że wszystko ładnie jadł :-) przedszkole przedszkolem ale Kacper już wczoraj się pytał kiedy będzie miał znów urlop :-D

Royanna pierwsze koty za płoty! :tak: Maciuś przestraszył się z tym leżakowaniem że go zostawiłaś, jak większość dzieci, ale przyzwyczai się :tak: Napisz jak tam dzisiaj Maciuś poszedł do przedszkola....trzymam kciuki!

Pyszczek fajnie że już na swoim :-) a pamiętasz pierwszy sen na nowym miejscu? ;-) no i super że od razu masz neta i kontakt z nami :-) ciesz się mężulkiem ale zaglądnij do nas od czasu do czasu :tak:

Gosia za 20 lat to córa już za mąż może wyjść ;-):-D szczególnie że tak jak mówisz diabełek z niej ;-) ach Ci rodzice i ich córki ;-)

aishabg napisze Ci jak wstawić zdjęcie czy obrazek:w oknie odpowiedzi masz taki spinacz na górze ramki (jak na niego najedziesz strzałką to pokazuje załączniki) wciskasz go i pokazuje się okno zarządzaj załącznikami masz tam prześlij plik ze swojego komputera i normalnie ładujesz zdjęcie i wciskasz wyślij czekaszaż pokaże się załącznik i zamykasz okno, potem jeszcze raz klikasz na ten spinacz i pokazuje Ci sie ten załącznik to klikasz na niego i jego adres wskakuje Ci w polu odpowiedzi :tak:

aishabg, Gosia co do mieszkania z rodzicami to wiem coś o tym :baffled: mimo iż mamy piętro dla siebie to jednak nie to samo co na własnym mieszkanku i z dala od rodziców :confused2:

Patrysia fajnie że tak Ci miło dzień minął :-)

Załączniki

• Bez tytułu.bmp
    1,9 KB · Wyświetleń: 73
witam!

gie oska bardzo ladna ta łazienkeczka! :tak: bedziecie remontowac? :happy:

My teraz w tym miesiacu bierzemy się za remont pokoju synka, malowanie tapetowanie itd.. potem nasz pokoj i reszta mieszkania..
chcemy wszystko odświeżyć sobie za nim pojawi się w naszym życiu kolejne dziecko:)

milego dnia

Czesc kobietki:)
Ja na chwilke, bo nadal przestawiam w szafkach, pawlaczu itd, i mam wrazenie, ze nigdy przed porodem tego nie skoncze :/ a jak tego nie zrobie, to nie bede miec miejsca na rzeczy dzidziusia. Czyli najpierw musze poprzestawiac, a potem brac sie za pranko ciuszkow-pewnie przyszly tydzien.
A w ogole wczoraj sie wystraszylam, bo brzuch ciagle mi sie napinal, a wieczorem poczulam pierwszy silny skurcz. Pewnie ten przepowiadajacy...ale nie byl mily.
Macius nie robil problem z pojsciem do przedszkola a w srodku znowu nie mogl sie doczekac, kiedy wejdzie na sale. Przytakna mi jak powiedzialam, ze podczas lezakowania nie musi spac, ale musi byc cicho, natomiast na uwage, ze po skonczonej zabawie dobrze bedzie jak pomoze pani zbierac zabawki odparl, ze nie pomoze. Dlaczego? Nie, bo nie :/ maly uparciuch. Dzisiaj odbiore go z 30-40 minut pozniej, aby zdazyl zjesc zupke.

Bede zagladac i czekac na wiesci od Bereshki o biopsji Kubusia.

Milego, slonecznego dnia Wam zycze(u nas w nocy padalo)!

royana na spokojnie sobie rób bez pośpiechu :) zdążysz ;)
Fajnie ze Macius tak polubił przedszkole! :happy: bo przeważnie na początku dzieciaczki płaczą...

pozdrawiam miłego dnia również zycze

reklama
HEJKA:-)
Ja takze czekam na wieści od BERSHKI :tak:wiecie co kobitki coś mnie martwi:-(bo po prawej stronie na dole brzusio mnie boli i nie chce przestać:-(tzn.boli i troszke przestanie i wtedy znowu:-(synuś kopał i nawet w tym miejscu tak nie dawno i nawet teraz cos mi się wierci co nie martwie się ale jednak to pobolewanie mnie zastanawia:sorry:

hej laseczki!

Podoba Wam sie taka lazienka??Paradyż

łazienka bardzo ładna:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry