reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam dziewczynki
Ciężko mi teraz zajrzeć bo same wiecie. Malutka jest grzeczniutka praktycznie je i spi a ja chce wykorzystać czas i porobic coś w domku.
Ale wstawiam zdjecia. Jak bedę miała więcej czasu to się odezwę

Okruszynko Natalka jest cudna:-)a posciel ma w pszczolki tj Maja miala:-)

a ja mysle nad taka posciela dla synka: 3cz.piękna pościel 135x100 z aplikacją PROMON (727925535) - Aukcje internetowe Allegro krowka bialo-blekitna,2cz.pościel 135x100 na suwaczki NOWE wzory PROMON (723530654) - Aukcje internetowe Allegro i takie z dinusiami niebieska...ale czy te dinusie nie sa zbyt dziewczece jak myslicie??
Ponizej zdjecia poscieli nad ktora sie wacham..ktory Wam sie wzor najbardziej podoba dla chlopca??

Ostatnia edycja:
Dzięki. Tak, masz rację, że lepiej teraz niż np. w ciąży.
Właśnie w tym sęk, że anemii nie mam, pozostałe wyniki krwi są w normie i to jest dziwne. Tak jakby to żelazo się w ogóle nie przyswajało.
A z tym helicobacterem to podobno nie taka łatwa sprawa, bo jak internistka stwierdziła, trzeba serię 3 antybioli wziąć co całkiem rujnuje ustrój. Dlatego kazała mi iść do gastro, żeby ten podjął decyzję. Pewnie wyśle mnie na gastroskopię... bleeeee. Ale najdziwniejsze, że nie mam żadnych dolegliwości ze strony układu pokarmowego. Jakieś to wszystko skomplikowane :-)

To może nie mas heliko, skoro nie masz żadnych dolegliwości? Nie znam się na tym.
Choć ja też miałam bakterie Yersinie i żadnych dolegliwości przez 1,5roku. Dopiero jak zaczęłam chorować na stawy to wyszło. Oj współczuje gastroskopi

To może nie mas heliko, skoro nie masz żadnych dolegliwości? Nie znam się na tym.
Choć ja też miałam bakterie Yersinie i żadnych dolegliwości przez 1,5roku. Dopiero jak zaczęłam chorować na stawy to wyszło. Oj współczuje gastroskopi

Nie, no właśnie dokładnie robiłam test na Helico. Może nie będę musiała mieć tej gastro, choć obawiam się, że tak :-( Nigdy takiego badania nie miałam, ale czuję że to musi być nieprzyjemne :-( Cóż, zobaczymy, w poniedziałek mam wizytę to się może coś rozjaśni.

a ja mysle nad taka posciela dla synka: 3cz.piękna pościel 135x100 z aplikacją PROMON (727925535) - Aukcje internetowe Allegro krowka bialo-blekitna,2cz.pościel 135x100 na suwaczki NOWE wzory PROMON (723530654) - Aukcje internetowe Allegro i takie z dinusiami niebieska...ale czy te dinusie nie sa zbyt dziewczece jak myslicie??
Ponizej zdjecia poscieli nad ktora sie wacham..ktory Wam sie wzor najbardziej podoba dla chlopca??

Gie-oska super te pościelki :-)! Mnie się podobają te niebieskie, albo zielone, ale fajniesze te niebieskie. I wcale nie są dziewczęce.

Gosia śliczna pościel :-) a ta niebieska w dinusie jaknajbardziej pasuje dla chłopca :tak:

aishabg współczuje problemów ze zdrowiem :-( życzę abyś się szybko wyleczyła! :tak:

Okruszynko Natalka jest cudna:-)a posciel ma w pszczolki tj Maja miala:-)

Extra posciel
Mi się ta z krówką podoba i ta z dinusiami niebieska tez jest cudna:tak: i wcale nie jest dziewczęca, jest po prostu dziecięca:tak::-)

dzieki dziewczyny za pomoc:-)ja bym najchetniej kupila wszystie 3 rodzaje z dinusiami hehe...ale az tyle mi nie trzeba..2komplety starcza:-)

p.s. wlasnie scielam Mai wloski hehe:-)
pierwsze zdjecie przed scieciem miala takie..plus maluje swoje mieszkanko hehe:-)a tam w odali zielono niebieski pokoj Mai..pozostale dwa zdjecia posciciu:-)

Załączniki

• P1150043.jpg
    P1150043.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 101
  • P1150047.jpg
    P1150047.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 77
  • P1150048.jpg
    P1150048.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
reklama