reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja się opiekowałam dwu i pół letnim Filipkiem a teraz poszedł do przedszkola:tak:Nie ma jeszcze 3 latek:-) Ciekawe jak tam sobie dziś radzi:-)Jego mama wzieła urlop by bylo mu raźniej na początku, po południu do nich zadzwonię to zapytam jak było pierwszego dnia:):-)

widze że się przywiązałaś do Filipka:-)

reklama
Witajcie babeczki!
Ja pol nocy spac nie moglam przez to przedszkole(stres) ale chyba nie bedzie zle. Macio w domku nie jadl sniadanka, a jak spytalam czy zje w przedszkolu to zadowolony stwierdzil, ze tak-tylko upewnil sie czy Pani mu zrobi:)
Potem spytal: a Wymnie tam zostawicie samego? A ja odp pytaniem: a jak sadzisz? Na to Macio z usmiechem na twarzy: No pewnie! Cala droge gadal jak najety, a jak tylko weszlismy to w biegu go rozbieralam bo on juz chcial do dzieci! Kurcze, nawet na nas sie nie obejrzal! Mam go odebrac ok 14tej, po lezakowaniu i zupce(2danie maja o 11:30) i mam nadzieje, ze bedzie tak samo zadowolony a nie zaryczany...Zastanawialam sie nad jeszcze wczesniejszym odbiorem(normalnie bedzie tam zawsze prwie do 18 lub 18:30), ale stwerdzilam, niech juz pierwszego dnia "przejdzie" wszystkie posilki i caly plan dnia, pozniej bedzie mu latwiej zostawac. Teraz juz Was nie zameczam, odezwe sie wieczorkiem bo lece gotowac zupke i robic porzadki w pawlaczu:)
Buziaczki!

ja się opiekowałam dwu i pół letnim Filipkiem a teraz poszedł do przedszkola:tak:Nie ma jeszcze 3 latek:-) Ciekawe jak tam sobie dziś radzi:-)Jego mama wzieła urlop by bylo mu raźniej na początku, po południu do nich zadzwonię to zapytam jak było pierwszego dnia:):-)

no widzisz co miasto to ma inaczej...Majka mogla isc do zlobka bo do przedszkola od 3lat tu przyjmuja..a do zlobka ja nie chce zeby chodzila bo przeciez tam sa dziecieciaczki od pol roku wiec bez sensu.
Witajcie babeczki!
Ja pol nocy spac nie moglam przez to przedszkole(stres) ale chyba nie bedzie zle. Macio w domku nie jadl sniadanka, a jak spytalam czy zje w przedszkolu to zadowolony stwierdzil, ze tak-tylko upewnil sie czy Pani mu zrobi:)
Potem spytal: a Wymnie tam zostawicie samego? A ja odp pytaniem: a jak sadzisz? Na to Macio z usmiechem na twarzy: No pewnie! Cala droge gadal jak najety, a jak tylko weszlismy to w biegu go rozbieralam bo on juz chcial do dzieci! Kurcze, nawet na nas sie nie obejrzal! Mam go odebrac ok 14tej, po lezakowaniu i zupce(2danie maja o 11:30) i mam nadzieje, ze bedzie tak samo zadowolony a nie zaryczany...Zastanawialam sie nad jeszcze wczesniejszym odbiorem(normalnie bedzie tam zawsze prwie do 18 lub 18:30), ale stwerdzilam, niech juz pierwszego dnia "przejdzie" wszystkie posilki i caly plan dnia, pozniej bedzie mu latwiej zostawac. Teraz juz Was nie zameczam, odezwe sie wieczorkiem bo lece gotowac zupke i robic porzadki w pawlaczu:)
Buziaczki!

fajnie ze synek tak radosnie zareagowal na przedszkole:-)i daj znac jak bedzie po:_0

Royanna nie chcę Cię straszyć ale powiem Ci że mój Kacperek w tamtym roku też pierwsze 3 dni szedł bardzo chętnie do przedszkola i od razu biegł do dzieci :tak:ale potem przyszedł kryzys i był tydzień płaczu i protestu :-( mam nadzieje że u Was tak nie będzie :tak: trzymam kciuki! Dobrze że zostawiasz Maciusia od razu na większość dnia, niektórzy rodzice chcą na początku zabierać dzieci przed leżakowaniem a to jest błąd bo potem dziecko 2 razy stres przechodzi. Będzie dobrze! :tak:
Mój Kacperek już w tym roku nie ma leżakowania w przedszkolu z czego bardzo się cieszę :-)

Agniesiak Filipek zawsze będzie Ci bliski ale już niedługo będziesz miała swoje maleństwo które pokochasz najbardziej na świecie :tak::-)

Patrysia to jesteś zaprawiona w boju z nieprzespanymi nockami ;-) ja kiedyś będę musiała się na nowo przestawiać :tak: a pieski napewno rozdasz, są takie śliczne że znajdą sie chętni :tak:

Gosia Kacperek tez nie miał 3 latek jak poszedł do przedszkola ale on jest z grudnia i rocznikowo 3 latek! a Maja pewnie jest z początku roku i musi czekac na swój rocznik :tak:
co do staranek to już bym bardzo chciała ale niestety narazie nie mam jeszcze wyjaśnionej sprawy z tokso :-(w piątek jade do tego lekarza od tokso i zobaczymy co mi powie :confused:

Gosia Kacperek tez nie miał 3 latek jak poszedł do przedszkola ale on jest z grudnia i rocznikowo 3 latek! a Maja pewnie jest z początku roku i musi czekac na swój rocznik :tak:
co do staranek to już bym bardzo chciała ale niestety narazie nie mam jeszcze wyjaśnionej sprawy z tokso :-(w piątek jade do tego lekarza od tokso i zobaczymy co mi powie :confused:

tak Maja jest z 15stycznia wiec nie ma jeszcze rocznikowo 3latek wiec pewnie dlatego!!

AGNIESIAK oj tak szybko idzie się przyzwyczaić do dzieciaczków;-)
PAULAN no tak ja nie będe miała problemu aby się przestawic na nocne wstawanie bo mam to cały czas;-)a szczeniaczki mam nadzieje że uda się je oddać :tak:
ROYANNA no to super że taki chętny do przeczkola oby tak dalej;-)
GIEOSKA widzisz masz córcie z 15 stycznia a ja mam termin porodu na 14 stycznia:-)

Hey a jak przy kawa.gif i kukam do was na bb
Mój szkrab też dziś w przedszkolu, ja z nim nie miałam problemu on zawsze chciał chodzić i teraz też się nie mógł doczekać pierwszego dnia:-)
Agnieszka niedługa będziesz mieć swoją dzidzię ;-) wiem że dziś ci smutno jak nie ma z tobą twojego podopiecznego.
Royanna super że mały zadowolony. Smutno ci było jak nawet za wami się nie obejrzał, ale on dziś w innym świecie.
Paula25 nie czytałam wcześniej wszystkiego, co miałaś z tokso coś? Ponownie badania?

Bershka nic nie pisze pewno jeszcze nie wróciła z badan Kubusia? Wiecie na którą byli umówieni?

KIKI OKRUSZYNKO pochwalcie się waszymi księżniczkami. :happy:

reklama
Do góry