reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiki czekamy na zdjęcia :-)

ech dziewczynki jeszcze nie ma wyników :wściekła/y: tak się boję, ze szok
Jutro mój M jedzie do chirurga, jutro ponoć mogą być, chirurg stwierdził, że już powinny być... wróciłam niedawno od Kubusia, biedaczek denerwował się bo nie może jeśc ani pić, dostaje kroplówkę z mleczkiem dożylnie tzw KTC no ale żołądek żołdeczkiem, póki nie ma biopsji nic nie można mu podać, wyprosiłam położną żeby namoczyła gazik z glukozą i dała mu do buzi no i troszku mu pomogło. Malutki waży 3600 g :szok: już chyba nie taki malutki :-D urodził się 2900g jak wcześniaczek :eek: z 34 tygodnia :-) w ciągu 3 tyg przytył te 700g na KTC

Gosia piękna łazienka i śliczny kolor

Bershka Ale Mały ładnie przybiera, trzymam kciuki, żeby było dobrze!

reklama
Dzień dobry :-)

Ja właśnie zajadam wielki kawałek placka ze śliwkami i popijam kawą :-)
chce któraś kawałek? ;-)

prosty_placek_ze_sliwkami_moja.jpgZobacz załącznik 161928

Życzę Wam miłego dnia dziewczynki!!!! :-):-):-)

1-MILEGO-DNIA-ZYCZE-3753[1].jpg

Kiki czekamy na zdjęcia :-)

ech dziewczynki jeszcze nie ma wyników :wściekła/y: tak się boję, ze szok
Jutro mój M jedzie do chirurga, jutro ponoć mogą być, chirurg stwierdził, że już powinny być... wróciłam niedawno od Kubusia, biedaczek denerwował się bo nie może jeśc ani pić, dostaje kroplówkę z mleczkiem dożylnie tzw KTC no ale żołądek żołdeczkiem, póki nie ma biopsji nic nie można mu podać, wyprosiłam położną żeby namoczyła gazik z glukozą i dała mu do buzi no i troszku mu pomogło. Malutki waży 3600 g :szok: już chyba nie taki malutki :-D urodził się 2900g jak wcześniaczek :eek: z 34 tygodnia :-) w ciągu 3 tyg przytył te 700g na KTC

Gosia piękna łazienka i śliczny kolor
Dobrze, ze napislas, bo my tu wszystkie juz jajko znosilysmy, hehhe
Kubus slicznie nabiera cialka, slodziaszek z niego;-)
Czekamy na wynik i mamy nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, ze wszystko sie wyjasni!

A w ogole to dziendoberek kochane!

U nas od samego ranka niebo zachmurzone, wlasnie przeszla burza i deszcz leje caly czas. Moj M odwiozl wlasnie sam synka do przedszkola, ja go pozniej odbiore. Maly byl dzis przytulasny, nie bardzo mial ochote wychodzic(kto by mial w taka pogode)ale nie bylo placzu ani tekstow:ja nie che, nie pojde. Pytal sie tylko dlaczego nie moge byc tam z nim...przytulas jeden:tak:
Teraz w spokoju pije sobie herbatke i biore sie dalej za ukladanie:szok:
Pozniej bede pichcic obiadek i w miedzyczasie musze wyskoczyc do sklepu po misie Haribo-smakolyk Macia-codziennie cos mu wsadzam slodkiego(niekoniecznie slodycze, np soczek) do jego "skrzyneczki" w nagrode, ze byl dzielny i grzeczny, ale w przyszym tygodniu od wtorku przestane, aby sie nie przyzwyczail. Narazie musze go zachecic;-)
W miedzyczasie bede oczywiscie na bb:-)
Duzo slonka zycze!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Royanka no wiem, ze czekacie ze mną na wynik biopsji, nie czuję się samotna z tym wszystkim. M dzisiaj o 12 jedzie do chirurga, który opiekuje sie naszym brzdącem więc moze już coś się dowiemy

co do sprzątnia ja mam to samo co Ty, tylko że Ty masz bodajze 29 tydzień ciąży, ja urodziłam w 34tym i z paroma rzeczami się nie wyrobiłam :zawstydzona/y: typu wypranie nowych ubranek lub porządek w szafach ale teraz wszystko nadrabiam :-):-D wczoraj był porządek w półkach i wyrzucanie zużytych ciuszków synka, zrobiłam miejsce na ciuszki Kubusia, ostatnio mycie okien a dzisiaj porządek w szafce z lekarstwami :wściekła/y: jest tego mnóstwo a połowę do wyrzutki, jutro szafa bleeeeeeeeeeeee

Paula ja z chęcią się poczęstuje

aishbag śliczną masz Zosię :tak:

Bershka tak my wszystkie tu razem z Tobą czekamy na wyniki biopsji :tak: czekamy na wieści o zdrówku Kubusia i mocno trzymamy kciuki i modlimy się żeby wszystko było dobrze! :tak: Tulam hug.gif No i ładnie Kubuś przybiera mimo iż jest na KTC :tak:

aishabg śliczną masz córę! :tak: przypomina mi jakąś dziewczynke z tv ale nie mogę sobie teraz przypomnieć jaką ;-)

Kiki ciesze się że malutka zdrowa i że już w domku jesteście :-) a Tobie życzę dużo zdrówka oby ta transfuzja nie była potrzebna :tak:czekamy na zdjęcia małej księżniczki :tak: w oknie odpowiedzi masz taki spinacz na górze ramki (jak na niego najedziesz strzałką to pokazuje załączniki) wciskasz go i pokazuje się okno zarządzaj załącznikami masz tam prześlij plik ze swojego komputera i normalnie ładujesz zdjęcie i wciskasz wyślij czekaszaż pokaże się załącznik i zamykasz okno, potem jeszcze raz klikasz na ten spinacz i pokazuje Ci sie ten załącznik to klikasz na niego i jego adres wskakuje Ci w polu odpowiedzi :tak:

witam

aishbag śliczną masz córę :-)
paula mmmm pychotki to ja poproszę kawałek do herbaty:-p

My już na nogach...
smacznie mi się spało ale niestety mój synek wstał i mamusie poprostu obudził. nie ma za dobrze.. ;-)

reklama

To i ja do herbatki poproszę ciasta:tak::-)
Ale śliczna ta Zocha Aishbag:tak::-)
Kubus widzę pięknie przybiera na wadze:tak: Czekamy Kochana z Tobą na wyniki biopsji, trzymam kciuki, ale wierzę, że będzie oki:tak::-)
Patrysiu a jak tam Twoje bóle brzucha?

Do góry