reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A ja pracuje w niedziele. Nienawidze pracowac w weekend kiedy wszyscy w domku siedza. No ale jak czasem trzeba to nie ma wyjscia.

A ja wypilam kawke i zjadlam 3 kromki chleba z szyneczka i pomidorkiem !!!!

I chce mi sie drugiej kawki. Wogole zauwazylam ,ze strasznie mi sie pic ciagle chce.

reklama
Karnitynka - szkoda ,ze mnie na ta emigracje wywialo bo bysmy sobie razem czas spedzaly na dzidziusiowych zakupach. Ja tez rodowita szczeciniaka. Teraz toniestety w Szczecinie tylko raz w miesiacu na 4 dni i tyle wtedy latania ,ze nawet czasu na spotkania ze znajomymi nie ma.

weekend idzie więc pewnie mało do nadrabiania.. ja na ten weekend.. planuje gonitwe za komodą ;-D

a jak nam sie uda z pogoda to dzis zrobimy plot na dzialce /chlopaki zrobia a my bedziemy z przyjaciolka robic obiadek i zajmowac sie hania :D / a jutro do wodziocha na grilla do siostry :D ciekawe czy bedzie pogoda :D

a teraz zaczynam myslec o kawie ... cisnienie mega niskie wiec chyb a spokojnie moge sie napic :D

:sorry:yoyoy!! w koncu nadrobilam(bite 2 godz) ja niemam problemow ze snem jak padne na lozko to nawet pecherz nie jest mnie w stanie obudzic:tak: bylam w czoraj na usg, wsio ok mamy filmik wiec ciagle ogladam!! ale moje dziecko jest wredne(po rodzicach) na poczatku mowilam, ze nie chce znac plci, ale jak wy wszystkie wiecie to ja tez chcialam i co?? wredna dzidzia pokazala nam tylko pepowinke miedzy mogami:-( mam za swoje czuje, ze do konca ciazy bede zyla w nieswiadomosci!!:wściekła/y::wściekła/y:

aha mam pytanko gin mi wczoraj zbadal szyjke i jak przyszlam do domu to plamilam mam nadzieje ze to nic zlego jak myslicie??:sorry:

aha mam pytanko gin mi wczoraj zbadal szyjke i jak przyszlam do domu to plamilam mam nadzieje ze to nic zlego jak myslicie??:sorry:

nie, to od badania napewno. Ja dwa razy na początku ciąży byłam u kobiety - takiej francy że szok, i odrazu z niej zrezygnowałam.. dwa razy z rzędu po badaniu mi mówi że szyjka mi krwawi, a tak tam łapy wdzierała że sie nie dziwie... wogóle najlepszy numer - źle mi opisała wydruk usg - napisała że mam sporą cyste na prawym jajniku, a sie okazało u innego lekarza że miałam ją na lewym !!! kur.. co za baba ... /cysta już się dawno samoistnie wchłonęła na szczęscie..

aaaaa i jeszcze jedno - stukacie się tymi kawusiami - a jakie pijecie ?
ja lubię sobie raz na dzień rozpuszczalną wypić, ale taką lajtową z 1 łyżeczki i dużo mleka /przed ciążą było 2,5 łyżeczki nawet 3 razy na dzień :/
mój lekarz mówił że kawę można pić ale nie 5 na dzień, z kolei inny lekarz mi powiedział że jest niewskazane picie kawy bo kofeina jest szkodliwa dla dzieciątka...

emwu76-O cholerka no rzeczywiscie szkoda i to wielka no ja z emigracji niedawno wlasnie wrocilam bylam rok w Anglii i mi styka hehe. Jak wrocisz w rodzinne strony to daj znac:))))

reklama
Ostro za taką kaskę to chyba 2 wyprawki można zrobić ale wózek wypasik:)))
Ja tam kawki w ogole nie pije bo nie pilam przed ciaza jakos nie lubie ale pifffka to bym sie napila:p

Do góry